עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?

3. Started by peripushkin,

יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by tom123,

לא ידעתי איפה לרשום אז מנהלים תעבירו.. יש לי פוקט פי סי ובתוכנות אני רואה עיברית אבל הפוך.. מה אפשר לעשות? =/

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=6202

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by nVIDIA70,

שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by rubin 37,

שלום, בידי דיסק DVD עם סרט יקר שברצוני לגבות בכונן קשיח חיצוני. 1. הדיסק מכיל 2 תיקיות: VIDEO TS 616 MB + VIDEO RM 2.34 MB. 2. במחשב אני צופה בסרט בעזרת ה VLC (תוכנה). 3. העתקתי את 2 התיקיות הנ"ל והדבקתי בכונן הקשיח החיצוני לתוך תיקיה חדשה - ריקה שהכנתי מראש. 4. ניסיון לראות את הסרט מהקשיח ניכשל, כי הוא ניפתח רק מהאמצע. 5. הצלחתי לראות את הסרט מתחילתו, רק אחרי שהוצאתי את 2 התיקיות הנ"ל מתוך התיקיה. השאלה: מה לא עשיתי בסדר??? תודה ושנה טובה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

-דוקטור אני חושד שאישתי לא שומעת -תעשה לה בדיקת שמיעה, כשהיא תבשל תשאל אותה משתי מטר מה היא מבשלת. אם היא לא תענה, תתקדם חצי מטר ותשאל אותה עוד פעם, וכן על זה הדרך 4 פעמים עד שתשאל אותה באוזן מה היא מבשלת -טוב אני אבדוק -רותי מה את מבשלת? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה פעם רביעית באוזן -רותי מה את מבשלת ?? -ארבע פעמים אני אומרת לך מרק !!!!!?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  16. (לא ידעתי איך קוראים לסיומת אז קראתי לזה סוג קובץ) אני רוצה להעביר סרטים לפלאפון שלי.. Nokia 6288, הפלאפון לא קורא AVI אלא MP3,MP4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by XpHunTeR,

קניתי נייד ממישהו ב Ebay..בקיצור אחרי כמה ימים הוא אמר ש PAYPAL חסמו אותו אז ביטלנו עיסקה, הוא עשה לי REFUND לכסף ששלחתי לו, והסכמנו להשאיר פידבק חיובי (מעניין אם זה באמת מה שקרה או שככה הוא עושה להרבה אנשים..) בחשבון שלי ב PAYPAL הסתכלתי על התשלום שלי וה STATUS הפך ל REFUND. (ראיתי בטבלה שזה חזר לכרטיס אשראי) עכשיו, בעיקרון אני אמור לראות את הכסף מתווסף ל BALANCE שלי בחשבון ב PAYPAL, כי הרי בגלל שאנחנו גרים בישראל הכסף לא יכול לחזור לכרטיס אשראי. האם הכסף אכן חזר לכרטיס אשראי?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by raz007,

שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by someone,

מישהו מכיר אותם?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. התרגיל: "נתונה סדרה חשבונית. שבה מספר זוגי של איברים. הפרש הסדרה הוא 4. סכום האיברים במקומות האי זוגיים הוא 120 וסכום האיברים שבמקומות הזוגיים הוא 152. א. חשב את מספר איברי הסדרה ואת a1 [איך כותבים במקלדת שה1 יצא קטן כזה מתחת לאות ד"א?] ב. מצא את הנוסחה לאיבר הכללי an. ג. מצא את הנוסחה לסכום Sn." ותעשו טובה ואל תזרקו סתם מספרים כי את התשובות יש לי גם בספר. אני צריך שתראו לי דרך ותסבירו איך הגעתם לפתרונות תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 למאותגרים, Winamp -> Ctrl + L ותתקעו את הכתובת שם. אויישש, איזה קצב.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

24. מישהו? זה למתנה לסבא שלי ליומולדת 70 שלו [שיחיה גם עד 200]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. המחירים ב SKYPC כולל מע"מ? (לא בטוח שקשור לפה) אם זה לא קשור אז להעביר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים