עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך למצוא את הפתרון הכללי למשוואה הבאה. איך אני עושה את זה ומה זה ה-dy הזה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. Started by almog333,

שלום, אני רוצה להיות מעודכן בפורומים דרך ה RSS אבל ראיתי שיש עידכונים רק למאמרים. מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום תשמעו אני ראיתי את מה שKSP נותנים לחברים שלהם(במעדון) וזה נראה מוזר שיש הרבה הטבות ואין דרישות. אז רציתי לדעת אם KSP דורשת מהחבים במעדון כסף או לרכוש פעם בX זמן משהו מאצלהם או כול תנאי אחר. אני מוצא לנכון לפרסם בפורום שלכם כי אתם הבאתם פרסות של המעדון אז אני מקווה שתוכלו לענות שלי תודה מראש

4. Started by MS-D,

לפני בערך שנה התפרסמו ברשת שלל תמונות והדגמות של מעיל צהוב, אם אני לא טועה, פיתוח סיני שמאפשר לכל מי שלובש אותו להפוך לבלתי נראה. הדבר כמובן מתאפשר תחת אור מסוים ועוד כל מיני פרמטרים. בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא קישור למעיל \ הדגמה. אם מישהו יוכל לכתוב כמה מילים, לחילופין לצרף לינק, אני אשמח מאוד!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by Toxin II,

שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.

7. Started by JohnnyBravo,

משהו נתקל בבעיות ביוטוב לאחרונה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by xTz,

אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by AMD lover,

הא?~! מישהו מכיר 'תו?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by yoav9,

הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. Started by asiofjiojqwr,

אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?

12. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  13. Started by kinggil,

הורדתי כמה שירים שלהם וזה משהו מעולה. אחלה של טרנסים כאלה, רק אני לא יודע באיזה שפה זה נראה לי הודית http://www.basshunter.se/ זה האתר שלהם

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. יש שם ממש דברים מגניבים ....מה אפשר לעשות ילדדוס .?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by slrr,

מתי מגיעה N86 לארץ??? תודה ואם אפשר מפרט מלא..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by uriya,

האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by redti,

יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה

18. הבחינה הייתה לפני חודש.

19. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. נגיד שהיא לא מבייצת אפשר לעשות את זה בלי קונדום?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. Started by Iko89,

כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  22. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by ccc,

הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by pain_killer12,

שלום חברים, קיבלתי בתרגיל בית שאלה די מסובכת שצריך לפתור את נוסחת הנסיגה (להעביר לנוסחה רגילה שתלויה בn) ואז למצוא לנוסחה הזאת חסם הדוק. הנוסחה היא: T(n) = T(0.13n) + T(0.87n) + 3n הבעיה היא שאותנו לימדו גם בהרצאה וגם בתרגיל לפתור שאלות בסגנון Tn = T(n/x) + Fn בלי משפט האב או משהו. פשוט אמרו לנו להמשיך לפתוח את הT הפנימי ואז "לנחש" פתרון עם i ואז להוכיח באינד' שזה נכון ובסוף לפתור עם תנאי ההתחלה. לא משנה. העניין הוא שלא הראו לנו דבר כזה וכמעט אף אחד לא הצליח. תודה רבה מראש לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.