כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האם אכרי שאני מוחק קובץ זה אפשרי להשיב אותו? ואם כן איך אני יכול למחוק קובץ לתימידות? אני מצטער עם זה לא הפורם המתאים תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ראיתי אותו שהייתי בן 8 בערך, סרט ישן . מערבון שמספר על בחור שנודד בדרכים, ואוסף כל מיני אנשים ובעיקר נשים במצוקה והן מתלווים אליו לדרכו. אם אני זוכר נכון הסרט היה משהו כמו שלוש שעות לפחות... הסרט היה צבעוני אבל באיכות דיי ירודה. מישהו מכיר \?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חשבתי להתחיל וללמוד במכללת HackerU הם מבטיחים עבודה לאחר סיום הקורס מישהו שמע עליהם? הם טובים? אשמח לחוות דעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אתחיל בעובדה שאני יודע שיש דיון שמדבר על בעיה דומה, רק עם כרטיס מסך. הדבר אינו רלוונטי היות והטיפול בכל אחד מהדברים במכס שונה. החלטתי להזמין Samsung galaxy S מחו"ל, אבל אני לא יודע אם אני צריך לשלם עליו מכס. לפי חוק אני אמור לשלם 30%, אבל ראיתי לפחות שני פוסטים בפורום של אנשים שהזמינו והמכשיר לא עבר במכס. האם זה עניין של מזל? קשרים? דרך השליחה של החנות? האם אני יכול להזמין בלב שלם ולדעת שאני לא אשלם עוד כשליש ממכיר המכשיר כשהוא מגיע לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
זאת אחת הדרכים לגלות שידם של AMD באמת נמצאת בהכל , החל ממעבדי 486 של אינטל אשר יוצרו על ידי AMD , ואפילו כאן , סמסונג 622 , גיליתי שיש ג'וק עויין של AMD . המסקנה המתבקשת היא ..... האם ניתן לעשות אוורקלוק לסלולריים של סמסונגים ? ( ולא , אני לא אתייחס לכל הsmartphones למיניהם עם מעבדי xscale של אינטל שאפשר לשחק איתם ) . הביעו את דעתכם , או תתעלמו להנאתכם .
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עידכנתי בפעם הראשונה את הדי וי די LG 9723p שלי(אם זה עוזר לכם הדגם) והעידכון עבר בהצלחה,אך הבעיה היא שהוא לא מציג כתוביות. שיניתי בהגדרות של הדי וי די שהכתוביות יהיו עיברית ושום דבר... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
פרסמו תמונה שלי עם כיתוב והבנאדם שפירסם לא רוצה למחוק אותה. כבר דיווחתי לפייסבוק על התמונה , תוך כמה זמן הם ימחקו אותה ואם הם ימחקו אותה ואת המשתמש? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-