כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים טובות בניו יורק ? תנו כתובת מדוייקת אם אתם יודעים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??
-
הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
למי שיש כוח לקרוא , http://www.overclockers.com/articles1127/ מה אתם חושבים על זה? יאללה לדסקס 8)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבין במחשבים ולומד במגמת מחשבים. אני מבין במאוד כללי בתחום החומרה והייתי רוצה לממש להבין בזה ולהיות מתקדם כמוכם. אז הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, קורה הרבה פעמים שיש חדשות באתר שאומרים שם דברים שהם בשבילי יפנית אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
רציתי לומר תודה למור ולכל צוות HWZONE שנותנים לנו סיקור מתערוכת CeBIT 07 :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תגידו יש איזה אתר טוב שמביא ישר מספרי טלפון של הלקוחות ולא מראה פרטים ואז או שזה בתשלום או שזה לשלוח פקס דרך האתר ורק אז זה מגיע לחברה ?? תודה על ההמלצות
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
[move] GOOD ENGLISH[/move] [move]עברית רע[/move] תהפכו את התזוזה של הכתב, מן הסתם הפורום הוא עברי וצריך שזה יזוז משמאל לימין.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ככל הנראה בעקבות המצב הביטחוני, אנשים קיבלו טלפונים מחיל הים על ביטול הגדנ"עות כרגע וקיומן במועד אחר. אז אם זה נוגע למישהו פה, תפסיקו לארוז .
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אחרי כל מה שהיא עשתה לנו ליהודים! כל שנה ושנה חדשה מתים עשרות אלפי יהודים קשישים ברחבי העולם! איך אתם לא מתביישים לצאת ולחגוג אותה לעזאזל?! אין לי שום דבר נגדכם אבל זה פשוט מזוויע! השנה החדשה הורגת אנשים!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-