עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה יופי להחזיק כדורי אש ביידים מאוד מגניב! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2270081 תגיבו

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by omri09,

יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by BigT,

שלום, אני מחפש חומר על חשיבות הקירור באלקטרוניקה ומחשבים, מדוע חשוב לקרר, מהן השיטות השונות וכו' אשמח לקבל חומר ו/או לינקים... תודה מראש, BigT

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by moskitos,

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by J0n1,

תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by איתמר,

חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by methodman,

הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. איך אני משיג את מה שהוא אמר על המדינה? איזה מכתב חזק

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by CashMAn,

http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by FlyBoy,

אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by קיקו,

בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?

16. Started by stingeR-,

וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by FTP,

איך אני יכול לשנות פרוקסי?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  20. נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!

21. Started by מוחמד היהודי,

כמה שעות לא יכלתי להכנס לאתר מדוע למה וכיצד?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. למה האתר הזה בלילה לפעמים תקוע? מה עושים בו בלילה שהגלישה בו הופכת לסיוט? אני מדבר על שעות 2-4 לפנות בוקר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by IG,

לא חנויות מחשבים, אלא חנויות מוצרי חשמל... מקררים, TV, שואבי אבק.... לא מכרזים... וכמובן אמינות וזולות. תודה נ.ב. חנויות מהארץ... לא איביי או חנויות אחרות מחו"ל...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים