עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HaEsrimVeArba,

הייתי לפני כמה חודשים באיזה אתר ו היה לו 404 ממש מגניב, עם מעיין CONSOLE דכאוני שמתלונן על משהו אני כבר לא זוכר בדיוק, אולי מיהו זוכר דבר דומה ויוכל לעזור לי למצוא את זה.. ---------------- Now playing: Beatles - Dear Prudence via FoxyTunes

2. Started by The Shark,

שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Culandur,

סכנה! כל נהגי ישראל היזהרו לנפשותייכם! ואתם כנראה שואלים למה? והסיבה היא שמהיום גם אני נהג :auto:

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by APT,

בשאלה 6 כתוב שהתשובה היא 5 אותיות, אבל בציור יש 6. בנוסף, כתוב שמילה צריכה להיות מורכבת מלמעלה למטה - אבל שתי האותיות האחרונות הן באותו הגובה, אז אני מניח שגם מימין לשמאל? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by R0ck,

http://www.layla.co.il/loveparade ???

7. Started by azaz,

איך מעלים תמונות מפליקר לפורומים?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

האם אתם שומעים מוזיקה ממשחקי מחשב ,ואם כן איזה אתם הכי אוהבים.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

http://www.ebaumsworld.com/pearl.shtml למי שאין כוח לקרוא את ההוראות, כל תור אפשר להוריד כמה פנינים שרוצים משורה אחת, המטרה היא שהשני ייקח את הפנינה האחרונה. אני עוד לא עליתי על העקרון.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by HitmanX,

ה-MCDST הזה ייתן לי בכלל משהו בעתיד או שזה סתם בזבוז זמן..? btw.. אם אני עושה אז אני עושה את 2 המבחנים 70-271 ו 70-272

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות קטנוע 125 סמ"ק משומש בסביבות ה4K....

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by QQQ,

מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. Started by Cranchh,

טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. בשעה טובה ההורים שלי הסכימו לקנות לי טרקטורון. הבעיה שאני צריך להשיג אחד משומש (וטוב) ברק 7,000 ש"ח. מי שמבין בטרקטורונים (הבנתי אורי שאתה מבין ויש עוד כמה) יכול להמליץ על דגם מסויים? חשבתי על פולאריס 250 או ספורטמן 400. (אבל השני נראה לי קצת יקר מדי). אני מקווה שאתקציב שלי בסדר, צריך את עזרתכם, אז בבקשה...

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה

17. הבעיה שיש לי 2 מחשבים שבאחד מהם אני משתמש באופן יומיומי ובשני אני משתמש לעיתים רחוקות מאוד לצרכים שאני מעדיף לא להשתמש במחשב הקבוע. בשבועות האחרונים שיניתי את הסימניות הרבות במחשב הקבוע שלי ואתמול השתמשתי במחשב השני והוא היה עם הסימניות הקודמות. כשפתחתי את המחשב הקבוע אני רואה שכל הסדר של התבלגן וחזר להיות כפי שהיה במחשב השני. יש לציין ששום דבר לא נמחק או נעלם! פשוט כל מה שמחקתי חזר להופיע ועכשיו צריך לסדר הכל מחדש. שאלותיי: 1. אפשר להחזיר את הגלגל לאחור? 2. מה לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by chris_u16,

אני תוהה אם ניתן לקבל אישור אם קיבלתם את הדוא"ל עם התשובות והאם אני משתתף בהגרלה או לא. (אחרת איך אני אוכל לדעת שלא קרתה איזו תקלה?) שלחתי את התשבות ובנוסף ציינתי את הנ"ל אך לא קיבלתי כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by MushMush,

היי אני חדשש כאן... אחלה מדריכים יש פה!! זה נראה פורום נחמד רצח! ד"א חח התחלתי פרויקט ראשון שלי... לבנות מערכת קירור**ביתית

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by shloosh,

אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by hercutrek,

היום נכנסתי לאימיול וראיתי שיש לי רק שלושה סרברים ואני לא מצליח להתחבר לאף אחד :'( למישהו יש סרברים שאני יכל להוסיף ? או אולי פיתרון

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים