עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bose,

אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מעוניין להרשם לקורס מוזל לחיילים (990 ש"ח) ורציתי לדעת כמה המבחן באמת קשה וכמה הצלחתם ...

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל מצאתי אותו זרוק בארון. טוען סוללות שכתוב עליו GP Power Bank "2 עכשיו אין לי מושג במכשיר הזה, ורציתי לדעת אם אני יכול להטעין בו סוללות של אנרג'ייזר (אלה עם הפרסומת של הארנב)??? וכמה זמן לוקח להטעין 2 סוללות? וזה לוקח הרבה כסף על החשמל? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by Dark Respect,

שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.popgadget.net/2004/12/gingerbread-laptop.html אולי אפשר להפעיל אותו עם כמה שערים לוגים כאלו (תמונות למטה): http://goldfish.ikaruga.co.uk/logic.html

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by -CosmicFire-,

פתחו ערוץ הסרטים מי שער עכשיו 4:20 ערוץ 16בדיגיטלי של הוט יש את הסרט עבודה שחורה עם דוק' דרה וסנופ דוג סתם רשמתי פה אם מישהו ער ואל תשאלו אותי למה אני ער עכשיו סיפור ארוך מדי

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by dani,

תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A

9. ידידה שלי מחפשת אתר שבו אתה מקליד את תאריך יום ההולדת שלך, ואז האתר כותב לך איזה אירועים חשובים/ימי הולדת של מפורסמים.... קרו בתאריך הזה. מישהו מכיר אתר כזה?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  10. יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. נמעס לי כבר מכל האתרים האלה שנותנים תמונות לטפטים בקבצי JPG באיכות בינונית. אני מחפש אתר שאפשר למצא בו תמונות ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד או שלפחות יהיה באיכות מאוד גבוה (של הקובץ). אני לא מחפש רקעים למחשב, אני מחפש תמונות. אין נושא ספציפי, רק עדיף לא תמונת נוף. ושלא יהיו תמונות פסיכודליות במחשב (אלה שהם סתם צבעים וצורות לא ברורות עם כיתוב, אני שונא רקעים כאלה), או איך שלא תיקראו להם. תודה מראש. צירפתי קובץ לתמונה האחרונה שהכנתי, בלי קשר לכלום אני סתם אוהב אותה (ואת LIMA ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Djx,

TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by harry,

תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by masterb,

העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!

• 14 תגובות
    • 695 צפיות
  22. מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by omri_ro,

אתם זוכרים פעם מזמן בימיו הראשונים של האתר שאת מספר החברים של הפורום היה ניתן למנות על אצבעות של 3-4 אנשים (כולל אצבעות הרגליים ;D ) והכינוי שלי עוד היה "מורעל ASUS".... רץ כאן איזה סרטון FLASH קטן "ALL YOUR ....ARE BELONG TO US" הסרטון התחיל בכמה תמונות מתוך איזה משחק מחשב ישן נושן שאנני זוכר את שמו ובהמשך רצו מלא תמונות עם הכתובת הנ"ל למישהו עוד יש את זה? אין לי מושג מה נזכרתי בזה עכשיו אבל פתאום מצאתי את עצמי צוחק סתם ללא סיבה רק כי נזכרתי בזה.... אודה לכם גם אם תשלימו לי את המילה החסרה וואו עידכון בשידור חי אה, זהו נזכרתי!!!! "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US"

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  24. יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים