כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל רשימה או קישור או משהו עם שמות של המטוסים שהאמריקאים השתמשו בהם בזמן הלחימה במלחמת העולם ה 2 . תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלומלום כבר די הרבה זמן אני מאזין ל RAGE AGIANST THE MACHINE ול LIMP BIZKIT. אני חושב ששני הלהקות ממש טובות אבל כבר די נמאס. אני מחפש דברים בסגנון. ולא, לא צריך את לינקין פארק תודה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האתר הזה הועלה באחד הנושאים www.pccool.co.il, נסעתי לשם ביום שישי לרחוב יוסף לוי 33 בקרית ביאליק אך לא מצאתי את מיקומם, האם הם עברו או סגרו את העסק?! מצאתי מספר טלפון באתר 1700-503535, ניסיתי להתקשר אבל עונה לי פקס, ניסיתי לפקסס אבל אין תשובה. שלחתי גם מייל ל-sales@pccool.co.il וגם לא קיבלתי תשובה. מישהו יודע איך ניתן להשיג אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב אני מתענין קצת בנושא אני מדבר על התחום של קריאת אימילים וכו' לפי דעתי יש אתרים שמשלמים אבל קצת מאוד כמה סנטים בודדים מה דעתכם? האם מישהו באמת הרוויח מזה כסף אמיתי או לחשבון כמו paypal או e-gold תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
האם זה יתכן כי רשום שהתעבורה שלי היא כבר 26GB ועכדיין מוריד, אני משתמש בRAPGET 1.41 ו-בדרך כלל אחרי שהלינק שמגיע ל-25GB הלינק שאחרי נמצא במצב המתנה ולא נותן להמשיך להוריד. עכשיו זה לא עושה את זה והכל ממשיך כרגיל גם אם אני מנסה לא דרך התוכנה ,עוד מישהו שם לב לשינוי ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך זה שכל המדינה מצביעה קדימה???? מה המצע שלהם? לא איכפת לאף אחד שהרוב מושחתים + בהליכים+בחקירות+עוברים מצד לצד בהתאם לכיסא? מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הבחינה הייתה לפני חודש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הפרק השביעי של סדרת מלחמת הכוכבים מתחיל לשבור שיאים קולנועיים, למרות שיוקרן באולמות הקולנוע לראשונה רק ב-14 בדצמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/חסר-תקדים-star-wars-החדש-הכניס-50-מיליון-דולר-למ/
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם התפלגות נורמלית (סטיית-תקן) נכללת בבגרות של 4 יח'? אם כן, באיזה שאלון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
(לעניות דעתי המוזיקה הקאלסית הישנה משוחררת מזכויות יוצרים, במידה שלא, ראו את השורות מטה כמבוטלות) איפה אפשר להוריד יצירות של מלחינים מפורסמים, באך ויואלדי רחמנינוב צייקובסקי וכאלה? עדיפות להורדות רגילות לא אימיול ושאר שטויות רב תודות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
השנה כולם מצביעים לפינלנד !!! זה השיר שלהם כתבה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=709615 כולם להצביע להם!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-