עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

שמעתי על זה אך אני לא מוצא איפה אפשר לעשות כזה. הבנתי שגם המדינה נותנת שירות כזה שעלותו כ140 ש"ח. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתפוצץ מצחוק כל פעם שאני שומע אותו יש לכם דברים באותו סגנון שגם מאוד מצחיקים?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by AdamS,

כן כן... זאת התחרות הכי מפגרת וחסרת טעם שהייתה איי פעם לדעתי... :screwy: http://www.clickclickclick.com/default.asp בהצלחה...

4. Started by Jaw Braker,

טוב לא כל כך נעלה אבל בכל זאת בשבילי זה חשוב להמשך חיים תקינים http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אני מחפש גיטרה חשמלית ככה ב2000 שקל ואין לי שום כיוון למה אני לא מכיר גיטרות. אוקצור אני צריך המלצות. אני חושב שעברתי את שלב ה"מתחיל" בגיטרה ואני מחפש משהו יותר מתקדם. עכשיו חוץ מהחיפוש עצמו יש לי כמה שאלות: 1) אני יכול לייבא גיטרה עכשיו העניין שאם אני ישקיע 2000 שקל בארץ באמריקה זה יותר זול ולכן זה כאילו אני משקיע יותר. אמהמה שאם אני באמת יזמין מאמריקה אני לא יוכל לבדוק אותה לפני. מה לעשות? 2) שיט שכחתי מישהו כאן הוציא את החוט מחשבה אני יוסיף בהמשך. אהה ועוד משהו אני מעדיף לקנות גיטרה יפה ואיכותית שאינה שייכת לחברה בעלת שם (אני לא רוצה לשלם על המותג) אני יעדיף חברה ג'נרית על חברות אחרות כמו איבנז פנדר וכולי' ת-ודה.

• 89 תגובות
    • 9k צפיות
  6. איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  7. ^^^

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by STi,

שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by i.p,

שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית? ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים תודה מראש

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by intel suck,

יש לי שאלה: מהירותו של מטוס נוסעים ושל מזל"ט הן זהות 360 קמ"ש מסת המזל"ט היא 20 ק"ג ומסת מטוס הנוסעים היא 20,000 ק"ג צריך לחשב את ארגיית התנועה של המטוס ושל המזל"ט אז על פי הנוסחה והחישובים יצא לי שאנרגיית התנועה של המטוס היא 100,000,000 ג'ול ואנרגיית התנועה של המזל"ט 100,000 ג'ול זה נכון?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. ואני רוצה להקים את זה לבד בלי לשלם לאף אחד מישהו יכול לכוון אותי לאיזה ספרים אני צריך לקנות? זתומרת....זה אתר באינטרנט שאני רוצה לשדר שירים שעתיים כל יום אני רוצה לבנות את האתר מא עד ת השאלה איזו שפה?HTML?XML?FLASH?JAVA?.NET?C SHARP? עם איזו שפה בונים רדיו אינטרנטי? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. חבר שלי גר בקריות הוא אמר שהוא שמע בומים וזה (בMSN) והיתה צפירה בעפולה אמאלה איזה לחץ אני מת פה מפחד!!! עריכה: זה שידור חי!!! אמא'לה!!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לפעמים טוב לראות איפה אנחנו היום בהשוואה לעבר... http://62.128.51.43/community/viewtopic.php?t=973&postdays=0&postorder=asc&start=0

21. Started by waizman,

אני מחפש מקום כמה שיותר זול שמוכר את פאנלים לנוקיה 3320, לא משנה צבע או משהו. חנות רשת או חנות באיזור ירושלים. הדגש הוא על זול, כי הפאנל רק יחליף אחד שנמס לי... תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IG,

בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום... הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים. הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות... אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?

• 95 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. שלום, אני מאוהב במישהי שהיא לומדת איתי כבר ממזמן, יום הולדת שלה עוד חודשיים או פחות... והיום ניהלתי שיחה עם החברה הכי טובה שלה כדי שתעזור לי לכבוש את ליבה ביום ההולדת שלה ולהציע לה חברות, אבל למרבה הצער גיליתי שיש לה עניין במישהו אחר שהכירה איזה חייל בתל אביב, ככה מספרת החברה הכי טובה שלה, היא עדיין לא חברה שלו אבל יש לה עניין בו, שאלתי היא האם בכל זאת לנסות לכבוש את ליבה או לוותר על זה ולעזוב את זה... מה אתם אומרים?

• 288 תגובות
    • 37.4k צפיות
  25. Started by nirrabi,

חייב עזרה דחוף בשינוי אייפי ... יש לי ראוטר של בזק 014 ואני מחובר לאיידיאסאל אני חייב לשנות ת'אייפי שלי כי אני בטורנטליץ' וקיבלתי באן אייפי ועשיתי משתמש חדש וכשאני לוחץ על משו כדי שזה יפנה אותי לקישור אחר זה רושם ארור 403 לא הותרה גישה לדף זה וכותב 403 FORBIDDEN YOUR IP IS BANNED! חייב עזרה דחוףףףףףף

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים