עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by צוות האתר,

לכתבה

2. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by electricity86,

שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by SpiderMan11,

אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  6. ^ תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by Bam65,

http://youtube.com/watch?v=cGPI0haXq1Q חחחח זה הרג אותי מצחוק...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by pergola,

ניסתי הרגע לראות ת'פרק האחרו ןשהיה בהישרדות באינטרנט.. תמיד זה עבד לי כשניסתי.. משומה עכשיו זה לא עובד.. הבעיה אצלי.. או שאצלם באתר? למשיהו זה עובד?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

10. Started by Biatch,

אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם אפשר לקנות כזה שלט למחשב שמתחבר דרך USB בנפרד , בלי המשחק. אם כן אז איפה ? כמה עולה ? או אפילו אתר אינטרנט שמישהו ראה שם את המוצר (בארץ). תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by Los,

האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. היייי אני צריך בבקשה תמונה של תלמידים בכניסה לאושוויץ (אתם יודעים בשער הראשי שם...) בכל מיקרה אם מישהו פה היה בפולין או חברים היו בפולין ויש לו תמונה בסגנון זה ממש ממש יעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by rikonor,

שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by et_gershon,

יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Lumber_Jack Jim,

בסוף זה קרה,Unreal נהפך ל"עוד משחק של EA". http://www.gamestop.com/product.asp?cookie%5Ftest=1&product%5Fid=645292 זה Pre-Order,אבל בכל-זאת זה ממש באסה. :-\

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. כותרת ^. נראה שהיד שלי מסובבת במקסימום שלה איך אנשים מגיעים ל -13~14K?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by alon83438,

שלום! למישהו יש ניסיון איתם? הבנתי שהם די יקרים אבל זה עדיין יותר זול מלקנות בארץ בחלק גדול מהמוצרים... האם יש תשלום חודשי קבוע? איך השירות ואמינות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  23. אני מתכוון לשתי הנערים שמצלמים את עצמם לא השיר רוק אלה הטרנס הזה ששומעים בוא מן ילדה קטנה זה http://www.joint.co.il/joint/tmp/0047/0047.php

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by myrev,

קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.