עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה

4. Started by gshhar,

אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. ואו פשוט עד שאתרים עולים....... לא זז

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Parabellum,

שלום. בכמה מקומות בהם שאלתי על קניית כרטיס מסך אמרו לי שקיימים 2 ספקים ראשיים וכמה קטנים. בגלל שעבר הרבה זמן ולא קיבלתי מה שהזמנתי, אני שואל כאן - האם מישהו יודע מי הספקים האלה? אפנה אליהם בעצמי. אני מחפש כ.מסך של GIGABYTE, ממשק AGP, דגם 9600. מי הספק? תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. - נערך - 1212 לכו חפשו אולי אתם תזכו במחשב הנייד של HP - נערך -

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. תעזרו לי אני חייב דחוף מיקוד למתמטיקה 005 של אנקורי מישהו מכיר חנות בבאר שבע שיש שם ת'מיקוד בבקשה עזרה דחוף (העדפה בקירוב לתחנה מרכזית של המוניות כי אני לא מבאר שבע לא מכיר אותה)

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by גילל,

איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by בררר,

מה קרה לטכנו??

13. שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?

14. Started by Pika007,

שלום היום סוף סוף אחרי מלחמות עם הוט- התברר שיצאתי מנצח. horray. והיום הציבו ממיר דיגיטלי בחדר שלי. עכשיו, רציתי לשאול- איזה חיבור איכותי יותר (מדובר על טלויזית LCD) RCA או Scart? את סקארט אני זוכר מאז היותי בן 6 בערך, חיבור עתיק לכל הדעות. הטכנאי ה "נפלא" כמובן חיבר את הטלויזיה בסקארט במקום RCA, אז חשוב לי לדעת איזה חיבור איכותי יותר. לא הגיוני לדעתי שחיבור בן 20 בערך יהיה איכותי מחיבור חדש יותר. מקסימום היה משאיר כבל RCA שאני אחבר בעצמי (הוא ראה שאין RCA פנוי בטלויזיה שלי- לסט הראשון מחוברים חיבורי הסאונד של ה DVD, ולסט השני פלייסטיישן 2)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

16. Started by EyEOnE,

בשביל HDD בגודל 1T יספיק ספק נוכחי של 300W?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Assaf L,

שלום מחפש מישהו שמבין ב מחשבים רשתות ו P2P מאזור ת"א

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by alex.turovsky,

מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by avi2014,

יש לי כמה סרטים שאני רוצה לחתוך מהם חלקים. איך אני חותך חלקים (למשל מדקה 24 עד 28) בלי לפגוע בתרגום ובאיכות ועם איזה תוכנה עושים את זה... חשוב שיהיה מדריך כמה שיותר פשוט.. תודה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. http://www.rio.com.br/animation/transito.htm פשוט גדול!

21. אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  22. המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by MATOK,

ה-Taskbar קפץ לי למעלה (בראש המסך) כל השורה של השעון,התחל וכו' קפצה למעלה,איך אני מסדר את זה?

24. Started by iem,

משהו הורג אותי באיזה בעיה טריויאלית ואני לא מצליח למצוא את הדפקט.... לטלויזיה שלי מחובר ממיר סמסונג דיגיטלי בחיבור RF ישיר ממנו ל-TV והצלחתי "למצוא" לו את התחנה ב- TV עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו... חיברתי וידאו ל-TV ע"י SCART ,RCA אבל ! באופן הבא: ע"י כבל שבצידו האחד בננות של RCA מחוברות ל- IN של הוידאו ובצידו השני 21 פינים כלומר SCART מחובר ל-TV. כביכול אני אמור לשים AV ב- TV וגם AV בוידאו ולראות את הקלטת ב-TV אבל אני משתגע כי זה פשוט מראה מסך כחול ! אין לי מושג למה... על ה-RCA (שהם פינים הנכנסים לנקבה) רשום Video In ואז חשבתי אולי משהו שונה בכבל והוא כאילו מנסה להעביר לי אות מהTV לוידאו אבל זה כולה מוליך אין לו ממש IN או OUT וההבדל אמור להתבטא בפין או בשקע ולא ב…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים