כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אתם רוצים Steam בחינם זה המקום והזמן כנסו והרשמו עכשיו. לינק : <// אתה באמת עד כדי כך טיפש? באמת?>
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
תגידו מי שר ת'שיר הזה שיש בו ת'מילים האלה?! A little piece of heaven..ta na..ta na.. ואיך קוראים לשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לקנות כזה שלט למחשב שמתחבר דרך USB בנפרד , בלי המשחק. אם כן אז איפה ? כמה עולה ? או אפילו אתר אינטרנט שמישהו ראה שם את המוצר (בארץ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כותרת ^. נראה שהיד שלי מסובבת במקסימום שלה איך אנשים מגיעים ל -13~14K?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פורום גדול שעוסק בכל מה שקשור לרכב כולל מערכות וכדומה... אם מישהו זוכר את הכתובת אז בבקשה.... תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזמנתי באתר הזה http://skypc.co.il/scripts/default.asp, איזשהו כרטיס מסך, ומצב ההזמנה הנוכחי הוא "בהמתנה", זת'ומרת הם לא חזרו אליי ולא לקחו ממני מספר כרטיס אשראי, מה שיש להם זה את הכתובת שלי ומספר הטלפון שאיתם נרשמתי. ואני רוצה לבטל את ההזמנה הזאת, האם הביטול יהיה בחינם? הם לא יחייבו אותי על כלום? ובאילו דרכים אפשר לבטל? זה ממש דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-