עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז כבר הגיע ה22. המסטול הראשי, הלא הוא MastulMaster חוגג היום יומהולת 14. הרבה הרבה מזל טוב, וכמיטב המסורת, דובונים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: יאללה פנקו בברכות..

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Zeev86,

ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by david32,

אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by the red dragon,

אני מנסה להיכנס לYOUTUBE אבל זה לא נכנס זה טוען את האתר ולא נכנס, ניסיתי בשני הדפדפנים FIREFOX וEXPLORER בשניהם אותה בעיה מישהו אולי יודע מה הבעיה?

5. Started by Amir_ca,

שלום אני מתכנן להזמין כמה חלקים למחשב מחו"ל יש לי מישהו שיבצע הזמנה שמה השאלה שלי . 1.כמה תעלה לי בערך שליחת חבילה של בין 5-10 קג' 2. האם זה נכון שאין מכס על מוצרי מחשב

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by dorviper,

התאריך גיוס שלי היה אמור להיות ב21 ועכשיו הוא ב28 לפי מה שאני יודע זה נדחה אצל הרבה אנשים שהיו עם תאריך כמו שלי יש למישו מושג למה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by Lirux,

זה שיר דיי ישן ומפורסם...הוא הולך ככה... זאת השורה הראשונה: The moment i saw you... ואז בפזמון זה ככה: forever, forever... ועוד כמה מילים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by VL,

http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1132168 והימני צריך לגדל צוואר אמרו לו בתגובות :lol:

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
    • 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by PeaS,

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by benamos1,

מישהו אמר לי שאפשר להוריד קבצים דרך irc במירק... השאלה שלי מאיפה, איך ומה יש להורדה? אגב הכוונה לקבצים חוקיים :smile1:

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by silky,

היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Satlan,

חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by fish123,

לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by WaRez.,

כן כןכןכןכן כנסו לפה http://www.zooreka.com/photo-102097.html תיראו איזה מותק =] והוא גדל עם ניכנסים הרבה!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Wingedbull,

מה משתלם לקנות? מה ההבדל בין הפלזמה ל-LCD? מה מומלץ? כמה אינצ'ים כדאי לקנות? יש עכשיו מלא מבצעים ואני רוצה לעשות שינוי בחדר השינה שלי, ותחילה לקנות טלוויזיה טובה. כנ"ל לגבי חברות מה הכי משתלם כרגע. אשמח לתמונות+מחירים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by TaZeR,

שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה, אם טעיתי אני מתנצל ותעבירו את זה לאן שצריך. אני משתמש בלינוקס (אובונטו 7.10), פיירפוקס 2.0.0.15, והתוספים הבאים: NoScript, AdBlock+, FoxyProxy, Greasemonkey, FireBug. רק השניים הראשונים פעילים באתר (לא-סקריפט וחוסם הפרסומות). הנגן פלאש שלי הוא Adobe Flash Player version 9.0.124.0. לא זכור לי שנתקלתי בבעיה הזאת לפני מספר שבועות, אני נאלץ לחסום את הפרסומת דרך ABP, וממש לא נעים שכן לדעתי אתם זכאים להציג את הפרסומת הזאת. לידעתכם.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת מה חשוב לכם משתמשי HWzone שלפני שקונים את המחשב... 1.שירות וייחס טוב 2.מחיר טוב (הנחה קטנה) מה מבין השניים יותר "קונה" אותכם?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402249.0 בלי הסבר בלי כלום סתם נעלו אשכול מתוך שעמום ביזיון

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים