כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש פה פורום על lcd ? חיפשתי לא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני לא אשקר לכם ואמר את האמת, כל כניסה עוזרת לי להתקרב לתגמול.. אז...כנסו ללינק הזה וזהו אם אתם רוצים אתם יכולים למצוא שם בגרות ופסיכומטרי וכאלו אולי תתעניינו ויהיה משהו טוב לכם.. תודה http://www.mikood.co.il/?v=x-amin
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יכול להיות שבקרוב אני עובר לadsl, והמודם שיש לי בכבלים, הוא שלי. כאילו לא בהשכרה, אלא שייך לי. מה אני עושה איתו? למכור לא נראה לי שמישהו יקנה, ותבל בטח לא יתנו לי עליו החזר או משהו, אז אין מה לעשות? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הקמפיין: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230845.html למי שלא הבין את הבדיחה... SOLID SNAKE המבוגר מ "metal gear solid 4" בזמן ההתקנה והטעינה של המשחק: http://www.youtube.com/watch?v=QqMxx1n2kXE
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה LCD בגודל 32\37 אינץ'... אילו חברות נחשבות טובות??.. 32 או 37 אינטץ'??...(יש הבדל חוץ מהגודל..?) אילו קריטריונים כדאי לבדוק לגבי המסך??... מה ההבדל בין100HZ לבין 50HZ והאם כדאי ??(כי שמעתי שבארץ אין שידורים ב100HZ) אם יש לכם נסיון בגדלים הנ"ל --אשמח אם תמליצו (או תזהירו)
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, נקווה שזה המקום הנכון. מישהו יודע אם יש לHWZONE פיד RSS ואם כן, מה הקישור שלו?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הפרק הבא מיועד לכל צופי "24" למיניהם הרשו לי ללעוג לכם [גם אני צופה בזה...אבל החלטתי שכאן כבר העונה הרביעית [או שזה החמישית? IVE LOST THE TRACK] עברה כל גבול מבחינת הגזמה, אז אני מפסיק לצפות] *הערות צד-החלפתי את כיוון הקומיקס...זהו קומיקס ישראלי ומכאן גם שהוא צריך להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל...כנ"ל לגבי הטקסטים-בועת הטקסט הימנית בכל ריבוע היא הראשונה ולא ההיפך. NJOY. http://img144.imageshack.us/img144/8947/finalep4wx9.jpg
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EbbPYfW2s-E
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
בא במהירות של 1.7GHz וטוענים שאפשר לקנות עד 2.2GHz. לא מצויין שם של חברה, אבל מוכרים כבר מחשבים כאלה...... יכול להיות שזה הגיע עוד לפני שאינטל הכזירו על זה? ובמהירויות כאלה? (עד 2.2)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-