כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הטכנולוגיה: מלחמת הכוכבים ברשת מי שמבין טיפה בטכנולוגיה יודע שיש פקודת אינטרנט כזאת שנקראת טלנט. זאת פקודה שגורמת לשני מחשבים לדבר אחד עם השני בשפה שרק גיקים מבינים. תכנתי משועמם אחד השקיע את כל זמנו הפנוי בהכנת גרסה ממוחשבת של הסרט מלחמת הכוכבים. אם תעשו טלנט למחשב שלו תוכלו לצפות בסרטון החנוני המלא. לחצו על כפתור "התחל" במחשב שלכם, בחרו ב"הפעלה" והקלידו: telnet towel.blinkenlights.nl צפייה מהנה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות די וי די לחדר ואחרי חיפושים נרחבים במשך חודשים הצלחתי לצמצם את החיפושים שלי לשתי סוגי די וי די אבל אני לא מצליח להחליט מי מבינהם יותר כדאי לקנות!!! בבקשה תעזרו לי אני שובר את הראש פה!! הנה הפירוט שלהם : APEX 2102 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26993&gsid=10-4 pioneer 464 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16458&gsid=10-4 קשה לי להחליט כי מצד אחד זה יותר תכונות ופחות איכות ומצד שני זה איכותי ואמין אבל לא קורא די ויקססס בבקשה תאמרו מה יותר כדאי...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום... חג שמח!!! יש לי שאלה למי שהיה לאחרונה בחו"ל והזדמן לו לבקר בדיוטי פרי נתב"ג. אני כבר הרבה זמן מחפש בארץ את המשקפיים הללו: http://oakley.com/catalog/colors/eyewear/xmetal/juliet/plasma_ice_iridium_polarized/ Oakely Juliet Plasma Ice Iridium הייתי רוצה לדעת אם ראיתם את הדגם הנ"ל בדיוטי פרי, אם כן מה מחירו (בארץ קרוב ל2000 ש"ח)? האם משהו יודע אל חנות באינטרנט בארץ אשר מוכרת את הדגמים האלו של Oakley?
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת.. הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל? ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום אז מנהלים תעבירו.. יש לי פוקט פי סי ובתוכנות אני רואה עיברית אבל הפוך.. מה אפשר לעשות? =/
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-