כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חירבשתי את השאלה אנא עזרו לי מה לעשות יש שמה דברים חשובים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שיש כוח לקרוא , http://www.overclockers.com/articles1127/ מה אתם חושבים על זה? יאללה לדסקס 8)
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
" יש לדרג בכל אשכול מספר יחידות בהן אתה מעוניין לשרת באופ יחסי יותר מאחרות" באופן יחסי למה? לכל היחידות שנמצאות בשאלון או באופן יחסי רק לאותם 2-3 יחידות באשכול הזה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בהזמנת אינטל ... https://www.geektime.co.il/linus-sebastian-from-linus-tech-tips-is-in-israel/
-
- 0 תגובות
- 13.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מקום חנות ...בית דפוס ובכלל אני שמעתי שיש מקום כזה שיש מכונה שעולה 5שקל ואתה מניילן לבד שזה עדיף מבחינתי.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני צריכה אתר אכסון לעצומה שתועלה לאינטרנט. ומה שניסיתי לא היה טוב בינתיים, הייתה בעיה עם העברית אבל זה לא משנה. אני צריכה אתר אכסון שיתמול בASP.. אם אתם מכירים משהו טוב[אם בלי פרסומות גם אז מעולה] אז בבקשה תכתבו פה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הנה דוגמה לפורום שעוזר לאנשים בבעיות המחשב שלהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-