כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.sport5.co.il/programms.aspx?FolderID=621&docID=1932〈=he הקישור הראשון למטה. כתבה על הקלעיות הבולטות בישראל. מי שרוצה מידע על הספורט (או על הספורטאיות) מוזמן לשאול. אגב, הקירח עם הגב למצלמה, זה אני :-X
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות, אני רוצה לראות את מצב ההזמנה שלי... לא מצאתי את זה באתר... איפה יש את מעקב ההזמנות?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
זוכרים תנגן ששהראה תסרטונים של הבקרוב ב5 שנים לאתר חשבתי שזה יביא גם ביקורות וידיאו לאתר..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש שיר של Bon Jovi ויש בו משהו Some girls שהוא אומר הרבה. מישהו יודע את שם השיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
משתמש: sapsdn גיל: 0 כתובת: טלפון: טלפון סלולרי: אימייל: sapsdn@yahoo.com ICQ: N/A אתר בית: N/A ][מודעות קיימות][ קטגוריה: כוננים קשיחים סוג מודעה: מוכרים תאריך: 2005-10-22 מוצר: Disk Maxtor 300GB SATA ULTRA 16 חברה: Maxtor דגם: 6L300S0 מחיר: 900 ש"ח תיאור: דיסק חדש באריזה 4286331 052
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
-
יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-