עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .

2. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0HN7VQ3CK3EZ5176IUBX916SGP אין לי מושג מה השם של השיר,ואני חייב לדעת תודה.!! מצטער על האיכות של השמע הלא כלכך טובה, אנא עזרו.

5. Started by מר שאלה 2007,

אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by redti,

אני עובד כחצי שנה בתור דייל שיווק ולאחרונה נמסר לי מהחברה שאני צריך ללכת להוציא טופס שכר אמנים במס הכנסה , בנוסף לכך מעקבים לי את המשכורת של החודש. מהזה הטופס הזה ? יש להם זכות לעקב לי את המשכורת ? לא היה לי מושג שאני צריך להוציא אותו עד לפני כמה ימים אני חייל ואני לא משלם מיסים.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  7. Started by qpalzm,

http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Gohan,

אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by 0xIDE,

יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. היי אני רוצה לנסוע לפראג והיתי רוצה לדעת כמה פרטים על המחירים שם. האם עדיין משלמים שם בקרונה או שכבר רק ביורו? מה המחירים שם במסעדות (בערך) בירה,שתיה קלה,סטייקים ?? מה מחיר כניסה למוזיאונים, תחבורה ציבורית.. אם הייתם שם לא מזמן ואת זוכרים את המחירים אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה! הא ואם גם מישהו היה בבודפשט אז איך שם בכלל? כי החבילה כוללת גם 3 לילות בבודפשט (: תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by napoleon45,

מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה

18. Started by eliau21071981,

הגעתי למסקנה שאני רוצה ללמוד ואני אוהב מאוד מחשבים אני איש מחשבים ככה מהשטח מבין טוב מאוד מפרמט ומתקן תלות ללא הרף אבל בשביל להתקדם צריך ללמוד הלכתי ובררתי אמרו לי שאני יכול ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה ואין לי בגרות אבל אבל אמרו לי שאני לא צריך בגרות מלאה אלה רק 3 אנגלית 3 מתמתיקה ו2 עברית אני רוצה להתייעץ איתכם אנשים אם כדיי ללכת על זה? האם יש שוק למקצוע? האם מישהו יכול לספר מנסיון אישי מה לומדים והאם שווה ללמוד את זה? אני אישית מאוד רוצה להתקבל לעבודה בחברות גדולות כמו מייקרוסופט גוגל אינטל HP וכו'... בהייטק הכוונה האם הלימודים ההאלה יאפשרו לי מפתח כניסה למקומות כאלה גם אם אין לי בגרות מלאה? :s05: תודה מאוד רבה לעוזרים וליועצים

19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by My_Name,

במסגרת שיטוטים חסרי מעש באינטרנט, הגעתי לשאלות שהוצגו בגמר של "אליפות החיפוש באינטרנט" שנערכה במכללת אפקה. אז החלטתי לבחון את עצמי ולנסות לענות על משהו, אז בחרתי משהו שנראה לי יחסית מאתגר. שאלה 2, שבה ביקשו למצוא את השנה שבה נבנה המיצג הבא: http://bp1.blogger.com/__8pWjna3Ug8/RgiMzVQeccI/AAAAAAAAAB4/OomR2bw597Q/s1600-h/28082769.jpg נתחיל בזה, שלא היה לי מושג מה זה, איפה זה, או למה . . . אבל לא התיאשתי, ומצאתי פיתרון, אני לא רוצה להרוס למי שגם ירצה לבדוק את עצמו, אז צירפתי את התשובה כקובץ ומי שלא הצליח מוזמן להציץ ולראות. ומי שהתקדם ופתר דברים אחרים, שיצרף את התשובה כקובץ [ אם בא לו לפרסם ] כדי לא להרוס לכולם *- מצורף השאלון -* תהנו ! השאלון: http://tinyurl.com/…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עוד חודש יש לי יום הולדת. כבר יש לי הכל למחשב (מבחינתי), אין יותר מה להשקיע בו. חשבתי קצת,במקרה נכנסתי לאתר של KSP, פתאום אני רואה את זה: מדליק לא? זה עולה 765 ש"ח אצלם וזה בא עם 128MB "בילד-אין" ככה הם מציינים בפירוש (ניתן להרחבה עד 256). והנה עוד קצת על מאפייני המכשיר. אז מה דעתכם ?! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yossi_s1,

קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.

24. אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by DOGMA,

http://www.imdb.com/title/tt1722426/ איך למה מהההה?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים