כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ??? נ.ב. אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מה לוחצים בשביל לשמור תמונות מהביוס?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בקיצור החלטתי לשאול כמה שאלות כי כנראה שהמורה שלי לא טורח להודיע לי על חוקים מסויימים ואני מגלה אותם רק במקרה (כמו זה שאסור להוריד את רגל ימין לעולם - מכשילים על זה) על מה מכשילים בד"כ?? יש מצבים מסויימים (צמתים וכאלה).. שאני צריך להצמד לצד מסוים בתוך הנתיב??? כל מידע יעזור
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אם אחרי שסיימתי יג' יד' אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה על מה מסתכלים יותר על ציוני מכללה או ציוני בגרות? מה עםם פסיכומטרי יש איזה שינויים לגביו? בכללי מה הם תנאי הקבלה אחרי יג' יד' לאוניברסיטה? (יג' יד' - תוכנה)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…
-
טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היום כמו בכל יום הגיעה שעת הצהרים ונהייתי רעב. לקחתי המבורגר, לקחתי ספגטי, והכנסתי למיקרו ל2:20 דקות כדי שיהיה חם ולא סתם "ככה ככה" (וכבר חיממתי דברים בזמנים דומים). בגלל שידעתי שיש לי הרבה זמן הלכתי לחדר למחשב... פתאום אני שומע בום!, הולך למטבח ורואה בתוך המקרו את המראה המחריד שיתגלה למול עינכם בקרוב. לא ממש היה לי אומץ להפסיק אותו באמצע אז נתתי לו להמשיך לחמם. ראוי לציין שקרה לי כבר פעם מקרה דומה עם המיקרו הישן. רק שאז... הוצאתי את הצלחת ושמתי אותה על השולחן תוך כדי שאני שומע מין תץץץץץץץץץ מוזר של משהו חם, הלכתי למקום אחר וכשחזרתי כל האיזור היה מלא בשברי צלחת... מזל שלא הייתי באיזור. (בסוף הוצאתי מההריסות את ההמבורגר ואכלתי אותו ועגבניה, לא היה לי תאבון לפסטה ברוטב זכו…
-
- 110 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…
-
- 40 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
האם זה הזמן המתאים עכשיו?מאחר ויצאו כפולי הליבה והחלו להופיע מראשוני הדור החדש של כ.המסך. וגם אני מפחד שאני לא ינצל אותו מכיוון שמאובר קלוק בסוף אני ירד על מנת לשמור על חיי המחשב,והכרטיס מסך יתיישן מהר ואני לא יספיק לנצל אותו. או שעדיף לי כבר לחכות ליציאת xbox 360 ??מה יהיה מחירו?ומתי הוא עתיד לצאת?(לארץ לפחות) תשתדלו לענות לי על כל השאלות..תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
הגיע לפני שבוע מארה"ב (יבוא אישי בעזרת חבר) למרבה הצער אין לי מצלמה אז אני נאלץ לצרף צילום מאתר החברה. http://www.macknife.com/images/knives/ssk65.gif. זוהי הסכין היפנית הראשונה שלי (הן בתוצרת והן בתצורה) והיא מצטרפת כשכנה בבלוק לסכיני שף ועזר של ויקטורינוקס ולסכין הפירוק הצרפתיה. ולמה אני פותח שרשור על סכינים פה ולא בפורום "המטבח המשובח" אתם שואלים? ראשית, משום שלרוב מאוד משעמם בפורומי בישול, ושנית משום שכאן כבר יש לי שם משתמש ואין לי כוח להרשם באתר נוסף. בשנים האחרונות גוברת מגמת הבישול הביתי בארץ, תוכניות בישול כבר מזמן חודרות למרכז הבמה ושפים הופכים לכוכבים. מדובר בתחביב נהדר עם תוצאות מוחשיות, ריחניות וטעימות. אבל מאחר וזהו פורום טכנולוגי אני הולך להתמקד בטכנולוגיה ש…
-
- 37 תגובות
- 13k צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-