כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש חומר על חשיבות הקירור באלקטרוניקה ומחשבים, מדוע חשוב לקרר, מהן השיטות השונות וכו' אשמח לקבל חומר ו/או לינקים... תודה מראש, BigT
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Last Firstborn http://www.youtube.com/watch?v=IrRDWZEh-qU Louder Than Words http://www.youtube.com/watch?v=CEBzudeZrNY frozen Switchback עם פתיח מדהים רימיקס מדהים לursa minor
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כמה רכיבים והמחירים שם ממש זולים מישהו יכול להגיד לי איך החנות אם הוא ניסה או שמע האם היא אמינה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
חחחח איזה בושות מעריץ מספר 1 של הפינק פלוייד ובנוסף גיטריסט. ולא יודע מה השם שלו חחח לא נורא עזרה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הדרישות שלי הן: באיזור ת"א-ר"ג איכות מחיר נמוך עד סביר אפשרות להדפיס גודל של חצי גליון (50*35 ס"מ) שהחתיכות פאזל לא יהיו גדולות מ25*25 מ"מ כל המקומות שאני מכיר נפלו באחת משני הדרישות האחרונות \:
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD מסוג APEX ( בערך שנה וחצי אצלי ) והיום בלי שום התרעה הוא כבר לא מזהה כל מדייה ששמים לו גם לא תקליטור ניקוי. למישהו יש רעיון ? לא בא לי להביא למעבדה מכיוון שבעלות התיקון אני אוכל לקנות חדש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-