עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

James Holden - Come To Me (Dub) 10:44 מ-ד-ה-י-ם, סאמפלרים פסיכודליים וסימפול שרק הולדן יכול להעניק. מומלץ! *עדיין בחיפושים אחר הגירסה הווקאלית, המלאה.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  3. שלום... חג שמח!!! יש לי שאלה למי שהיה לאחרונה בחו"ל והזדמן לו לבקר בדיוטי פרי נתב"ג. אני כבר הרבה זמן מחפש בארץ את המשקפיים הללו: http://oakley.com/catalog/colors/eyewear/xmetal/juliet/plasma_ice_iridium_polarized/ Oakely Juliet Plasma Ice Iridium הייתי רוצה לדעת אם ראיתם את הדגם הנ"ל בדיוטי פרי, אם כן מה מחירו (בארץ קרוב ל2000 ש"ח)? האם משהו יודע אל חנות באינטרנט בארץ אשר מוכרת את הדגמים האלו של Oakley?

• 15 תגובות
    • 8.3k צפיות
  4. מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by matanyaniv,

לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  11. לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by RayZ,

אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by re5pect,

עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by someone,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת.. הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל? ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by tom123,

לא ידעתי איפה לרשום אז מנהלים תעבירו.. יש לי פוקט פי סי ובתוכנות אני רואה עיברית אבל הפוך.. מה אפשר לעשות? =/

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. הינה אני והחברה +אני(ערן מוסס עם השרשיר של מאג) וכמה חברים ביום שישי בעיר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 106 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by tulicooli,

טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

איזה אמריקאי פסיכי אחד פשוט בנה לעצמו מארז עם שבעים מאווררים!!! אני הייתי ממש בשוק שראיתי את זה http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=789

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  22. אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  23. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. הוא פה כל הזמן מתלהב ( שם תמונות של עצמו כאילו למישהו איכפת ) או מלתהב על כולם שיש לו כרטיס מסך ב 5000 שקל . מאיים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97481.10 והוא גם ככה אינפנטיל ערס ודפוק .... לא חושב שיש לו פה בכלל מקום . אולי באיזה פורום של חיזבלה יקבלו אותו.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  25. מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים