עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישו יודע איך קוראים לשיר הזה? :DJsmile: ,

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by galCool,

:xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D),…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. תביאו לי בבקשה אתרים עם אלבומים בחינם בלועזית

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ScreameR,

קובי פרץ - בלבלי אתו מושיק עפייה ושלומי סרנגה - חלום מתוק תיקו מדהים!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Arnold,

:jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. יש לי אתר www.ttb.up.co.il ואני מחפש אנשים רציניים שיהיו מעוניינים לקחת חלק בהנהלת האתר .

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by tom123,

לא ידעתי איפה לרשום אז מנהלים תעבירו.. יש לי פוקט פי סי ובתוכנות אני רואה עיברית אבל הפוך.. מה אפשר לעשות? =/

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. :spam:

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. http://www.ananova.com/business/story/sm_857316.html פשוט אין מילים, מלבד שהפעם הם כבר שברו את כל השיאים בחולניות. :-X

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (אני יודע קצת אבל אני רוצה להיות טוב!)אז אני מחפש לקנות עכשיו גיטרה קלאסית, חיפשתי כבר בחנויות כמו כלי זמר וכל מיני כאלה באיזור דיזינגוף סנטר/בוגרשוב אבל לא מצאתי משהו טוב.. תקציב של בערך 300-400 שקל אמרו לי שאפשר למצוא גיטרה לא רעה בכלל במחיר הזה(יש ראשונה..) אז בבקשה אם אתם מכירים חנויות או אתרים שמוכרים דרכם גיטרות אז תרשמו אותם פה.. גם המלצות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. היי! בניגוד להודעות הקודמות שלי הפעם אני באמת מתכוון לפרסם תמונות (הם במחשב...). אז מה אתם אומרים, יש לי תמונות של כל הסלבריטאים שהיו בדוכן! רוצים לראות (לא את הכל... מה שאתם תבקשו)? יש דוגמניות, כדורגלנים, כדורסלנים, אנשים מכוכב נולד 1 אנשים מכוכב נולד 2, מנחי תוכניות בטלוויזיה, קומקאים, שחקנים וכו'... רוצים? רק שתדאו שכל התמונות צולמו בCANON EOS 10D, כך שזה יצא לא רע... (הרוב, חלק יצאו ממש גרועות...). תבקשו בקשות מיוחדות, כי זה 700 מגה של תמונות, ואין לי כוח לשים את כולן אז רק את אלו שתבקשו...

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. LOL=Laughing Out Loud למי שלא הבין זוהי פרודיה על שלושת סרטי המטריקס, לכל סרט פרודיה של דקה וחצי שתיים ככה משלו. זה לא יצא עדיין אבל יש פרסומת טיסר אז תורידו לכם. http://mushiko.tripod.com 8) שימו לב!!! אפשר לשמור לעצמכם את התמונות מהאתר הם איכותיות מאוד ברזולוציה 1280*1024 אז תשמרו ותשתמשו כרקע, וגם תגיבו בבקשה ותרשמו לי ציון או מה שתרצו על הפרסומת! ;D

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by BONO,

אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. אני שוקל לקנות. זה כדאי? זה בטוח? מישהו התנסה? והאם זה באמת לצמיתות כמו שאומרים בפרסומים? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.