כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל חוות דעת על החנות http://www.tamlil2100.co.il/default.asp אני רוצה לקנות משם מדפסת XEROX. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הורדתי די הרבה סרטונים גדולים (50 דקות לסרטון) מיוטיוב עם orbit download... הבעיה היא שהם מגיעים בפורמט FLV שהוינדוס מדיה פלייר לא מסתדר איתו כל כך. רציתי לדעת לאיזה פורמט כדאי להמיר אותם ואילו פרמטרים לקבוע כדי לא לאבד מהאיכות (הנמוכה גם ככה), ולשמור על גודל מינימלי. תודה אנשים! (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים).
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מוכר את שלי , בשימוש חודש וחצי בלבד אני רוצה לדעת כמה אני יכול לבקש על כל אחד מהחלקים הללו: GA - EP43-DS3L Kingston 800mhz 2GB x2 500WSXS OCZ תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למישהו יש אתר שאני יכול להעלות אליו תמונות אני פשוט לא מוצא עדיף אחד כזה של צריך להירשם אליו
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי איזה סרט בדיוידי,וחבל לי עליו. יש איזה חנות באיזור חיפה שיעשו לי trade? יקחו את הסרט הזה ויביאו לי סרט אחר? אפילו אם אני אצטרך להוסיף טיפה כסף
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שלח לי היום במסנגר לינק למשחקי און ליין חינמיים . מאחר והיה ממש משעמם בעבודה הקדשתי איזה שעתיים לשחק במשחקים האלה רק שהשעה 17:00 תגיע ואוכל ללכת הביתה חחח . אז הנה חברים תהנו http://www.net-games.biz/ ועוד אתר חמוד http://www.aquariumpassion.com/fish-games.html?fid=4
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת באגיז על רמה... לא JANCO או חברות מטומטמות?(כמו X BOY). למרות שזה יישמע מטומטם: בבקשה בלי המלצות על MADMAN ואם אתם יכולים תביאו גם תמונה של הג'ינס שמוכרים בחנות. לא משהו שפריקים/פריקים למחצה יסתובבו איתם אלא משהו שכאלה ששומעים ראפ יסתובבו איתם (כמה שזה יישמע מטומטם- לG UNIT יש דווקא ג'ינסים יפים)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני רוצה ללמוד ואני אוהב מאוד מחשבים אני איש מחשבים ככה מהשטח מבין טוב מאוד מפרמט ומתקן תלות ללא הרף אבל בשביל להתקדם צריך ללמוד הלכתי ובררתי אמרו לי שאני יכול ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה ואין לי בגרות אבל אבל אמרו לי שאני לא צריך בגרות מלאה אלה רק 3 אנגלית 3 מתמתיקה ו2 עברית אני רוצה להתייעץ איתכם אנשים אם כדיי ללכת על זה? האם יש שוק למקצוע? האם מישהו יכול לספר מנסיון אישי מה לומדים והאם שווה ללמוד את זה? אני אישית מאוד רוצה להתקבל לעבודה בחברות גדולות כמו מייקרוסופט גוגל אינטל HP וכו'... בהייטק הכוונה האם הלימודים ההאלה יאפשרו לי מפתח כניסה למקומות כאלה גם אם אין לי בגרות מלאה? :s05: תודה מאוד רבה לעוזרים וליועצים
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי.... אני רוצה לבנות קטלוג (אם זה חשוב- לתכשיטים). בעקרון אני רוצה שיהיו thumbnails שיהיו מקושרים לדף פריט מפורט יותר או תמונה גדולה וכדומה.... יש תוכנות יעודיות טובות? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך (8800GT) עכשיו התקציב שלי דלל מידי וראיתי שבחו''ל הוא עולה משהו כמו 200 דולר ואפילו פחות.... ויש לי מישהו בשכונה שיש לו paypal ואין לו בעייה להזמין לי... עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם על אתרים אמינים בחו''ל שמוכרים בזול ועושים משלוחים בארץ ואני שואל אם מישהו עשה פעם דבר כזה של להזמין חלקים למחשב מחו''ל...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-