עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by or2077,

תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. כמו זה למשל http://www.dragoncelt.com/DRAGON%20Misc/dragons%20miscellaneous.htm באיזה חנות בארץ אני יכול לקנות דברים דומים?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by eliau21071981,

http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by ElectricRain,

מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אם כן אז נגיד שנהרס, מה אני עושה עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by emilio,

תן לינק בבקשה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by iem,

אני אמור לבנות מעגל אשר מקבל כקלט 8 סיביות ומוציא את גודל התבנית המחזורית המינימלית. למשל...: 00000000 נותן לנו 1 01010101 נותן לנו 2 11011101 נותן לנו 4 11111110 נותן לנו 8 לבנות את המעגל אין לי בעיה אחרי שאני אמלא את טבלאת האמת, אבל אין לי מושג איך צריכות להיראות שאר השורות בטבלאת האמת ?! אני יכול אולי לשער נניח ש01010101 מורכב מ-2 סיביות מחזוריות ולכן התוצאה 2. וגם 11011101 מורכב מ-1101 מחזורי שגודלו 4 סיביות ולכן התוצאה היא 4.. אבל למה 00000000 הוא 1? בגלל שיש את 0 שהוא בגודל סיבית אחת ? עכשיו.. נניח שהתיאוריה שלי נכונה... איך ייראה המוצא ? 4 סיביות ? כי יש מקסימום עד 1000 שזה 8? או שהם רוצים ייצוג אחר ? ובמוצא אני מממש פונקציה לכל סיבית מה-4 סיביות ואח"כ…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. אני קצת לא בטוח אז אני שואל: 1. התאריכים זהים בכל בתי הספר? 2. מתי המגן במחשבים ( מי שלומד 10 יחידות - המגן בפסקל). 3. מגן בהיסטורה???!? 4. מזה לשון? ומתי עושים בזה מגן? תודה מראש הפרה של הפורום

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. טוב זה הולך ככה : a ו b הן זויות חדות המקיימות : a+b=60 3sin a =2sin b מצא את הזויות a ו b . תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. שלום, האם מישהו יוכל להעלות הסבר מסודר לפתרון שאלות בסדרות חשבוניות ,אשר בסעיפיהן נכללות שאלות כגון " מצא כמה מספרים חיוביים בסדרה", "מצא מה המספר השלילי הגדול ביותר", ובמיוחד שאלות שבהן נתונות שתי סדרות וצריך למצוא כמה שליליים\חיוביים משותפים יש, ומה המספר הגדול ביותר מהתחום? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by Lipman,

רכב יפה אה ? שנת : 1954 נפח מנוע : 1485 סמ"ק משפחתי ..

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. Started by The Vile,

.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by sherlock1212,

איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. כל תלמידי י' נבחנים בבגרות ביום חמישי בהיסטוריה א' הבגרות מתחילה ב2 וחצי... תיהיו בבית הספר ב2 ככה אל תלמדו באותו יום שלא תתחרפנו... בהצלחה לכולם! בקרוב אני יוסיף המון קישורים לסיכומים בבקשה: אספתי המון המון סיכומים מכל האינטרנט = Enjoy http://www.speedyshare.com/605138797.html

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  21. שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

24. Started by omnius,

כנסו לפה, http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html, שני קטעים של הumbilical brothers. משהו מצחיק.......

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

מה קרה לפורום הזה יש פה ת'ראדים כל כך מפגרים(*הסקר להמחשה בלבד)

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.