כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב ראיתי שיש כאן אנשים שמתענינים בסלולרי אז אני מקווה שזה בסדר לשים קישור לפורום חדש בנושא סלולרי יש שם פורמים בכל הנושאים והתחומים של הסלולרי בקיצור כדאי להיכנס : http://eryui32.amitu.net/ תהנו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר פורום שמאפשר להגיב או לפתוח טופיק באמצעות וידיאו? הכוונה היא שבמקום לכתוב, אנשים מקליטים את עצמם. אם מישהו מכיר משהו כזה, או משהו דומה אני אשמח ללינק. תודה
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
-
-
מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/194040 תגידו שהיא לא מאמי. :-*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...
-
- 27 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכל שנה יש מסורת של שכבה יב בכל בית ספר שבפורים עושים בלאגן וכל מיני שטויות בבית ספר יאללה תנו רעיונות ודברים שאתם עשיתם
-
- 25 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
לכבוד חג פורים הנחגג בימים אלו, שר החינוך נפתלי בנט תרם את קולו לאפליקציית הניווט הפופולרית Waze, כפי שעשו גם מפורסמים נוספים בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-