כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
כמה בערך עולה פורט אינפרא - אדום למחשב האישי (בארץ)שיעבוד עם מכשירי NOKIA התומכים גם כן באינפרא אדום??.. וכמה KB\S העסק הזה משדר..? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי מייל מחברה ישראלית למחשבים, לפני שנכנס חוק הספאם לתוקף קיבלתי הודעה שיש את חוק הספאם ושמי שרוצה להמשיך לקבל הודעות צריך לאשר. אז כמובן לא אישרתי ושמחתי שיש את חוק הספאם החדש, אז קיבלתי את ההודעה הזאת ובהודעה יש בעצם עידוד לרכישה של דבר כל שהוא, וכתוב שמי שלא רוצה לקבל מייל צריך ללחוץ על הקישור. אז לא לחצתי עליו ואני יודע שאסור לשלוח הודעות פרסומיות ובטח שלא לכתוב שצריך להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. אז אני יודע שאפשר להתקשר להגיד להם או שהם ייתנו פיצוי או שניקח את זה למשפט ואין צורך להוכיח נזק, ופשוט לקבל 1000 ש"ח. אז מה לעשות? להתקשר ומה להגיד? ואם מוכנים לשלם לי פיצוי אז מן הסתם יירצו חוזה שאני לא ילך עם זה למשפט. ואם לא יהיו מוכנים, מה אנ…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
-
http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
גוגל התחיל לעשות בעיות, הרבה אתרים מסומנים כ "This site may harm your computer." (למשל YOUTUBE וכאלה, לא אתרים של WAREZ או משו) וזה ממש מחרפן!!!!!!!!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: יש איזשהי דרך לעקוף את זה? כי כל תוצאה שאני לוחץ עליה מביאה אותי לאיזה עמוד שאי אפשר לעשות איתו כלום.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-