עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. ??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by liav12,

אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by urielka,

זה נשמע מטורף אבל טכנית זה עובד: בשנת 2038 כל מחשב שעובד עם גרסת UNIX יקרוס הסבר:http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100 כמובן שעד אז לא ישתמשו במעבדי 32 ביט ולא נדמה לי שיהיה בעיה כזאת אבל זה מראה את הפגמים של מתכנתים הרצת הסקריפט תחת MDK10.1 נותן Tue Jan 19 03:14:01 2038 Tue Jan 19 03:14:02 2038 Tue Jan 19 03:14:03 2038 Tue Jan 19 03:14:04 2038 Tue Jan 19 03:14:05 2038 Tue Jan 19 03:14:06 2038 Tue Jan 19 03:14:07 2038 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 אמנם לרובכם מערכות UNIX נראות לכם כשוליות אבל בתחום השרתים לווינים מחשבי על מחשבים אטומים וכל הדברים ה"כבדים משתמשים כמעט רק בUNIX. זה קצת מצחיק שמגיעים מלא בשורות על…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  6. קיץ בין יא'-יב' מהו משך הקורס לפסיכומטרי בקיץ? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אני עומד לעבור בעוד כחודש מרשת פלאפון לרשת סלקום. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדרך הכי טובה לרכוש את המכשיר החדש יש 3 אפשרויות: 1) התחייבות בסלקום- החיסרון הוא שמכשיר טוב(למשל הנוקיה 6230) יעלה המון כסף בחודש, יתרון- אפשרות לביטוח כולל(גניבות, תיקונים...) 2) קניית מכשיר יד שניה מחנות\מאדם פרטי- דבר שיצא יותר זול אבל לא תמיד יש אחריות על המכשיר 3) קנייה בחו"ל- מכשירים יותר מתקדמים אבל שוב, בעיית האחריות על המכשיר אני מעוניין להשקיע עד 2000 דקל בטלפון, מה אתם מציעים?

• 65 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by 114508534,

נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ORANGEJUICED,

גולשים וגולשות הנני אני פה מצהיר בזאת שאלוהים לא קיים... אבל גם כן קיים... ולמה אני מתכוון... ובכן.... כאמור מי שזוכר היה פה לפני הרבה זמן אני פתחתי ת'רד שהיה מאוד מאוד פופולרי על אלוהים ועל הסוגייה העם הוא קיים או לא ובכן אני עדיין דוגל בכך שהוא לא קיים (כולכם זוכרים תסיבות) אומנם מה שכן גורם לי לתהות מעט היא העובדה שבת דודה הדוסית של אבא שלי (היחידה במשפחה שהיא דוסית) תודה לאל טפו טפו טפו חלתה בסרטן הדם לפני הרבה זמן ונרפאה בעזרתו הנדיבה של המדע וכמובן בעזרת השם מה שאני רוצה לדעת העם : עם היא לא הייתה מתפללת לשם כול יום האם היא באמת הייתה נרפאת ??!?!? מה אתם חושבים?!?!?

• 443 תגובות
    • 30.1k צפיות
  12. טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by perrikus,

כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב של לינקים ל BitTorrent? :s05:

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היום הייתי בקניון והסתפרתי פתאום נכנס איזה אחד חבר של הספר וסיפר לו על איזה סרטון שהוא ראה של הצונאמי שצולם במקרה מלווין. בסירטון רואים מישהו עושה ג'ט סקי במים ובא הגל ולוקח אותו עם עוד כול מיני דברים בבקשה למי שמכיר שיתן לינק.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by whodosntlikeomri,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_237_291&products_id=2790 תראו את המוצר הבאה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  21. בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by Mortar,

Enjoy חשוב לציין שהסרט אמיתי והניסוי הזה התרחש במציאות באיזור שנות ה40.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים