כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך תבגרות חורף האחרונה שהייתה בהיסטוריה+פתרונות היסטוריה חלק ב'!!! בבקשה אני חייב את זה ..!!!!!!!!!!! תעזרו..
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
תארו לעצמם את הילד הקטן הזה בעוד 20 שנה>>>נהג שודים :lol: :lol: http://www.metacafe.co.il/watch/526576/wild_child/ עוד סירטון קורע מצחוק, תתמקדו בקטע של הסיגריות המתפוצצות: http://www.metacafe.co.il/watch/491522/funny/ :lol: הייתי עושה את זה לאיזה מורה במתמטיקה שכל פעם מעשן... ועם הקטע של הבת יאנה בשירותים, כמה זה הזויי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם ישבתי לי וראיתי ערוץ 2, עד שפתאום ראיתי פרסומת למחשבים בערוץ הקניות. אמרתי לעצמי "יאללה, יהיה מצחיק, נהנה קצת"... ולא אכזבתי את עצמי... כנסו לכאן: (יש גם סרטון!!! זה ממש חיה, איך שהם מתלהבים מכל דבר...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73435&channel=3 או לאופציה ל"גיימרים"(?!?!): http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=73436&channel=3 עכשיו תראו את המפרט: מעבד E2160, לוח 945P, זיכרון 1024 667MHZ(!!), כרטיס מסך מובנה..., כרטיס קול STEREO (וואוווו!!!), ועוד הרמקולים... עזבו עדיף שלא לדבר.. וכל זה רק במחיר מומלץ של......: 6240 שקלים!!! ועם הנחה בערוץ... 5892!!!\ ועוד עם ההנחה להיום זה יותר 2900 ומשהו... שאז זה אולי אוליייי בסדר, אבל זה לא משהו.…
-
- 85 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אתם יודעים אולי מאיפה אפשר להוריד פרקים של סדרות ישראליות? כמו : ישראלים , מסודרים , החיים זה לא הכל וכו'?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065300,00.html ידיעה מYNET, אף פעם לא שמעתי על דבר כזה... איך זה אפשר בכלל?
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש מבחני פסיכומטרי שניתן להוריד מהרשת ולהדפיס בחינם. לא חייב להיות מבחנים שהיו בעבר, גם מבחנים של מכוני לימוד כאלה ואחרים זה סבבה, אבל אני פשוט לא מוצא. ניסיתי לחפש בגוגל אך אני פשוט מגיע לאתרים של מכוני הלימוד למיניהם שזה לא בדיוק עוזר לי... תודה למי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תשמעו, אני לא באתי לכאן כדי להיות נוב חדש כאן.. אלה שאחד המשתמשים הפעילים כאן.. חושש.. חושש ממה? שתתגלה זהותו ואז, כברור כולם ירדו עליו.. והמשתמש הזה אוהב אנימת קודומו אם אני יגלה מי זה.. תרדו עליו? ואני רוצה לשמוע את האמת..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מקצוע שקל לשפר בבגרויות של התקופה הנוכחית דבר אשר יגרור העלאת רמת הסכם בנק' או 2 ?? הכוונה אינה לאנגלית או מתמטיקה אלא למקצועות אחרים \ לא שגרתיים... תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-