עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by cozmo,

שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by et_gershon,

יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אילון מאסק, לפניך: החברה הסינית הציגה את CyberOne, רובוט הומנואידי שלדבריה יודע לשאת חפצים, לזהות בני אדם ואפילו להבחין ב-45 סוגי רגש אנושייםלכתבה

4. Started by kinggil,

http://asafy.net/ft/ תהנו

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by שירה 700,

שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by The Vile,

.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by or_y,

שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. זהו המכשיר...http://www.archos.com/products/prw_500569_specs.html השאלה שלי האם כדאי לי גם לקנות את המצלמה שמתחברת למכשיר ? והאם המכשיר הזה כדאי ? קראתי ביקורת לפני כמה דקות שהמכשיר קיבל 8.3...היו לו קצת בעיות בגלל שצריכים להמיר קבצים... באחת הביקורות של המשתמשים מישהו הציג מידע על תוכנית של מייקרוסופט ושל קריאיטיב לייצר משהו דומה...מישהו יודע על זה משהו ? תודה על ההקשבה...אני מקווה שזה הפורום הנכון

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by -LosNir-,

מה נשמע? למי שלא יודע, אני מתכנת PHP אתרי אינטרנט ותוכנות, הפורטפוליו שלי נמצא בכתובת הבאה: www.losnir.net לאחרונה הרגשתי שהפורטפוליו שלי צריך שיפוץ פנים כולל, החלטתי לקחת את הנושא בידיים וחיפשתי עיצוב טיפה יותר מרענן.. וכמובן חינמי. לא מצאתי משהו ייחודי שיתפוס את העין, משהו מקצועי, סולידי ונעים לעין. בסוף החלטתי לראות מה יש לי במאגר עיצובים שלי (שרובם לא אני הכנתי), ולפתע נזכרתי בעיצוב שעשיתי לפני בערך חצי שנה על מנת לתרגל את הכישורים של בפוטושופ (שאישית, לא בשמיים..), העיצוב היה בדיוק מה שאני צריך, סולידי, נעים ומקצועי. החלטתי להשתמש בו, אך כמובן, זהו עיצוב PSD בפוטושופ, שאין בו שום תועלת, החלטתי לבקש ממישהי שאני מכיר שכבר חתכה לי עיצוב פוטושופ לאתר, ועשתה א…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by methodman,

אני מתכנן לקנות מהם פלאפון ביום ראשון למישהו יש ניסיון איתם ? http://www.tikcom.co.il/

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by BeBest,

אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. למי שיש גליון כלכלה של היום תסתכלו במוסף המחשבים במדור העזרה לשואלים: ----- כותרת: משחק גנוב שאלה: הורדתי משחק מ"אמיול" עם סיומת MDF. אני לא מוצא תוכנה שיודעת להפעיל את הקובץ. המערכת: נסה את תוכנת הצריבה ALCOHOL 120% המשתמשת בקצבי MDF. את התוכנה אפשר להוריד מהאתר: WWW.ALCOHOL-SOFT.COM ברור שזה לא שידול ל WAREZ, אך זה בהחלט תרומה (עצם ההתייחסות לנושא, ועוד עזרה כשהם מכירים בזה שזה "גנוב).... מה גם מי עושה גיבויים עם התוכנה הזו לצרכים אישיים (וגם כדי להשתמש בה נראה לי שצריך "לגנוב" אותה גם ).

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…

15. Started by Devil Servant,

חמוד רצח ;D

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by gmppaz,

שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by evman007,

השיר נוגן גם ברצועה כשכולם שם רוקדים כמו רובוטים ויש את המילים: if u wanna ride משהו HORSE ???

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. יש לי נוקיה 6131 אם זה משנה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by x-amin,

"אני אומרת לא"+"אל תשחק איתי" עריכת סאונד על ידי,משחק על ידי http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33004&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 "מי ינצח באהבה" אני וחבר שלי,אני הקוף http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33131 מי שרוצה שיגיב שם בבקשה ותגובות גם פה אם בא לכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  20. טיילתי עם שני אנשים מחו"ל ואני יודע את שמם ושם המשפחה , יש לי דרך למצוא אותם באינטרנט?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. I heard on the radio remix of the whistle from kill bill, if it helps so there is spanish singer also but almost the whole song is whistle. Please help me find it ! Thnx ! 8)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

מעבד אינטל פנטיום 4 איכותי במהירות 3000 מגה הרץ, בין המהירים בעולם! לוח אם איכותי ביותר תומך פנטיום 4 זכרון 512 מגה בייט DDR במהירות 400 ! כרטיס מסך 3D FORCE כרטיס קול על הלוח אם רמקולים איכותיים ביותר 400W מארז מהודר מסך LCD של PROVIEW בגודל 17 אינץ', יצרנית המסכים המובילה בעולם מחיר מומלץ : 16000 ש"ח מחיר בערוץ: 12000 ש"ח מבצע רק היום: 8000 ש"ח בשעתיים הקרובות הנחה נוספת של 20 אחוז !!!! מחיר סופי: 6400 ש"ח פשוט מחיר מצוין למחשב הזה, מומלץ לגיימרים הכבדים שביניכם ! וברקע של העסקה מראים איך משחקים סוליטייר אני מת שייסגרו את הערוץ הזה פשוט מת

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by getsomefood,

אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by dr computer,

אני רוצה לקנות פאנל לפלאפון שלי מפה: http://cgi.ebay.com/MOTOROLA-ROKR-E1-E398-FACEPLATE-COVER-CLEAR-BLUE_W0QQitemZ9143644743QQcategoryZ20353QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ואני לא יודע אם זה טוב לקנות כלומר שלא יעבדו עלי וכמה עולה משלוח??ואין לי מושג איך משתמשים במכירות האלה, פעם ראשונה שאני רוצה לקנות מפה משו

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by musari,

לא הבנתי תסוף ממה בדיוק המגן של ה 3 רגלים נעלם ולמה החיזר התיבש שיצא לאויר העולם איך כל החיזרים והרובוטים עם ה 3 רגלים נעלמו פיתאום? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים