עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ThePorscher,

הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alexta-z,

לפי האתר TEAMXBOX המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 "CELL" מתוצרת IBM ירוץ במהירות מטורפת של4.6 GHZ ויהיה בנוי משתי ליבות ! זאת אומרת שהPS3 יהיה יותר מהיר מכל מחשב ביתי בשנה הקרובה. על המעבד הגרפי אמרו רק שהוא ייוצר ע"י NVIDIA. לינק לכתבה המקורית http://news.teamxbox.com/xbox/7511/Cell-Processor-to-Run-at-46-Ghz/

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by x-dude,

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Access Denied,

משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by computer_freak,

אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?

7. Started by Rule The Pc,

אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  8. מחפש אתר שמלמד Php ואפילו יותר טוב מערכת פורטל להורדה והעלאל ftp ! תענו דחוף !

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  11. למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by adamginz,

זהו .

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by someone,

למישהו יש כללים לכתיבת חיבור? (איך לכתוב סיכום ופתיחה בין היתר, מה אסור ומה מותר, באיזה מבנה.... ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  14. ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  16. אני לא ממש חוקר אבל אני מאוד מתעניין בנשקים ישנים ממלחמות העולם ומאוד הייתי רוצה לקנות כמה כאלה מחו"ל או אפילו לקנות מצה"ל רובה צ'כי-גרמני ישן, כמובן כאלה שלא עובדים והקנה שלהם מותך. מישהו פה יודע אם זה חוקי והאם ניתן לייבא רובים ? ושוב... אני מדבר על נשקים מלפני 100 שנה ויותר וכאלה שלא יכולים לעבוד. אני יודע שזאת שאלה קצת לא שיגרתית אבל אולי בכל זאת למישהו יהיה מושג

• 8 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. ? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by shloosh,

http://www.svita2005.up.co.il/

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. תוכנית ראשונה היה צוות של לוחמים שהיו חיים בצוללת מתחת למים והייתה להם בריכה בתוכה כשהם היו קופצים לבריכה כל אחד מהם היה משתנה ליצור ים כמו הזקן השמן שהפך לכלב ים ואחד מהם הפך לדולפין. תוכנית שניה זה היה מחנה מפלצות שהיו שם כמו מפלצות קטנות היה ערפד קטן היה מומיה עם כפפות בוקסים אתם יודעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם?

• 78 תגובות
    • 13k צפיות
  22. Started by RayZ,

ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  23. אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by noambaum,

אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים