עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sting,

מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש

2. אני צריך דאודורנט טוב ולא משנה לי אם זה רול-און או ספריי העיקר שהוא יחסום זיעה!! כל הזמן יש לי שללות(עיגולי זיעה בבית השחי) וגם לא יזיק אם יש ריח טוב... למרות שזה יותר שולי כי אין לי כל כך ריח... וניסיתי כל מיני דאודורנטים מגי'לט ,אדידס ,ועכשיו אני מנסה NIVEA... בבקשה תמליצו לי... וגם אם יש לכם ניסיון....

• 42 תגובות
    • 13.6k צפיות
  3. שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by pc student,

טוב אמא שלי רוצה לקנות מכשיר כושר(זאת הדרך הכי מהירה להשיג לי מחשב חדש)ואני לא יודע איזה? על איזה מכשיר כושר קל לשימוש אתם ממליצים?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני בעקרון אוהב שירים כמו זה - http://www.youtube.com/watch?v=_W4qj3pMG7Y&feature=related וכמובן זה - http://www.youtube.com/watch?v=eaLA6P2-Jlc&feature=related ואני רוצה להרכיב לי איזה רשימה של 20 שירים בערך למישהו יש המלצה לרשימה כזאת ? בתודה לעוזרים קרירין

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by benor,

בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.

11. נמאס כול פעם להיחתך בפנים ממכונת ברזל משנות ה70 של איזה אבא רוסי לא מבין בזה כלום מודה מראש..תביאו שמות אני כבר אחפש תודה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by Kalman,

אני ו 7 חברה מתכננים ביום שישי ככה מנגל בחוף. כמובן שיהיו משקאות אלכוהולים וכולנו מתחת לגיל המותר. האם יכול לבוא עלינו פקח ולעשות לנו משהו?. כמה קילו בשר צריך בערך ל 8 איש?.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה) אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון) ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-* אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....

• 13 תגובות
    • 17.6k צפיות
  15. Started by dorratz,

כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  16. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=445057 http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?brand=msn&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20030924_98.xml&origin=ibo&layer=hitec&layer2=&layer3= לפי דעתי זו חוצפה!!! הם בכלל לא מתחשבים במצב הכלכלי שקיים בישראל! קודם כל שיוזילו את המחירים של הדיסקים, מי יקנה דיסק במחיק מופקע 50-100ש"ח לדיסק??? לעזעזאל, בשביל מה אני משלם 366 לבזק ולISP אם לא בשביל להוריד "דברים לא חוקיים" מהאינרנט?? במחיר הזה אני גם מקבל חיבור לאינטרנט וגם אני יכול להוריד כמה שירים שרק בא לי (אם הייתי צריך לקנות את השירים הללו בדיסקים מקוריים זה בטח היה עולה כמה אלפי שקלים) אני חושב שזו דעת…

• 126 תגובות
    • 9.2k צפיות
  17. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avivlevy,

1. מה אתה תרצה להיות כתהיה גדול? 2.מה החלום שלך? 3.מה אתה הכי רוצה בעולם? לודגמה: 1.כבאי 2. לאכל עכבר 3.קרמבו חחח סתם דוגמה אמיתת 1.איש היטק 2.צניחה חופשית 3.שברולט מחכה לתשובות

• 96 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by xytkhi,

רכשתי לפני מספר ימים [ פחות מ 8 יום ] נגן MP3 מאייבורי. SANSA CLIP 4GB התעוררה בעיה שהמחשב לא מזהה את הנגן בכלל, ולא מדובר רק במחשב שלי אלא כל מחשב באשר הוא. ניסיתי פיתרונות מגוונים כולל מהפורום של SANSA ולא הועיל דבר. הלכתי לאייבורי ע"מ להחליף את המכשיר הטכנאי שם לקח לי את הנגן ואמר לי להמתין, המתנתי כ 20 דקות אח"כ הביא לי נגן חילופי, שהוא טען שהנגן חדש. לדעתי לא חדש ולא נעליים, הבטריה היתה ריקה לחלוטין, הקופסה של הנגן הייתה פתוחה .אני בטוח שהוא לא חדש והטכנאי במצח נחושה טען שזה חדש. אם כך, למה הקופסה פתוחה? וגם, מדוע הבטריה נגמרה לי אחרי לילה טעינה שלם? ביקשתי לבדוק לפני שאני עוזב את החנות אם המחשב מזהה את הנגן ואין בעיות, אז נאלצתי להמתין קודם להטענת הנגן. אחרי 1…

• 97 תגובות
    • 11.4k צפיות
  20. Started by Pika007,

שלום היום סוף סוף אחרי מלחמות עם הוט- התברר שיצאתי מנצח. horray. והיום הציבו ממיר דיגיטלי בחדר שלי. עכשיו, רציתי לשאול- איזה חיבור איכותי יותר (מדובר על טלויזית LCD) RCA או Scart? את סקארט אני זוכר מאז היותי בן 6 בערך, חיבור עתיק לכל הדעות. הטכנאי ה "נפלא" כמובן חיבר את הטלויזיה בסקארט במקום RCA, אז חשוב לי לדעת איזה חיבור איכותי יותר. לא הגיוני לדעתי שחיבור בן 20 בערך יהיה איכותי מחיבור חדש יותר. מקסימום היה משאיר כבל RCA שאני אחבר בעצמי (הוא ראה שאין RCA פנוי בטלויזיה שלי- לסט הראשון מחוברים חיבורי הסאונד של ה DVD, ולסט השני פלייסטיישן 2)

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/ אני 11...

• 78 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by waizman,

כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...

24. אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by VL,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=904461

• 11 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.