עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אולי מישו שיש לו קצת ידע בתחום, יוכל להסביר את התופעה הזו?... נראה כמו צונאמי שמיימי, אבל ברוורס. *אם התמונות לא נטענות, קחו את הלינקים ופתחו אותן בחלון דפדפן דנדש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ZeeD,

בוקר טוב, אני מחפש המלצות על אתרים (בארץ או בחו"ל) שמוכרים כרטיסי טיסה. מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. אוקי, קודם כל תראד זה מוקדש לגילי, שהוא בא המטרה למוטט את היסודות האחרונים של התעמולה של הרב אמנון יצחק שלו, כיוון שהוא כל הזמן מפנה אליו כשאין לו מה להגיד, אז זה הזמן לגמור עם זה. הסרטון עצמו באורך מעל ל3 שעות ואין אפשרות לעצור באמצע. כדי לא לאבד את עיקביות בדברים שלו, רשמתי את כל הטיעונים והתשובות בטיוטה על 10 דפי מחברת. לא כתבתי את ההודעה בתראד שעכשיו מתנהל על אמונה כי זה ניהיה קרב תרנגולים באורך 44 עמודים שכל אחד יורה לכל כיוון ולא ממש מתנהל ויכוח. קריאה נעימה. אך קודם, לפני שמתחילים, בקשה חשובה לכל הדתיים- אם אתם רוצים רוצים להתווכח על משהו שאמרתי, נא לקרוא את הכל ולבדוק אם הטענה שלכם כבר נענתה אחרת זה לא שווה היתייחסות מבחינתי וזה לא דיון מכובד ורציני ככה. קודם כל, …

• 84 תגובות
    • 8.7k צפיות
  4. סיימתי טירונות יום שלישי בבט"ר ניצנים, משם שלחו אותנו הביתה עם צו הצבה, כל אחד במקום אחר. אותי שלחו לרמלה, בסיס פיקוד העורף, הגעתי לשם ב10 בבוקר, וכבר אז הרגשתי שמשהו מוזר, לא ראיתי באזור אף חייל כמוני זרק סיים טירונות או משהו בסגנון. פתאום יצא פקידה אמרה לי שאני הולך להיות נהג קשל"פ, קשל"פ הוא אלוף משנה- קצין שלישות פיקודית. היא אמרה לי לחכות לפגישה איתו, וכשהוא חזר מפגישה נכנסתי למשרד שלו, הצדעתי לו ואז סיפרתי לו שאני לא מסוגל לבצע את התפקיד כי יש לי חרדה מנהיגה, הוא בכלל לא רצה להקשיב להמשך, ולא יכלתי להסביר לו שאני באמת לא מסוגל, ואמר לי: "טוב אז אני מחזיר אותך לאן שהיית אמור להיות בהתחלה- בסיס ליד אילת, מנקה שירותים או משהו בסגנון, הוא אמר לי שהוא רק בא לעזור לי ולק…

• 101 תגובות
    • 18.7k צפיות
  5. Started by Djx,

אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by shanibh,

היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  7. אני מתנצל אם היה כבר סקר כזה בעבר..

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by kikkler,

אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by רוני1,

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  11. מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..) ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה.. האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי? תודה (:

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by nir_ofer,

חבר שלי פרק לפני כמה ימים את הכתף בחופשת סקי. רציתי לדעת כמה זה יוריד לו מהפרופיל אם זאת הפעם הראשונה שהוא פורק תודה מראש ניר

• 17 תגובות
    • 9.7k צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לדעת את השם המדויק של השיר שמשמיעים אותו בפיספוסים בעלילות פאזיט! מי שעוזר מלך!!!!

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by mega1234,

לא גרפי (אסור כאלה במבחנים) שיפתור כמה שיותר משוואות וכו.. חשבתי על זה בכל מיקרה : http://www.casio.com/index.cfm?fuseaction=products.detail&catalog=Calculators&section=Scientific&product=FX%2D115MSPlus# המלצות אחרות ? תודה

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  18. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4187183.stm לפי נוסחא מדעית ! הגיעו למסנקה לאחר חישובים כי ה 24 לינואר, יום שני הקרוב, הוא היום הכי גרוע בשנה, ולכן הכי טוב זה פשוט להישאר במיטה ולישון....

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שידרגתי את החיבור שלי מ750 ל 1.5 . האם יש דרך שבה אני יכול שזה באמת נעשה?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Amit86,

לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by zniibidl,

לוח ECS מעבד INTEL 2000MHZ!!! זיכרון DDR 256MB!!! דיסק קשיח MAXTOR 40GB 7200RPM אלה הפרטים שיש לי על המפרט....כמה זה שווה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by Bose,

http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  25. שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים