עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. Started by J0n1,

תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by artyom,

וגם קצת ברד http://fishki.net/comment.php?id=13201

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?

6. Started by The_magament,

^^התגובה השנייה שלה באתר... מסכים לגמרי... + והם גם רוצים להיות הכי טובים וחזקים בהכול בגלל הסדרות שהם רואים - "להיות הכי חזק ולנצח את כולם כי יש לי כוחות על ואני יכסח את הרעים"...

7. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. חחח אחד הסרטונים המצחיקים!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Reze,

יש לי כמה שאלות אליכם .... 1)מה מתרחש בתהליך המיוזה 2?מה מטרת התהליך 3)באילו תאים מתרחש התהליך אני צריך לענות על כל שאלה ב 2 שורות גג. תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by dr70,

המעוניינים ירשמו פה את כתובת המייל ואני אשלח להם. יום טוב

13. Started by n_aviv1,

הם לא עונים לטלפונים...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

15. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. ^ תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by rikonor,

שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Alex89,

איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by redti,

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

22. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by wow,

בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…

24. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.