עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  3. אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה. עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא? ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי. יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by darkman,

כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נתקלתי באתר הזה: YouSendIt שירות נחמד ולא רע למשך מספר ימים המאפשר שימוש זמני בשרתים שלהם לשליחת קבצים.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. קניתי Artech CCD1551 ואני מת למצוא מדריך שמסביר איך להרכיב את זה במפורט... ??? :s05: ???

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by icebreak,

פונג: http://guimp.com/pong_flash.html פאקמן: http://guimp.com/pacman_flash.html

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  10. כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DOGMA,

ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  12. אורח ztos--

# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את השעון הזה ורציתי לדעת אם למשהו יש אותו ויכול להמליץ או בכלל לבעלי סקטור האם אילו שעונים טובים בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by SixKiller,

טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. מומלץ שיהיו בחינם .

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by eladbu,

ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. לא מתפרסמות בת'רד הזה . לא, סתם. אני מחפש 5 תמונות רגועות, נעימות ושנותנות הרגשה טובה ו-5 תמונות מזעזעות ומפחידות שנותנות הרגשה רעה, התמונות נחוצות בשביל מחקר שאני עושה לבגרות על התת-מודע. התמונות שנותנות הרגשה רעה לא צריכות להיות מבחילות ולא מגעילות, אלא רק לתת הרגשה רעה, והטובות- לתת הרגשה כללית טובה ונעימה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by TimoTy,

שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by Magneto,

המדינה שלנו זאת מדינה של גנבים... לא מספיק שכל מחירי המחשב פה יקרים ב 150אחוז מאירופה גם החוצפה שאם נגיד אתה קונה כרטיס מסך ובאתר המקורי יענו מהמפעל זה מגיע לך עם כמה משחקים בבנדל ואם אתה קונה את זה בארץ החברה לוקחת את המשחקים לעצמה או שנותנת משחק אחד. עוד דבר זה לגבי מארזים.. למשל ראידמקס... באתר שלהם כתוב שאתה מקבל אחד מהמארזים עם 6 מאוורים וספק כח.. פה בארץ 3 מאוורים ללא ספק... גנבים! ולא היה רשום OPTIONAL באתר של ראיד מקס...

• 226 תגובות
    • 14.9k צפיות
  23. אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  24. באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים