כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
דבר החברה של (ה)שניצל: יש לי בראש קליפ שראיתי כשהייתי ילדה (נניח מתחילת שנות האלפיים, אולי סוף שנות התשעים). מה שאני זוכרת זה שהשיר יחסית שקט, ושרואים המון אנשים בחדר לבן, לבושים כמו למסיבה, יושבים ושוכבים בכל מיני מצבים בחדר. היו לדעתי שני זמרים, אחד מהם שכב כשהוא שעון על מדרגה (גם לבנה, כל החדר לבן), וזמר אחר עומד ליד גלגל גדול (כמו גלגל שקושרים אליו אנשים בקרקס כשזורקים עליהם חצים, רק שאף אחד לא היה קשור...). נראה לי גם היו בלונים סביב הגלגל. וזה אולי-אולי-אולי קליפ של גרין די, או שאולי שם השיר מכיל בשם שלו את המילה "beautiful" או "day" (אבל את זה אני זוכרת רק במעומעם, ולא, זה לא beatiful day של U2....). מצטערת על חוסר הבהירות, אבל אני מקווה שזה ישמע מוכר למישהו מכם. …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב יד שנייה - מצאתי מוכר, סגרנו מחיר ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב מחובר לחשמל כי אני רוצה לבדוק אותו קצת... עכשיו ככה - אין לי בעייה עם אמינות החלקים כלומר שהחלקים שהוא אומר לא נמצאים כי אני אבדוק פיזית השאלה אם יש משהו שמומלץ להריץ לו בדיקה? למשל לקחת איתי על דיסק תוכנה שסורקת HD ומגלה אם הוא סביר/מת/תקין ולעשות בדיקה לזיכרונות עם MEM86 הזאת... עוד משהו? יש תוכנות ספציפיות שאתם ממליצים לי לקחת ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לשם דוגמא אני מעוניין שגולש באתר שלי יווריד משהו מסויים ואת התשלום לגבות ממנו באמצעות SMS שישלח למספר מסויים. ראיתי את הרעיון הזה פעיל כבר באתרים אחרים. למישהו יד מידע על השירות? נותני השירות....? תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את הסרט Don't Be A Menace (שבעברית קוראים לו נודניק בלי הפסקה).. מצאתי חנות שמוכרת את ה DVD, אבל לפי מה שהבנתי, אין כתוביות בעברית.. אחר כך באותו אתר מצאתי DVD של אותו הסרט אזור 2 במחיר קצת יותר גבוה, אבל דווקא בו לא כתוב שום דבר על כתוביות (לא היה כתוב בכלל, לא אם בעברית או באנגלית או בספרדית וכו'..) אולי אתם תוכלו לעזור לי ? הנה האזור 1 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=preview&nmovieid=11781 והנה האזור 2 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=2&content=preview&nmovieid=47403 תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
funny sh*t ;D
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.
-
שלום אני מנסה כבר שעה לימצוא את מחיר הזהב. חיפשתי בגוגל ועוד כמה מנועי חיפוש ולא מוצא כנ"ל לגבי אתרי בנקים. אני רוצה לרכוש זהב אבל אני לא יודע מאיפה אני יכול לגלות את מחיר הזהב מישהו אולי יכול לעזור לי פה... ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הידעת? בשנת 2007 hwzone פרסמו את עצמם בעיתון popular science!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-