עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי

2. Started by MYST,

P2P data base רק נתונים על עצמך, לא דעות, לא זיוני שכל רק נתונים ככה בעיקרון לא אמורים לסגור את הת'ראד, אנחנו לא נפיץ WAREZ רק נפרסם מידע על עצמנו מציע שהמידע יכיל את הדברים הבאים סוג אינטרנט - כבלים/ADSL/אחר ספק אינטרנט - מדידת מהירות דרך אתר כלשהו - מציע את http://www.dslreports.com/stest?more=1 תוכנת שיתוף ומידע עליה + תמונה של מהירות מקסימלית (למחוק מידע לא נחוץ) הערות ולשלוח אחד לשני הזמנות ולהמליץ על תוכנות שיתוף ומודים תודה לiakovl על ההצעה ולניל .א ול ZIEK אני רק מקווה שהתרד הזה לא יגלוש כמו הקודם <מאיפה אתם מעדפים להוריד?> הקפידו על הכללים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Unavoidable Encounter,

ההודעה הזאת היא כמובן לא להביע דעות על חנויות (לפי החוקים) אני פשוט לא כל כך מכיר חנויות מחשבים.. אפשר קישורים לאתרים של חנויות? תודה ומקווה שזה תואם לחוקי הפורום אם זה לא מתאים לפואום הזה זה בגלל שלא ידעתי איפה אפשר לכתוב את זה תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני רוצה להכין כזה בתור מתנה לחברה, סוג של בדיחה פנימית. אני בטוח שהרעיון צץ לי כי ראיתי כבר בעבר משהו כזה אבל אני לא יודע איפה עוד אפשר לקנות, מצד שני זה לא אמור להיות בעייתי מידי להכין... יש לי כבר שם של דג שמתאים לזה, דרך להכניס אותו לשם וקצת קישוטים, וודקה אבסולוט לא סתם נבחרה אלה מכיוון שהפתח שלה הוא יחסית גדול, אין תווית גדולה שמסתירה, והבקבוק שקוף. יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות כזה מוכן אם מדובר במחיר לא יקר? יש למישהו תמונה של דבר כזה מוכן כבר? יש למישהו איזה מדריך כיצד להכין כזה דבר? תודה

• 30 תגובות
    • 10.5k צפיות
  9. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by slim_shady,

ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Fighter,

הי יש מישהו ביוטיוב שקוראים לו hyadain http://www.youtube.com/user/hyadain2525 איזה יפני אחד שאוהב לעשות רמיקסים של כל מיני נוסטלגיות לבני עמו והיה מופתע שבכלל מחוץ ליפן אוהבים את זה (הם מכנים אותנו foreigners) עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם מה פתאום אני שואל על מישהו ספציפי ביטיוב אז הנה: אם יצא לכם לראות את הסרטונים שלו, מלא אנשים מתחרפנים ממשהו אחד בחלק מהסרטונים הוא שר גם בקולות שלא שלו בצורה יוצאת מן הכלל וברובם זה קול של בחורה שבהתחלה אנשים חשבו שהוא עובד עם בחורה על הסרטונים עד שהוא צחק בראיון שערכו לו ואמר שזה סך הכל תוכנה שמשנה קול והוא תמיד שר בקול רגיל עכשיו זה לא שאף אחד ביוטיוב לא מכיר את התוכנות של השינוי כל, כמו הvoice changer diamond הזאת שמסתובבת בכל מיני …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by slim_shady,

אישית אני הכי אוהב קומדיה..... לצחוק כמו מטורף זה אצלי בדם.... :lol: :lol:

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by xtx,

אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by edeNF,

:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/14665.html

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by VBMaster,

הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. רציתי לדעת מה דעתכם ? איך המחיר ? ראיתי את הטלויזיה 24 שלהם, יפה (לבנה), וגם רואים בה נחמד+. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי איכות התמונה שלהן ? מישהו כבר רכש ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by elvisalive,

אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע

• 9 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.