עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by drorhazan,

מי פה קונה הרבה בארקדיה ומכיר את המוכרים שם? אני מכיר את העובדים שם כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Bam65,

http://youtube.com/watch?v=cGPI0haXq1Q חחחח זה הרג אותי מצחוק...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by RayZ,

לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by gilad4321,

כמו שאתם יודעים צ'רלטון הגנבים גובים סכום מטורף של כ1000 ש"ח על שידורי המונדיאל. דברים כאלה יכולים לקרות רק בישראל, בכל מדינה מתוקנת אחרת הכל מסודר ומתוקתק בצורה נורמלית אבל כאן יש את כל העסקנים וכל שאר ירקות שלא אכפת להם מהציבור.בכל מדינה מתוקנת- 190 מדינות בעולם המונדיאל משודר בחינם אבל בישראל כמו כל דבר כאן-רקוב. אז באמת לא לשלם אגורה ולקוות לטוב כי רק ככה אפשר לשנות. כדי לעשות זאת אנא היכנסו לכאן-http://www.herem.tk/ וחיתמו על העצומה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by [{AMD}],

תמונות מצחיקות חבל שאי אפשר יותר מארבע הייתי מכניס 13 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by benreu,

בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. באיזה תיקייה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by et_gershon,

אוקיי חשבתי שזה מתאים לפה אז שמתי פה יש לי את הטלפון שבתמונה ושמתי אותו ומה שקורה זה שאני נגיד פותח אותו לצלצל או שאני עונה בוא אז יש כזה מין כזה רעש של כאילו אין קליטה לדקה (עדיים אפשר לדבר) ואז זה ניפסק ואז באמצע הדיבור יש רעשים מוזרים יש למישהו רעיון מזה?

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Kak,

בעודי מדפדף במבצעי הקיץ של סטים שמתי לב שאחד הסלוטים שמציגים את המשחקים מכיל את ההודעה: "We're sorry. This game is not available in your region." מה הקטע?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  15. מותר להוריד סדרות כמו לוסט מהאינטרנט? כי לא כתוב בהתחלה זכויות יוצרים כמו בסרטים רגילים.. וגם כבר שידרו את זה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Jesse,

אני צריך לצייר שני ציורים על בריסטול גדול!, אז אני מבקש הצעות וגם אתרים אם הציורים ושהציורים יהיו בגודל 1024X768+ אני מעדיף ציורים מיקצועים ולא חובבנים , סוג ציורים . פרחים , נופים , בתים לא שטויות . תודה !

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by yanushka,

גיטרת אויר ילד חכם Multi-Tasking ועוד קטע נחמד.. התוכי שידע יותר מדי ;D

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. הרקע: לוח IS7-E עם פרסקוט 3.0, באוברקלוק קליל ל-215FSB גורם להתחממות צ'יפסט של עד ומעבר ל-100 מעלות צלזיוס. גם ללא אוברקלוק הטמפ' מגיעות ל-80 מעלות. אמצעי לפתרון הבעיה: מייל לחברת ABIT העולמית עם שאלה בנושא. את הלינק הבא יש לקרוא מהסוף להתחלה, שם התחילה ההתכתבות לפני שבועיים. היא עדיין מתמשכת. ההתכתבות

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by tsvika,

מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

בא לי אחד אני רוצה להתמצא אבל אין לי מושג איך להתחיל מישהו מבין, יכול להביא לי מידע או להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Sting,

מישהו יודע איך קוראים לציפור הקטלנית הזו ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  23. חחח אחד הסרטונים המצחיקים!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

מה בתכלס צריך לדעת בשביל לעבוד בתמיכה טכנית באחת מחברות התקשרות-אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by pyro_man,

http://interact10ways.com/usa/information_interactive.htm ראיתי ולא יכלתי להפסיק.. למרות שהתמונות דיי חוזרות על עצמן תראו.. למוגבלים שביננו צריך ללחוץ על התמונה.. איפה שרוצים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים