עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.uniquepeek.com/fusion_pages/index.php?page_id=121 בהתחלה זה נראה מפגר תראו מהדקה ה-5 עד הסוף זה מטורף פשוט מטורף!! חחחח :lol:

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by מתניה חיימי,

שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?

5. Started by shimonshapira,

אחרי בירורים איך אני אמור לשחרר ממכס חבילה שיש בו לייזר, הצלחתי להוציא אישור ממשרד הכלכלה, ואמרו לי להעביר את זה באזור אישי ברשות המיסים במכס. חבילה אחת הצלחתי לשחרר וחבילה שניה לא הצלחתי לשחרר. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איפה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by kfirbep,

ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. Started by super-MC,

אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ההופעה המדהימה הזאת? אני פשוט לא מוצא בשום מקום בארץ! (אימיול וטורנט לא באים בחשבון=חרא איכות. ) ואם למישהו יש את ההופעה אשמח לדעת האם ניתן לבחור נקודת מבט של לארס אולריך (המתופף) \ האם ניתן להפריד את מטאליקה מהתזמורת (סאונד כמובן). תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  11. אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by laviko1,

DIRECTX 10 עובד גם ב ווינדוס xp ??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by Domovoi,

היי,אני מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב לאחר מכן אני לוחץ על כל מקש אפשרי אבל במקום להעביר אותי להתקנה זה עושה skip .

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Koss,

אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by etz,

אוקיי אז זה אולי קצת מוזר אבל אני רוצה לדעת אם אחד מחברי הפורום היקרים מבין תורכית? יש איזה פורום תורכי שאני רשום אליו, לא משנה כרגע למה כי כמובן שאני לא מפרסם בו כלום, אבל פשוט שלחו לי ממנו איזה הודעה ואין לי מושג מה היא אומרת... קיצר אם מישהו יודע ויוכל לתרגם לי אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by The Dom,

המורה שלי אמר לי שיש לו גידול בראש. עכשיו חוץ מגידול סרטני יש עוד גידולים שיכולים להופיע בראש?(בבקשה אל תצחקו... אני לא מבין בזה) 2) מה הנזק שגורם גידול סרטני לתווך הקצר? (אני יודע שזה יכול לגרום מוות, אבל מה עוד...)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by mt_nro,

מחקתי...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by X_Dror,

מה המינון והדחיפות בה אני צריך לקחת את התרופה אם רשום לי PO 1 TAB X 2/day for 30 days ? מקווה שתוכלו לענות לי. (אני משער שאני צריך לקחת כדור אחד כל יומיים במשך 30 יום)

20. Started by CashMAn,

http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Mv2player נידפק אצלי אז אני מחפש אחד אחר על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by arkady,

היי :] אני מעוניין לעשות קורס פסיכומטרי, חשבתי על קידום אולי. למישהו יש ביקורת עליהם? אני צריך קורס בראשון לציון, קורסים אחרים יתאימו גם הם. תודה =] [עדיף משהו כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות ערסים]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Biatch,

אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by RGod,

אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.