עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by solo53,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר או לינקים להורדה רצוי ביותר לינקים (RS) של הסידרה 24 עונות ראשונות (ניראה כאילו היא נשכחה בכל תוכנות השיתוף) תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. היה פה פעם לינק שמישהו מצא עם מעגל שבעזרת זוג מיקרופונים מנטרל רעשים מהסביבה, ובעצם מייצר שקט מלאכותי. אני מחפש אותו כבר 40 דקות בערך ולא מוצא כלום. מישהו יודע איפה זה? אני נוסע באוטובוס מאילת למרכז וחזרה הרבה מאוד והגעתי למסקנה שזה שווה את הכסף (פעם אחרונה, באוטובוס שיוצא מת"א בחצות כמה אנשים לא סתמו את הפה כל הדרך והגעתי לעבודה מת). בקיצור, אם מישהו יודע, שמע, ראה או כל דבר אחר, אני אשמח לתגובה. עריכה: חוק מרפי. ברגע שמוותרים זה מופיע. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102871.0

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by avivlevy,

פלא עם 10 מגפק' http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-544,00.html

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. מישהו מכיר אחד כזה? תמונות Jpeg.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by lion03,

אני מחפש שירים של פאנק אירי מישהו יכול להגיד לי שמות של להקות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by davidz,

מישהו יודע מה קרה לחנות המחשבים למיר lamir.co.il ???

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by omerha,

לפני חודש בערך גלשתי באתר וירטואלי של AMD עם כול השותפות שלה למגזר העיסקי אתר מדהים ביופיו אז קראתי שם וכו'... ונרשמתי לאתר ו... היום הגיע אליי בדואר ישיר הביתה חולצה של AMD מגניבה ביותר רק חבל שהיא ב XL , צריך להשמין . כנראה יועדה לאמרקאים

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by FlyBoy,

אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  16. או שמה זה רק בלעדי לWWESHOP? אני רוצה חולצה זוהרת מפחידה גוטית של הקברן, או תיק נישא של הקברן, יש מצב מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001009/ref=mu_sam_wma_001_009/102-8573408-7452933 http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001013/ref=mu_sam_wma_001_013/102-8573408-7452933 זו המנגינה רק שחידשו אותו לטראנס מישהו יודע את השם ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. לא מתלהם אינפורמטיבי ולעניין http://shulit.com/what-is-money/

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by psychuil,

הדרישות שלי הן: באיזור ת"א-ר"ג איכות מחיר נמוך עד סביר אפשרות להדפיס גודל של חצי גליון (50*35 ס"מ) שהחתיכות פאזל לא יהיו גדולות מ25*25 מ"מ כל המקומות שאני מכיר נפלו באחת משני הדרישות האחרונות \:

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by stingeR-,

וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by stingeR-,

לא מצליח להעלות תמונה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by ex_,

איך זה שכל המדינה מצביעה קדימה???? מה המצע שלהם? לא איכפת לאף אחד שהרוב מושחתים + בהליכים+בחקירות+עוברים מצד לצד בהתאם לכיסא? מה קורה פה??

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. היי אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://www.onsale.com/onsale/shop/detail~dpno~7037657~Action~ACCESSORIES.asp הדגם אזה אינו מופיע במחשבון של אגף המכס ומע"מ הוא עולה 294$ מישהו יכול לעזור בחישוב המס? בטוח שיש מע"מ של 15.5% מכס? עוד מיסים? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by CaRTeR,

שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by שניצל,

דבר החברה של (ה)שניצל: יש לי בראש קליפ שראיתי כשהייתי ילדה (נניח מתחילת שנות האלפיים, אולי סוף שנות התשעים). מה שאני זוכרת זה שהשיר יחסית שקט, ושרואים המון אנשים בחדר לבן, לבושים כמו למסיבה, יושבים ושוכבים בכל מיני מצבים בחדר. היו לדעתי שני זמרים, אחד מהם שכב כשהוא שעון על מדרגה (גם לבנה, כל החדר לבן), וזמר אחר עומד ליד גלגל גדול (כמו גלגל שקושרים אליו אנשים בקרקס כשזורקים עליהם חצים, רק שאף אחד לא היה קשור...). נראה לי גם היו בלונים סביב הגלגל. וזה אולי-אולי-אולי קליפ של גרין די, או שאולי שם השיר מכיל בשם שלו את המילה "beautiful" או "day" (אבל את זה אני זוכרת רק במעומעם, ולא, זה לא beatiful day של U2....). מצטערת על חוסר הבהירות, אבל אני מקווה שזה ישמע מוכר למישהו מכם. …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.