עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

3. שלום, ברצוני להציג אתר חדש שמכיל כתבות על עניין ה VoIP ועל עניין שיחות החינם באינטרנט. באתר תוכלו למצוא מידע על מגוון תוכנות בעזרתן תוכלו להתקשר חינם לרחבי העולם. http://voipi.blogspot.com אם יש מידע נוסף שרציתם לדעת בתחום אשמח לענות ואפילו להוסיף לאתר. אשמח לקבל תגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by BiG_BuG,

מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Shoko,

אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by tsvika,

מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.

8. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by dddd01,

לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by x-dude,

A Matter of Life and Death אחלה אלבום לאלו שאוהבים את מיידן (ויש פה כמה כאלו) ומטאל בכלל, ממש מומלץ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  11. יש לי אייפוד ננו, ואני רוצה להתקין עליו עברית האם ישנה תוכנה שאפשר להתקין איתה עברית? אני חושבת שיש לי את הגרסה הראשונה של האייפוד, אני לא יודעת איך לדעת... קניתי אותו ב-2006, אז רוב הסיכויים שהוא הראשון שיצא. אודה לכם על העזרה!! מורן

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by TUCG,

מישהו מכיר מקומות טובים ללימוד נהיגה בצפון (אזור הקריות)? אשמח לשמוע המלצות.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by sir f,

המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד

15. לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by maverick,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו יש רעש מוזר, כמו חריקה מתכתית שנימשך כחצי שניה אבל עדיין מאצבן. כל זה ברגע ההדלקה ליפני שיש משהו על המסך בכלל. חוץ מזה המחשב פצצה ואין תקלות. המפרת: AMD 64 3200+ BOX CPU AND BOX COOLER GIGABYTE K8NF9 ULTRA 2X512 VALIU CORSAR XFX 7900GT UDL 256MB NEC 3550A DVD-RW WESTREN DIGITAL 250GB 16MB SATA2 מקלדת + אכבר אלחוטי של LOGITECH ספק A-TOP 400W TW (מארז CHIFTECH DRAGON) מישהוא יחול לעזור לי פה לפענח את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by psychuil,

הדרישות שלי הן: באיזור ת"א-ר"ג איכות מחיר נמוך עד סביר אפשרות להדפיס גודל של חצי גליון (50*35 ס"מ) שהחתיכות פאזל לא יהיו גדולות מ25*25 מ"מ כל המקומות שאני מכיר נפלו באחת משני הדרישות האחרונות \:

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by Spiderpaz,

אני ילד בן 13 גודל גיל ואורך לא משנה ושמו אותי בביהס של מטומטמים הבעיה 130 IQ! (בסדר 127) ברמה של ערסים שאתה מסתכל עליהם והם אומרים בערך את כול הקללות בעולם בגלל זה! :screwy:X10 וכן כתבנו והתלוננו לעירייה המזדיי*נת בתחת ויש לי בעיה של AHDH או איך שלא קוראים לזה בקיצר אני משתעמם במהירות ואני היפראקטיבי אתם מבינים והסיבה היא: (ולא אני לא הילד כאפות שלהם) שהחומר שהם אומרים שזה לכיתה ח כבר למדת|חרשתי עליו בכיתה ג.ד.ה.ו וגם מאימיים עלי שאם אני לא לבית משוגעים הזה (מקללים את המורה חופשי זורקים אבנים והכי גרועCRYING MUSIC שזה מזרחית) אני לא יכול כבר איך שמים אותי שיש שכל יש נימןסים חברותי ( אני נשמע כמו מכתב המלצה!) בכזה בלאגן?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים