עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by tom123,

:lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by דניאל52,

היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by annex12,

אהלן, דרך ZAP הגעתי לאתר הזה http://gameclub.co.il/lhvrdh-pc-fifa-13.html?___SID=U שמוכר קוד של FIFA 13 להורדה דרך ORIGIN מישהו ניסה דרך אתר הזה או אחר ויכול לתת חוות דעת? זה אמין? חוקי (לא רוצה ש EA יפסלו את הקוד אחרי כמה חודשים/שבועות/ימיים.. ) תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ngc224,

שלום ! אני רוצה לקחת טיול מאורגן לארה"ב, ולכן אני מחפש המלצות לאתרי תיירות דוגמת גוליבר : http://goo.gl/3x811 וחברות תיירות מומלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KoM,

את'לון לא ימחק, כמו שאף אחד אחר לא ימחק מהפורום ! כל התחלה של ויכוח טיפשי בשבוע שבועיים הבאים יגרום למחיקת ההודעה שהחלה את היכוח ונעילת הת'רד. אני לא רוצה לראות עוד הודעה שנאה אחת TAZOK, ואני מתכוון לזה !

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. Started by huber,

אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  13. Started by someone,

בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

15. http://tv.mivzakon.co.il אני עם אינטרנט של 1.5MB - מקבל תמונה ירוקה במקום עם צבע מלא אבל מסונכרן טוב הSOUND עם הוידאו השאלה אם זה בגלל מהירות האינטרנט שלי ? מישהו פה יכול לנסות עם 1.5 ו 5MB לראות אם זה זה ? תודה ... יש אולי תחליף ? אתר אחר עם אותו הרעיון ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by Crash5,

אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by gbox,

בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by kisin,

http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=ce1c1628a03f90bc88a1e9ee1a5ad2ac תראו את התמונה, אותי זה הצחיק ;D ;D ;D

20. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. Started by hellfire03,

אשמח לקישור או איזו מילה על אתר שבו אני יכול לקנות עותק דיגיטאלי של סרט משהו כמו סטים נניח אבל לסרטים (אני מעדיף לא עותק פיזי גם כי אז יש משלוח וכו' וגם כי אין לי כונן לדיסקים בנייד, וגם כי אני מנחש שזה יותר זול בתאוריה) ועם כתוביות בעברית (או שיהיה תואם לכל מה שיש בכל אתרי הכתוביות למינהם), מצטער... נ.ב אשמח למשהו דומה גם למוזיקה (אני יודע בתאוריה שיש כל מני שירותים וכו' אבל חלקם לא פועלים לתושבי מדינתנו הנידחת, אז הייתי שמח גם לאיזו מילה על זה) תודה רבה אריה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.