כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, דרך ZAP הגעתי לאתר הזה http://gameclub.co.il/lhvrdh-pc-fifa-13.html?___SID=U שמוכר קוד של FIFA 13 להורדה דרך ORIGIN מישהו ניסה דרך אתר הזה או אחר ויכול לתת חוות דעת? זה אמין? חוקי (לא רוצה ש EA יפסלו את הקוד אחרי כמה חודשים/שבועות/ימיים.. ) תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
שלום ! אני רוצה לקחת טיול מאורגן לארה"ב, ולכן אני מחפש המלצות לאתרי תיירות דוגמת גוליבר : http://goo.gl/3x811 וחברות תיירות מומלצות... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
נראה לי מוזר..
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
http://tv.mivzakon.co.il אני עם אינטרנט של 1.5MB - מקבל תמונה ירוקה במקום עם צבע מלא אבל מסונכרן טוב הSOUND עם הוידאו השאלה אם זה בגלל מהירות האינטרנט שלי ? מישהו פה יכול לנסות עם 1.5 ו 5MB לראות אם זה זה ? תודה ... יש אולי תחליף ? אתר אחר עם אותו הרעיון ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-