עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by babu,

אם מישהו קנה שיגיד פה אני ידבר איתו באישי זה בקשר למשלוח בקשה זה חשוב ממש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by idan1836,

אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by artyom,

וגם קצת ברד http://fishki.net/comment.php?id=13201

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by slim_shady,

יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by shaypoi1,

שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?

8. Started by Omerole,

סוף סוף,לכל מי שאולי שכח,מחר יוצא פרק 14 לאחר המתנה של חודשים!

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by schumi,

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by Arnold,

חחחחח :lol: :lol: http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/movies/mac.wmv זה כמו באתר של ה APPLE עם ה אנשים שאומרים משהו על מק . אבל כאן זה הפוך

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

לזכר אלו ששרדו, אלו ששורדים ואלו שלא הצליחו לשרוד

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום ! לפני כמה חודשים אני זוכר שקראתי מדריך באיזשהו אתר חומרה ישראלי (אולי זה היה PCPRO ז"ל?) על מבנה של דיודות ואלקטרוניקה של המחשב עם אנימציות פלאש משהו ממש מושקע, עכשיו אני צריך לקרוא את זה שוב ואני לא מצליח למצוא אותו, חיפשתי ב: HWZONE GUIDES.CO.IL PCTIP.CO.IL PCPHOBIA.CO.IL TECHNO.CO.IL ולא מצאתי אותו... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איפה אוכל להשיג אותו או איפה הוא פורסם אז ... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by MilkMan,

כנסו לאתר הזה: http://radioparty.pl/ ותלחצו על זה וגם מתחת לזה יש האוס, אני מחפש עם אפשר או כזה סגנון או מה שהם מנגנים, לא מצליח להשיג רשימת שמע שם.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by davidreznic,

יש לי חולצה שחורה עם הדפס לבן, על התווית כתוב שצריך לכבס על 30 מעלות, אני לא יודע אם להפוך את החולצה או לא...למישהו יש מושג? :-\

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by eli33,

שלום לכולם אם יש לי איזה רעיון לפטנט מה צריך לעשות ? איזה תהליכים צריך לעבור? איך אני בודק שמישהו לא חשב על זה ואולי כבר רשם את זה בתור פטנט? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by gmppaz,

שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055242,00.html אין מילים. מישהו יכול לתת עוד פרטים על המנוע ובכלל על המכונית? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה

דיונים חדשים בפורומים