כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא הלשנתי עליך אין לי שום דבר נגד גרמנים ובטח לא נגד נוצרים אבל אתה חייב להבין שזה מרגיז מה שעשיתה.. ואני מבקש ממך יפה פשוט אל תעשה את זה עוד פעם תודה ואל תגיבו פה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אם יש לי למשל מסה מולרית של תרכובת כלשהי והיא יוצאת 26.320g\mol ואני רוצה לחשב כמה mol יש לי ב-100 גרם של התרכובת,איך אני עושה את זה? פשוט מחלק את ה-26.320 ב-100?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
[הועבר "ידנית" לפורום תוכנה] : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277727.new#new
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הבחינה הייתה לפני חודש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כדאי לקנות את המכשיר Motorola E398 ב850 ש"ח יד שניה. האם כדאי לי להשקיע 850 ש"ח במכשיר? (האדם ממנו אני קונה טוען שהוא מוכר אותו במחיר הזה כיוון שיש לו מכשיר מהעבודה, בנוסף הוא אומר שזה חדש "עדיין בקופסא"
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקיי חשבתי שזה מתאים לפה אז שמתי פה יש לי את הטלפון שבתמונה ושמתי אותו ומה שקורה זה שאני נגיד פותח אותו לצלצל או שאני עונה בוא אז יש כזה מין כזה רעש של כאילו אין קליטה לדקה (עדיים אפשר לדבר) ואז זה ניפסק ואז באמצע הדיבור יש רעשים מוזרים יש למישהו רעיון מזה?
-
- 13 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
http://www.rio.com.br/animation/transito.htm פשוט גדול!
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
-
אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אחרי שאני לוחץ UPLOAD ובוחר את הסרטון שאני רוצה לעלות בBROWSE , קובץ MPEG2 ברזולוצית 1280X720 כפי שמומלץ ע"י יוטיוב זה מתחיל לעלות את הקובץ ששקול 272MB בכמה שניות זה מסיים ועושה LOADING , אמרתי נתן לו להטען בלילה , לא עזר. אני לא יכול לעלות בכלל אותו סיפור עם כל סרטון אחר למישהו יש מושג מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רק רציתי להביע את חיבתי לאתר לפועלו ולצוותו, בזכותכם ובזכות האנשים הפעילים בה, אני בכל קנייה שאלה או בעיה, לא טועה, לומד ומסיק מסקנות. תודה רבה לכולכם וכולכן!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-