עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

וקצת פחות לעוסות... 8) Many years ago in Scotland, a new game was invented. It was ruled "Gentlemen Only...Ladies Forbidden"...and thus the word GOLF entered into the English language. In the 1400's a law was set forth that a man was not allowed to beat his wife with a stick no thicker than his thumb. Hence we have "the rule of thumb" The first couple to be shown in bed together on prime time TV were Fred and Wilma Flintstone. Every day more money is printed for Monopoly than the US Treasury. Men can read smaller print than women can; women can hear better. Coca-Cola was originally green. It is impossible to lick your elbow. The State with the highest perce…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. http://e.walla.co.il/?w=/1000/690512

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by nehmia,

עוד כמה ימים אחותי בת 18 ואין לי מתנה בשבילה...למשהו יש רעיונות.?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  4. מישהו מכיר אחד כזה? תמונות Jpeg.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by ronbadu,

שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .

6. Started by qwerty1987,

מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by Kak,

בעודי מדפדף במבצעי הקיץ של סטים שמתי לב שאחד הסלוטים שמציגים את המשחקים מכיל את ההודעה: "We're sorry. This game is not available in your region." מה הקטע?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. לא מתלהם אינפורמטיבי ולעניין http://shulit.com/what-is-money/

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by omer672,

מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. הנה http://homepage.mac.com/danielturek/PhotoAlbum50.html *במיקרה וזה לא קשור לפורום אז להעביר בבקשה (פשוט נראה לי שכן).

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by FlyBoy,

אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by maverick,

ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Access Denied,

כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Cranchh,

טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by nas,

לא ממש בטוח איפה זה מתאים אז שמתי בכללי , אני מחפש וירוס שדופק קבצי MP3 ... הגיע הזמן לקחת את מלחמת הווליום שלנו צעד אחד קדימה ולדפוק לה איזה 5 אלף שירים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by TermiNal,

כמה בערך שוקל סטיק זיכרון? וכמה מעבד? אני מזמין היום דרך מוספוט אני מקווה שזה משתלם להזמין משם זיכרון... אם זה יוצא פחות ממאתים דולר אין מכס + מעמ נכון?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by solo53,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר או לינקים להורדה רצוי ביותר לינקים (RS) של הסידרה 24 עונות ראשונות (ניראה כאילו היא נשכחה בכל תוכנות השיתוף) תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  25. המשך הבחינה... מה דעתכם? חוויות !!! :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.