עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

Bollywood Assassins Creed - Clip 1/4

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by x-dude,

בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ

4. במהלך הקריאה אני שם לב למשהו מוכר מאוד במקלדת ליד ערכת ה-4G בתמונה הזאת שצירפתי לפה,היא עברית! מוזר לא?

5. Started by Zap,

http://www.dumpalink.com/media/1155896943/Female_Exercise_Instructor_Farts

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

אוקי, אני לא יודע עליו שום דבר חוץ מזה שאני יודע שהוא בא מאיפהשהוא בשנות ה60 ויש אותו בפרסומת של קוקה קולה דיאט כשהם נמצאים בבנין העסקים והוא מסנוור את האישה בביניין השני... אז יש שיר כזה ברקע.....no one talled me about her how ill i know what should i do...... בקיצור הה שאני יודע על השיר, למישהוא יש שם? תודה רבה!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by H A Q,

מה דעתכם לגבי הציורים שלי? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq לאחר מכן תכנסו ל- הציורים שלי . התחלתי לצייר בגיל 7 שנים וכל יום אני מגביר היכולת שלי לצייר . תהנו

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Gnome,

ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by hck,

הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]

11. Started by R0ck,

http://mirrored.flabber.nl/winnoise נחמד ביותר! 8)

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by mikko,

לא יודע אם ראיתם את זה כבר אבל הייתי חייב http://www.youtube.com/watch?v=vN1D5jJAHTs

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. ^^^^

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. Started by Pika007,

שלום אנשים ו.... מה שמאכלס את הפורום הזה. אני צריך תרגום לספר (או לפחות 5-7 עמודים הראשונים ממנו) בשם Ancient Egyptian Religion של Stephen Quirke לא הצלחתי למצוא את הטקסט באנגלית בגוגל שאני אוכל לתרגם, לא מצאתי שום שחרור עברי של הספר, ואני די צריך תרגום שלו :\ תודה לעוזרים. נ.ב- יש לי את הספר המקורי פה, פשוט להתחיל לתרגם אותו זה מעצבן -___-

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by aldema,

חבר שלי הימר בווינר על הטור הבא: בנפיקה - ברסה 2 : לפי דעתי פה הוא צדק,ברסה הולך לפרק אותם. שערים- רונאלדיניו-אטו:2 נראה לי פה יש סיכון.. מצד אחד אטו חלוץ ויש לו הרבה מצבי הבקעה ,מצד שני רונאלדיניו בועט פנדלים ובעיטות חופשיות של ברסה.. הנרי-טרזגה: 1 .אם אחד משניהם יבקיע זה נראה לי באמת יהיה הנרי.. אתם אומרים ,יש לו סיכוי לזכות ? הוא שם 20 -הזכייה 320.. ד"א אני אשמח אם תמליצו לי על נושא לעבודת גמר..

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by N N C,

בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. בשעה טובה ההורים שלי הסכימו לקנות לי טרקטורון. הבעיה שאני צריך להשיג אחד משומש (וטוב) ברק 7,000 ש"ח. מי שמבין בטרקטורונים (הבנתי אורי שאתה מבין ויש עוד כמה) יכול להמליץ על דגם מסויים? חשבתי על פולאריס 250 או ספורטמן 400. (אבל השני נראה לי קצת יקר מדי). אני מקווה שאתקציב שלי בסדר, צריך את עזרתכם, אז בבקשה...

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by hck,

בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by DJ A.S,

שלום אני חדש פו שמי אמיר שכטר פורום נחמד מקווה שאני יתרום פו

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by coldplay,

שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by darkman,

אני גולש לי בתארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113537.from1111843219;topicseen#msg948292 כאשר עברתי לעמוד השלישי העברתי חלון לקאזה(תנחשו מה הורדתי...) פתאום אני שומע מהרמקולים תשיר שיש בתארד באשמת ENCODER אף פעם לא קרה לי כזה דבר ופתאום אני שומע תשיר חשבתי שהMPAA עלו עלי :-[ זה היה כל כך מפחיד התחלתי לבדוק מה רץ במחשב איזה תוכנות פעולות ובסוף במקרה גיליתי שזה מאותו FLASH ENCODER תיזהר פעם הבא לפני שאתה שם משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים