כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
כמה בערך עולה פורט אינפרא - אדום למחשב האישי (בארץ)שיעבוד עם מכשירי NOKIA התומכים גם כן באינפרא אדום??.. וכמה KB\S העסק הזה משדר..? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי מייל מחברה ישראלית למחשבים, לפני שנכנס חוק הספאם לתוקף קיבלתי הודעה שיש את חוק הספאם ושמי שרוצה להמשיך לקבל הודעות צריך לאשר. אז כמובן לא אישרתי ושמחתי שיש את חוק הספאם החדש, אז קיבלתי את ההודעה הזאת ובהודעה יש בעצם עידוד לרכישה של דבר כל שהוא, וכתוב שמי שלא רוצה לקבל מייל צריך ללחוץ על הקישור. אז לא לחצתי עליו ואני יודע שאסור לשלוח הודעות פרסומיות ובטח שלא לכתוב שצריך להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. אז אני יודע שאפשר להתקשר להגיד להם או שהם ייתנו פיצוי או שניקח את זה למשפט ואין צורך להוכיח נזק, ופשוט לקבל 1000 ש"ח. אז מה לעשות? להתקשר ומה להגיד? ואם מוכנים לשלם לי פיצוי אז מן הסתם יירצו חוזה שאני לא ילך עם זה למשפט. ואם לא יהיו מוכנים, מה אנ…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
גוגל התחיל לעשות בעיות, הרבה אתרים מסומנים כ "This site may harm your computer." (למשל YOUTUBE וכאלה, לא אתרים של WAREZ או משו) וזה ממש מחרפן!!!!!!!!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: יש איזשהי דרך לעקוף את זה? כי כל תוצאה שאני לוחץ עליה מביאה אותי לאיזה עמוד שאי אפשר לעשות איתו כלום.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אחותי פנתה אלי בבקשת עזרה לאחר שלפתע לא התאפשר לה להכנס לווטסאפ שבסמארטפון והיא קיבלה הודעה שכדי שתוכל להיכנס לווטסאפ עליה להיכנס לקישור המוביל לפייסבוק, אין לה פייסבוק. יעצתי לא לא ללחוץ על הקישור וכך עשתה וכעבור יום יומים כל הווטסאפ שלה נמחק. למזלה לפני כשבוע עשתה גיבוי לווטסאפ דרך תוכנה יעודית של סמסונג (הפלאפון הוא סמסונג S3) שאלתי לפני שהיא מתקינה את הווטסאפ מחדש. א. האם יש אפשרות שהפלאפון שלה עדיין נגוע., ומה ניתן לעשות עם זה ? ב. מה עליה לעשות כדי להמנע ממצב כזה בעתיד (היא משתמשת פשוטה בפלאפון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחד הדברים הקטלניים שראיתי... פלילי ברמות אגב כנסו לפרופיל שלו לעוד כמה, נראה לי הוא עשה שם איזה טורניר או משהו... יש שם גם זחל של אחת החיפשיות שם... לחובבי סאות'פארק- SICK DUDE! אגב הרקולס זה הצהוב... ולא לתת ספוילרים על מי ניצח!(חח ספוילר לקרב חיפושיות-הזוי)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הנדסאי אלקטרוניקה ומשום מה רק לפני כמה שבועות שמעתי על פנקס הנדסאי. לפי מה שהבנתי צריך להרשם בפנקס ההנדסאי כדי להחשב כהנדסאי בשוק העבודה האם זה נכון ? והאם זה באמת משנה משהו ? כרגע אני בצבא, האם יש טעם בכלל להרשם לפנקס ההנדסאי ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-