עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NetSpider,

Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by HiperPsY,

במתמטיקה ובאנגלית. תודה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. יש לי נוקיה 6131 אם זה משנה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by TAsraf,

שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by game kILLer,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מאיזה חנות איזה חנות אמינה יותר היום ?? ומה אתם אומרים על PCHARDWARE :bash:

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=14237

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

חבר'ה מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד תרגום בעברית לסרט Carandiru? תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Koss,

אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Holography,

של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Spiritus,

לשם דוגמא אני מעוניין שגולש באתר שלי יווריד משהו מסויים ואת התשלום לגבות ממנו באמצעות SMS שישלח למספר מסויים. ראיתי את הרעיון הזה פעיל כבר באתרים אחרים. למישהו יד מידע על השירות? נותני השירות....? תודה.

15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. זה המפרט: לוח אם MSI P6NG Neo Digital מעבד pentium core 2 due e5200 דיסק 2*500 G זכרון 1*2G של geil ddr2 800 mhz cl4 צורב lg dvdr x20 ספק EZCool 450 W כרטיס מסך msi geforce 8600GT 1G השאלה היא איך הוא יתמודד מול סרטים מקודדים של X264 ב-FULL HD גם בסצינות מהירות

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Access Denied,

יש לי שאלה שאני יודע שלדי הרבה אנשים יצא לחשוב עליה... שווה או לא שווה לקנות מחשב או חלקים מארה"ב וליבא אותם לארץ?? הבעייה העקרית פה היא החוסר באחריות על אותם חלקים... למרות זאת המחשב שלי היום בן יותר משנתיים (פנטיום 4 1.5) ולא יצא לי לקחת אותו או להזמין טכנאי אפילו פעם אחת בכלל אני אישית לא השתמשתי בחיים שלי באחריות של החלקים במחשב.. לפי זה כדי או לא להביא חלקים, אם אני לא הורס אותם??

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

LINK [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by GWeizman,

אין לי מושג אם זה קשור לפה, אבל זה הכי קשור שיש. אין לי מושג למה הוא קשור, אבל אני צריך לזהות אותו תודה רבה מראש, גיא. (יספיק רק שם של מי שמשתמש בסמל הזה)

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.uniquepeek.com/fusion_pages/index.php?page_id=121 בהתחלה זה נראה מפגר תראו מהדקה ה-5 עד הסוף זה מטורף פשוט מטורף!! חחחח :lol:

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  23. אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by kornov,

שלום רב לכולם. אני משתמש חדש בפורום זה. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס על AMD X2 3800 השאלה שלי האם יש לכם איזה שהיא חנות מחשבים טובה וזולה שאפשר לקנות ממנה רכיבים ? האם יש בכלל דרך לקנות רכיבים הישר מהספקים ולא מחניות מחשבים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.