עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבחינה הייתה לפני חודש.

2. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. נגיד שהיא לא מבייצת אפשר לעשות את זה בלי קונדום?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by Iko89,

כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  6. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by ccc,

הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

שלום חברים, קיבלתי בתרגיל בית שאלה די מסובכת שצריך לפתור את נוסחת הנסיגה (להעביר לנוסחה רגילה שתלויה בn) ואז למצוא לנוסחה הזאת חסם הדוק. הנוסחה היא: T(n) = T(0.13n) + T(0.87n) + 3n הבעיה היא שאותנו לימדו גם בהרצאה וגם בתרגיל לפתור שאלות בסגנון Tn = T(n/x) + Fn בלי משפט האב או משהו. פשוט אמרו לנו להמשיך לפתוח את הT הפנימי ואז "לנחש" פתרון עם i ואז להוכיח באינד' שזה נכון ובסוף לפתור עם תנאי ההתחלה. לא משנה. העניין הוא שלא הראו לנו דבר כזה וכמעט אף אחד לא הצליח. תודה רבה מראש לעוזרים.

9. Started by Vatos-Locos,

אני רואה אצל נועה הרבה דגמים שלא ראיתי בשאר החנויות בארץ, הם מיבאים לבד או שקונים מיבואן כלשהו?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by adam-pc,

למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by nw,

אני כרגע מתחיל להתעניין בקניית מכונית (כנראה יד שנייה) ולא ממש מכיר את התחום מישהו אולי מכיר אתר טוב עם המלצות לרכבים וטיפים לקנייה (משהו בסגנון HWZONE רק לרכבים). רכבים מומלצים, פורומים וכו... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by alexpir,

אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?

15. איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב יד שנייה - מצאתי מוכר, סגרנו מחיר ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב מחובר לחשמל כי אני רוצה לבדוק אותו קצת... עכשיו ככה - אין לי בעייה עם אמינות החלקים כלומר שהחלקים שהוא אומר לא נמצאים כי אני אבדוק פיזית השאלה אם יש משהו שמומלץ להריץ לו בדיקה? למשל לקחת איתי על דיסק תוכנה שסורקת HD ומגלה אם הוא סביר/מת/תקין ולעשות בדיקה לזיכרונות עם MEM86 הזאת... עוד משהו? יש תוכנות ספציפיות שאתם ממליצים לי לקחת ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.

19. Started by Born2Kill,

למכירה מחשב סטייל אנוידייה. הוא בא עם 2 אגזוזי לחץ לפליטת חום מקסימלית , הוא יודע להתגלגל ואם תרצו הוא גם יודע לרקוד. מארז חישוקי מגנזיום 21" של פורשה, מתובל לדים ירוקים פליליים. סוגר 5.5Ghz על הסקאלה!!!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by r1plet,

שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by boludo,

יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Steam מציעה 12 משחקים חינמיים להורדה לזמן מוגבל, ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם ולמה כדאי לכם להוריד אותם עכשיולכתבה

24. Started by J0n1,

אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?

25. Started by ns,

מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים