עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shalomslalom,

הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by Access Denied,

יש למשהו לינק לתמונה של זה??

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Stingray,

7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

מי מגיע לשם ?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

מישהו ראה את הסדרה הסופר איכותית הזאת שנה שעברה? הם מחזירים אותה, פרק ראשון ביום שני הקרוב בתשע וחצי אחרי מבט. מי שלא ראה אותה שנה שעברה, חייב לצפות! סופר סדרה! מה אתם חושבים עליה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

http://www.tip4bet.com/tv/israel1.html

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by kisin,

שלום, האם ניתן לראות שידור ישיר של ערוץ 11 באינטרנט? לצערי אני מחר תקוע בעבודה ואני חייב לראות את המשחק חצי גמר גביע המדינה... יש למישהו פתרון בשבילי?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by מנחם,

אין לנו כבלים, אבל יש לנו ממיר עידן פלוס. בשעות הערב הקליטה נהיית מקוטעת מאוד, ויש לנו בעייה לקלוט את הערוצים הפתוחים. יש אתר שמשדר את התכנים של עידן פלוס באיכות טובה? http://idanplus.tv/ ו http://www.flatplanet.tv/ משדרים באיכות מאוד נמוכה. יש אלטרנטיבות? (חוץ מהולו, נטפליקס, יוטיוב וכו' )

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by marking,

לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by artyom,

מאחר ואין ערוץ (רשמי) לאתר חשבתי שאני אפתח אחד, לדעתי יכול להיות נחמד אם יהיה ערוץ שיהיה לחברי הפורום איפה לבוא ולבקש עזרה בנושא כלשהו (למשל בנושא תקלות וכו'), לדבר על הנושאים השונים בפורום או סתם לדבר. מה שאני לא בטוח לגביו זה השרת, אני חושב שהרבה מהאנשים פה גיימרים אז בטח מלא משתמשים בquakenet... אז אני חושב שזה שרת טוב לפתוח בו את הערוץ, בנוסף לכך יש לQNET את כל הבוטים והנוחות הנדרשים כדי לנהל שרת וכו'... אם יש לכם הצעות וכו' אז תציעו ואל תתבישו (אולי לעבור לשרת אחר, הצעות לשיפור וכו') הערוץ הוא hwzone# וכולם מוזמנים להצטרף. בנתיים מה שעלינו לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים ולהשיג Q. (אולי יהיו שם אנשים שלא קשורים לקהילה או סתם אנשים, זה כדי שנשיג Q יותר מהר). irc://irc.…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by Royz,

היי יש ל HWZONE ערוץ?? אם כן אז איפה? (למה יש לי תחושה שהולכים להתעצבן עליי? :\)

15. Started by kinggil,

http://asafy.net/ft/ תהנו

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. פתאום מהיום אני רואה פרסומות בעברית, ואפילו בין שיר לשיר הם רושמים בעברית במקום "Next" - "מייד" כאשר מודיעים בכתוביות מה השיר הבא. הורסים את הערוץ ! עוד יתחילו לתרגם לי את השמות של הזמרים והשירים לעברית.. עדכון: הם שידרו עכשיו שיר של אסף אמדורסקי - איפה את היום. דיי! מספיק! שישאירו את העברית לערוץ 24 האומלל.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by DS,

נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by artyom,

הם פתחו ערוץ שבו הם מגיבים על כל מיני דברים במלחמה, מומלץ מאוד, בנוסף לזה, הנה מייל שקיבלתי. לאחרונה צה"ל פתח ערוץ ביוטיוב. דבר זה נועד על מנת לתת לעולם מבט קרוב יותר וישר (שלא דרך התקשורת שמראה מה שמתאים לה) למה שקורה ומה אנחנו עושים בעזה. מלחצים כאלה ואחרים הנהלת יוטיוב רצתה להסיר את הערוץ. מה שיכול למנוע מהדבר הזה לקראות זה כניסה של אנשים בכמויות רציניות לסירטונים והמלצה עליהם! זה לוקח כמה שניות. תעשו זאת על מנת לעזור בצה"ל במעקב התקשורתי בעולם! פרסמו את הערוץ לחברים שלכם וכנסו בעצמכם! http://www.youtube.com/user/idfnadesk

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by fuck off,

יש כזה בכלל? ואם לא, אז זה אחלה רעיון :]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by approx,

עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

"ניורון פנטיום 4 הכולל צורב, עכשיו בערוץ הקניות!"

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !

• 52 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.