עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. Started by oorlevi,

אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by ori-silver,

בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. שאלה נוספת בקשר לפרסום MA Music(המוזיקאים). מצטער מראש על פתיחת נושא חדש אבל נושא זה עוסק במשהו ספציפי בפרסום. פרסמתי אתמול אתמול קליפ וידאו עם אחד השירים של צמד המוזיקאים- http://www.youtube.com/watch?v=SicgybLtSIU עכשיו השאלה שלי היא - איך עולים בדירוג בyoutube.. איך זה הולך.. יש קליפים שנצפי אלפי פעמים .. ואני יודע שזה תלוי במספר פרמטרים אבל אילו שיטות יש לפרסם את הקישור בyoutube בצורה יעילה יותר וכו'..?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

6. איך בונים אקורד המורכב יותר מ4 צלילים .... למשל כמו A15? (אל תצחקו. אפשר לעשות כזה דבר)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by Omerole,

איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by sevenX,

אפשר לשלם דרכו עם ויזה רגילה של הארץ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. Started by slip,

לכבוד היום הולדת של אמא שלי חשבתי לקנות לה דיונאה שזה הצמח הטורף היחיד שאני יודע את שמו ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה או צמח טורף אחר בתחומי ירושלים,ועוד שאלה איך מטפלים בו וכמה מאכילים אותו ובמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

http://www.youtube.com/watch?v=oFoM0Y2DqL4&NR=1

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  16. Started by Burned,

מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. אני נותן כסף מזומן+ריבית בתמורה לכסף בPayPal(דולרים). אני צריך בערך 70 דולר דרך PayPal ואני ישלם בשביל זה כסף במזומן במציאות(העברה בנקאית,הפקדה,דואר רשום,נתינת כסף במפגש במציאות). מישהו יכול לעזור לי?וזה לא רמאות.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by netanel38121,

רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. Started by Mooosa2005,

יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.