עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omnius,

תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Shadowman,

לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  6. אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי פעם, ממש מזמן, ראיתי סרטוני אנימציה, לדעתי עם פלסטלינה (משהו בסיגנון Monkey Island..), על היאבקות של סלבריטים בזירה, WWF-Style... אני זוכר למשל אחד על האחים הנסון נגד *מישהו*, שבסוף הסרט פתאום מגיע מרלין מנסון מהתקרה של הזירה והורג את כולם עם מסור חשמלי.. anyway, מישהו זוכר את זה? יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את זה ? תודה !

8. Started by PayneBack3251,

איזה כיף למעבד שלי הוא מתחמם לו בקור הזה ואני קופא ! אני לא יכול לעשות לעצמי אוברקלוק או משהו ? קר לי !!! טופיק זה נכתב מאי שפיות זמנית,מצטער על ההטרדה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by DOGMA,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ravid,

כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by x-dude,

http://media.animal.discovery.com/storage/fansites/petstar/video/2005/01/petstar_einstein.swf

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by glassmoon,

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by hck,

בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

15. Started by tom123,

7200 סמק נפח מנוע.. מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה בארץ ומה הדגם שלו? תודה לכם.!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by alexta-z,

מצאתי מישהו שמוכן למכור לי את הIRIVER שלו ב1500 שקל.. השאלה שלי זה האם שווה לקנות אותו במחיר הזה או לבקש בקצת יותר זול.. זה די דחוף אז תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.geobytes.com/IpLocator.htm?GetLocation

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by Mr_Etamar,

אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by orlupo,

מישהו יודע כמה בערך לוקחים כסף כתבניות בעבור עבודה בתואר שני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

24. Started by abstract,

hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים