עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kalman,

אני ו 7 חברה מתכננים ביום שישי ככה מנגל בחוף. כמובן שיהיו משקאות אלכוהולים וכולנו מתחת לגיל המותר. האם יכול לבוא עלינו פקח ולעשות לנו משהו?. כמה קילו בשר צריך בערך ל 8 איש?.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה) אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון) ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-* אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....

• 13 תגובות
    • 17.5k צפיות
  3. Started by dorratz,

כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  4. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=445057 http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?brand=msn&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20030924_98.xml&origin=ibo&layer=hitec&layer2=&layer3= לפי דעתי זו חוצפה!!! הם בכלל לא מתחשבים במצב הכלכלי שקיים בישראל! קודם כל שיוזילו את המחירים של הדיסקים, מי יקנה דיסק במחיק מופקע 50-100ש"ח לדיסק??? לעזעזאל, בשביל מה אני משלם 366 לבזק ולISP אם לא בשביל להוריד "דברים לא חוקיים" מהאינרנט?? במחיר הזה אני גם מקבל חיבור לאינטרנט וגם אני יכול להוריד כמה שירים שרק בא לי (אם הייתי צריך לקנות את השירים הללו בדיסקים מקוריים זה בטח היה עולה כמה אלפי שקלים) אני חושב שזו דעת…

• 126 תגובות
    • 8.8k צפיות
  5. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by avivlevy,

1. מה אתה תרצה להיות כתהיה גדול? 2.מה החלום שלך? 3.מה אתה הכי רוצה בעולם? לודגמה: 1.כבאי 2. לאכל עכבר 3.קרמבו חחח סתם דוגמה אמיתת 1.איש היטק 2.צניחה חופשית 3.שברולט מחכה לתשובות

• 96 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by xytkhi,

רכשתי לפני מספר ימים [ פחות מ 8 יום ] נגן MP3 מאייבורי. SANSA CLIP 4GB התעוררה בעיה שהמחשב לא מזהה את הנגן בכלל, ולא מדובר רק במחשב שלי אלא כל מחשב באשר הוא. ניסיתי פיתרונות מגוונים כולל מהפורום של SANSA ולא הועיל דבר. הלכתי לאייבורי ע"מ להחליף את המכשיר הטכנאי שם לקח לי את הנגן ואמר לי להמתין, המתנתי כ 20 דקות אח"כ הביא לי נגן חילופי, שהוא טען שהנגן חדש. לדעתי לא חדש ולא נעליים, הבטריה היתה ריקה לחלוטין, הקופסה של הנגן הייתה פתוחה .אני בטוח שהוא לא חדש והטכנאי במצח נחושה טען שזה חדש. אם כך, למה הקופסה פתוחה? וגם, מדוע הבטריה נגמרה לי אחרי לילה טעינה שלם? ביקשתי לבדוק לפני שאני עוזב את החנות אם המחשב מזהה את הנגן ואין בעיות, אז נאלצתי להמתין קודם להטענת הנגן. אחרי 1…

• 97 תגובות
    • 11k צפיות
  8. Started by Pika007,

שלום היום סוף סוף אחרי מלחמות עם הוט- התברר שיצאתי מנצח. horray. והיום הציבו ממיר דיגיטלי בחדר שלי. עכשיו, רציתי לשאול- איזה חיבור איכותי יותר (מדובר על טלויזית LCD) RCA או Scart? את סקארט אני זוכר מאז היותי בן 6 בערך, חיבור עתיק לכל הדעות. הטכנאי ה "נפלא" כמובן חיבר את הטלויזיה בסקארט במקום RCA, אז חשוב לי לדעת איזה חיבור איכותי יותר. לא הגיוני לדעתי שחיבור בן 20 בערך יהיה איכותי מחיבור חדש יותר. מקסימום היה משאיר כבל RCA שאני אחבר בעצמי (הוא ראה שאין RCA פנוי בטלויזיה שלי- לסט הראשון מחוברים חיבורי הסאונד של ה DVD, ולסט השני פלייסטיישן 2)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/ אני 11...

• 78 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by waizman,

כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...

12. אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by VL,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=904461

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  14. אהלן יש שתי שורות בשיר מסוים שאני לא מבין את משמעותם. לא רציתי לפתוח דיון רק בשביל זה, אז אתם מוכנים לענות לי מה לדעתכם הכוונה והמשמעות של שתי השורות האלה ולשתף שירים נוספים. השיר הוא Times Of Trouble של Temple Of The Dog. ברמת העיקרון כול האלבום נכתב ע"י כריס קורנל עקב מותו של אחד מהחלוצים של זמר הגראנג' בסיאטל Andrew Wood שמת ממנת יתר של הרואין כמו הרבה טובים אחרים. אין ספק שהשיר מדבר על הרואין, מנסה לעודד ולהבין שזו לא הדרך. מי שיקרא את המילים ישים לב לזה זה ממש ברור. העניין שיש שתי שורות שמעניינות אותי מאוד ואני לא מבין את משמעותם I saw you swinging" "Swinging your mother's sword יש למישהו מושג למה הכוונה? זה השיר המלא:http://www.lyricsfreak.com/t/temple+of+the+dog/ti…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gggilad13,

שמעו, אני כמעט בן 15 ומאז שהייתי ממש קטן תמיד חסכתי את הכסף שהביאו לי (לחגים, יומולדת....) אז ככה שעכשיו זה הגיע כבר לסכום של יותר מ-20,000 ש"ח (לא טעיתי בהקלדה...) יש לכם רעיון מה לעשות עם הכסף??? ??? נ.ב. אני רוצה לעשות רישיון טייס (גיל 17) וזה עסק דיי יקר של 30-40 אלף ש"ח ככה שחשבתי לחסוך מעכשיו כסף...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. על מה לוחצים בשביל לשמור תמונות מהביוס?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. בקיצור החלטתי לשאול כמה שאלות כי כנראה שהמורה שלי לא טורח להודיע לי על חוקים מסויימים ואני מגלה אותם רק במקרה (כמו זה שאסור להוריד את רגל ימין לעולם - מכשילים על זה) על מה מכשילים בד"כ?? יש מצבים מסויימים (צמתים וכאלה).. שאני צריך להצמד לצד מסוים בתוך הנתיב??? כל מידע יעזור

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. אם אחרי שסיימתי יג' יד' אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה על מה מסתכלים יותר על ציוני מכללה או ציוני בגרות? מה עםם פסיכומטרי יש איזה שינויים לגביו? בכללי מה הם תנאי הקבלה אחרי יג' יד' לאוניברסיטה? (יג' יד' - תוכנה)

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by iakovl,

תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  21. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by The Grey Matter,

הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D

24. היום כמו בכל יום הגיעה שעת הצהרים ונהייתי רעב. לקחתי המבורגר, לקחתי ספגטי, והכנסתי למיקרו ל2:20 דקות כדי שיהיה חם ולא סתם "ככה ככה" (וכבר חיממתי דברים בזמנים דומים). בגלל שידעתי שיש לי הרבה זמן הלכתי לחדר למחשב... פתאום אני שומע בום!, הולך למטבח ורואה בתוך המקרו את המראה המחריד שיתגלה למול עינכם בקרוב. לא ממש היה לי אומץ להפסיק אותו באמצע אז נתתי לו להמשיך לחמם. ראוי לציין שקרה לי כבר פעם מקרה דומה עם המיקרו הישן. רק שאז... הוצאתי את הצלחת ושמתי אותה על השולחן תוך כדי שאני שומע מין תץץץץץץץץץ מוזר של משהו חם, הלכתי למקום אחר וכשחזרתי כל האיזור היה מלא בשברי צלחת... מזל שלא הייתי באיזור. (בסוף הוצאתי מההריסות את ההמבורגר ואכלתי אותו ועגבניה, לא היה לי תאבון לפסטה ברוטב זכו…

• 110 תגובות
    • 8.3k צפיות
  25. היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…

• 40 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.