כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
היי יש ל HWZONE ערוץ?? אם כן אז איפה? (למה יש לי תחושה שהולכים להתעצבן עליי? :\)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
פתאום מהיום אני רואה פרסומות בעברית, ואפילו בין שיר לשיר הם רושמים בעברית במקום "Next" - "מייד" כאשר מודיעים בכתוביות מה השיר הבא. הורסים את הערוץ ! עוד יתחילו לתרגם לי את השמות של הזמרים והשירים לעברית.. עדכון: הם שידרו עכשיו שיר של אסף אמדורסקי - איפה את היום. דיי! מספיק! שישאירו את העברית לערוץ 24 האומלל.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם פתחו ערוץ שבו הם מגיבים על כל מיני דברים במלחמה, מומלץ מאוד, בנוסף לזה, הנה מייל שקיבלתי. לאחרונה צה"ל פתח ערוץ ביוטיוב. דבר זה נועד על מנת לתת לעולם מבט קרוב יותר וישר (שלא דרך התקשורת שמראה מה שמתאים לה) למה שקורה ומה אנחנו עושים בעזה. מלחצים כאלה ואחרים הנהלת יוטיוב רצתה להסיר את הערוץ. מה שיכול למנוע מהדבר הזה לקראות זה כניסה של אנשים בכמויות רציניות לסירטונים והמלצה עליהם! זה לוקח כמה שניות. תעשו זאת על מנת לעזור בצה"ל במעקב התקשורתי בעולם! פרסמו את הערוץ לחברים שלכם וכנסו בעצמכם! http://www.youtube.com/user/idfnadesk
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היה עכשיו בערוץ הקניות על מחשב פנטיום 4 2400 וכרטיס GF4 (ככל הנראה דגם עלוב שלו) והמצגת היה 3DMARK והיה אפשר לראות שהכרטיס מציג בין 18-38 FPS בבדיקה עם המכונית!! פשוט גול עצמי והמחיר הוא מחיר מבצע במקום 9700 בערך רק 5500 כולל מדפסת EPSON42 ומסך 17 אקסטרים וצורב ימהה 40*20*10 ומקלדת ועכבר א6לחוטיים של מיקרו סופט השאלה אם זה כרטיס מסך OB והזיכרון אם הוא DDR או SDRAM
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4 איכותי במהירות 3000 מגה הרץ, בין המהירים בעולם! לוח אם איכותי ביותר תומך פנטיום 4 זכרון 512 מגה בייט DDR במהירות 400 ! כרטיס מסך 3D FORCE כרטיס קול על הלוח אם רמקולים איכותיים ביותר 400W מארז מהודר מסך LCD של PROVIEW בגודל 17 אינץ', יצרנית המסכים המובילה בעולם מחיר מומלץ : 16000 ש"ח מחיר בערוץ: 12000 ש"ח מבצע רק היום: 8000 ש"ח בשעתיים הקרובות הנחה נוספת של 20 אחוז !!!! מחיר סופי: 6400 ש"ח פשוט מחיר מצוין למחשב הזה, מומלץ לגיימרים הכבדים שביניכם ! וברקע של העסקה מראים איך משחקים סוליטייר אני מת שייסגרו את הערוץ הזה פשוט מת
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בסוף הם ירשמו גם "רמקולים תומכים ויסטה" [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://img384.imageshack.us/my.php?image=148914971497148914971508150014.jpg לא סתם קוראים לערוץ "בייבי פלוס"...
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברה אני מנהל ערוץ שיחות טורנטים לישראלים כולם מוזמנים לבוא לשם ושוחח בכיף server:EFNET /server irc.inter.net.il channel: #BT_IL מקווה לראות אותכם שם ד"א אם אסור לי לפרסם ערוץ כזה תמקו את ההודעה רק ניסיתי לעזור
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מישהו מכיר ערוצים ישראלים \לועזים שקיימים בYES או HOT שניתן לצפות בהם דרך האינטרנט - לדוגמה הביאו לא מיזמן את ערוץ 10. למישהו יש עוד כאלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-