עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hck,

הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]

2. הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by doroonnn,

שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by iveco,

מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש

5. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=jBcj3YoXejE

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by pringles,

אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

בכל ההשערות שראיתי היה: 5.11 6.11 8.11 וכדומה. אבל הגיוס של ה7.11 לא היה. מישהו יודע לאן זה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. בשעה טובה ההורים שלי הסכימו לקנות לי טרקטורון. הבעיה שאני צריך להשיג אחד משומש (וטוב) ברק 7,000 ש"ח. מי שמבין בטרקטורונים (הבנתי אורי שאתה מבין ויש עוד כמה) יכול להמליץ על דגם מסויים? חשבתי על פולאריס 250 או ספורטמן 400. (אבל השני נראה לי קצת יקר מדי). אני מקווה שאתקציב שלי בסדר, צריך את עזרתכם, אז בבקשה...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתילשאול איך אני מעלה תמונה בפרופיל שלי

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב יד שנייה - מצאתי מוכר, סגרנו מחיר ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב מחובר לחשמל כי אני רוצה לבדוק אותו קצת... עכשיו ככה - אין לי בעייה עם אמינות החלקים כלומר שהחלקים שהוא אומר לא נמצאים כי אני אבדוק פיזית השאלה אם יש משהו שמומלץ להריץ לו בדיקה? למשל לקחת איתי על דיסק תוכנה שסורקת HD ומגלה אם הוא סביר/מת/תקין ולעשות בדיקה לזיכרונות עם MEM86 הזאת... עוד משהו? יש תוכנות ספציפיות שאתם ממליצים לי לקחת ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by DM.TLO,

אני יודע שאת בקשה דיי מוזרה אבל בכל זאת זה דיי חשוב לי...

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by Yellow,

פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg

20. Started by shuy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html אכן תמהוני, אבל אשכרה רעיון מדליק...

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by R9547655G,

Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by scorpy1,

מישהו יודע איזה סוג כרטיס מתאים לnokia 6230i? תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by eladbu,

ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by 888,

מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.