עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1841 This is what i call SKILLS damn she sure got 1 ;D

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  4. למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by ZeeD,

אני מחפש נואשות אתר שמוכר סרטי DVD ולא רק משכיר. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. איפה אני מוצא טאבים לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ranyr,

איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by אוריפ,

רק רציתי לאח בהצלחה לכל הניגשים מח רלבגרות במתמטיקה שאלון 005! בהצלחה!

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by infer73,

טוב המורה שלנו נתן לנו שאלה שמי שפותר אותה זה כאילו הוא עשה עוד מבחן והוציא בו 100 (מה שאומר שזה ממש שווה) ואני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה, אז קיוותי שמישהו כאן יוכל לעזור לי בקשר אליה לפני שאני מציג את השאלה אני חייב להדגיש שאין להשתמש בטריגו' בשאלה הזאת בכלל טוב אז ככה, אני מעלה גם ציור מכוער שלי שציירתי (בצייר) בשביל להראות את זה שתוכלו לראות, אבל אני גם אסביר את זה, מעגל O1 (האות האנגלית "או",לא אפס) משיק בנקודה F, המעגל O2 משיק בנקודה E כמו כן הם שניהם משיקים להמשכי הצלעות AC וBC וAB וAC (תראו בציור העלוב שלי) את נקודות E ו-F חיברו והעבירו דרך EF ישר שחוצה את EF לשני חצאים שווים בנקודה T כמו כן הישר הזה (GK) חוצה את AC בנקודה K לשני חצאים שווים משמע, ET=FT וכן AK=KC.…

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  12. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by הרב אמנון יצחק,

יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vasser,

here's someone who clearly doesn't know where to place the thermal paste ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. אתם לא מאמינים איזה צירוף מקרים מבאס יכול לקרות. קניתי היום ב8 בערב משפקי שמש בEROCA של ג'ולבו ב350 ש"ח, משקפיים שנראות פצצה ואיכותיות. שעה אחרי זה אחותי באה עם מתנה, הביאה לי משקפיים של OKALEY שנראות עוד יותר טוב, וגם כמו שאתם בטח מבינים הם ברמה הרבה יותר גבוהה ועולים כמעט פי 2 מהמשקפיים שקניתי (מדובר במשקפי שמש). האם אני יכול לדרוש מEROCA לקבל החזר כספי, או יותר נכון פשוט לבטל את העסקה בישרכארט? עדיין לא לבשתי את המשקפיים, הם אצלי רק 5 שעות, ופשוט חבל לי על הכסף...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by ferrari,

בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by VBMaster,

מה האינטגרל של 4/x2 4 חלקי X בריבוע

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by vasser,

Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. אני מכיר את מיטוס ואת לייזרקלוב מישהוא מכיר עוד אתרים אני שוט מנסה למצואת את מלחמת הכוכבים אימת הפאנטום בדיוידי עם תרגום עברי ללא הצלחה פשוט חרשתי את כל החנויות כגון טאוור רקורדס וקרביץ וסטימצקי ללא הצלחה אני מחפש עותק למכירה לאוסף שלי תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו ההרבה פונטים???

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כנסו מצחיק. http://stage.co.il/media/yoavwazana318272.swf ;D

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים