עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי.. היום זכיתי במרכז בEBAY על נתב אלחוטי של Linksys Wrt54gs. מחיר 71 דולר כולל משלוח לארץ וחדש באריזה. דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שאני אצטרך לשלם הרבה כסף על זה שהמוצר נשלח לישראל. רציתי לשאול כמה? זה המכרז. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רק רציתי לדעת אם מישהו באמת הרויח כסף מלקרוא אימלים? או שזה סתם בולשיט?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by lipa,

איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by wow,

הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שמעו חברה יש לי מבחן עוד יומיים ואני לא יודע את החומר מי שלא קשה לא שירשום בבקשה את הכללים של Past Simple Past Rrogressive Pr. Perfect כי אני בכלל לא יודע את זה. אני מבקש רק אלה שיודעים ב 100% אני לא צריך שיבלבלו אותי אני רוצה רק אלה שבאמת מבינים את זה ועדיף אלה שכבר למדו את זה. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  10. שלום קוראים יקרים מהאשכול על תערוכת XCITE שהתרחשה בחג החנוכה האחרון הבנתי שהיו מספר אנשים אשר הביעו עניין ברכישת המחשבים אשר עמדו בתצוגה. בתור שירות לקוראי הפורום והאתר החלטתי ליצור קשר עם טק דטה על מנת לקבל מהם יותר פרטים ומידע על המחשבים המוצעים למכירה, כלומר, מפרטים, כמויות, מחירים, צורת התשלום ועוד. אם כך, קיימים שני מפרטים, האחד נקרא X-CITE3 וקיימות 15 יחידות שלו, השני נקרא X-CITE4 וקיימות 11 יחידות שלו. המפרטים והמחירים: מחשב: X-Cite 3 - מחיר ליחידה: 8,890ש"ח AMD Athlon 64 3500+ 939 Pin Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 Club-3D ATI Radeon X800XT PLATINUM NCP 2x256MB DDR400 Western Digital Raptor 74GB SATA NEC ND-3500 NEC FD-1321H, 1.44MB FHD ANTEC SUPER LANBOY ANTEC Smar…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by overload,

מתחיל ללמוד (קצת באיחור-16.5) ורציתי לדעת באיזה אתר הכי כדאי ללמוד לתאוריה? ומה אתם ושבים על האתר הזה, אם מישהו מכיר? לחץ כאן אשמח לקבל כל עצה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install

• 11 תגובות
    • 21.2k צפיות
  14. Started by idofr,

יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  15. מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by gshhar,

זו הפונק' אני לא מצליח לגזור פעם שנייה ולעשות תחומי קמירות וקעירות ויש לי בעיות עם הגבולות בשביל האסימפטוטות (בגלל הערך מוחלט - אין לי מושג איך עושים את זה) מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב יש כמה מילים שאני צריך תרגום שלהן, אני מבין את משמעות המילה אבל אני לא יודע איך לתרגם, אז הנה: battleship cruisers destroyers את הראשון תירגמתי בתור "ספינות מלחמה", וזה נשמע לי גרוע את השני תירגמתי בתור "משחתות",אבל אני לא בטוח שזה נכון ובקשר לשלישי, אין לי מושג איך לתרגם... תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן בלי הרבה דיבורים. בניתי אתר להעלת קבצים כרגע במתכונת נסיונית. מקווה להמשיך לפתח אותו. הוא דיי פשוט אבל אני אוהב אותו תהנו. http://www.rc-parts.info/1.php

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TimoTy,

אני מחפש להשכיר את העונה ה-4 של BUFFY ואני לא מוצא איפה אני אוכל להשכיר אותה??

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. לחץ כאן סוף סוף! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות

• 116 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by iPsych,

אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

:smile1: נלקח מתוך: לחץ כאן

• 6 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים