עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Stanly,

יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by yanushka,

http://web.hades.uz/dk/crap/BOBO.wmv

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  4. Started by glassmoon,

You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by HoT-DoG,

לא מזמן סיימתי לראות את הדרט בערוץ הסרטים פשוט נורא אני לא מצליח לכתוב כלום מחר אני אמשיך את הדיון מה אתם חושבים על הסרט?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by D@nny,

שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. Started by TermiNal,

שלום בשעה טובה אני מתכנן את הנסיעה שלי ללונדון והחלטתי לצפות במשחק כדורגל אנגלי משובח. בקיצור יש לי בעיה.. באתר של מנצסטר למשל כתוב שכרטיס עולה 20 פאונד וכך כתוב גם בספר של לונדון שנמצא ברשותי.. אומנם כל כרטיס שאפשר לקנות ברשת (חוץ מבאתרי הקבוצות משום מה שם הכרטיסים הולכים רק לחברים במועדון של הקבוצה או משו לפחות כך הבנתי) עולה בסביבות ה200 פאונד ו2 כרטיסים יעלו כ2700 ש'ח!!!!!!!!! קיצר יש מישהו שפעם היה במשחק כדורגל באנגליה ויודע יותר על מחירי כרטיסים? אם כן אשמח לפרטים נוספים בנושא תודה..

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום .. ברצוני להזמין כמה מוצרים מחו"ל (ארה"ב) מאתרי אינטרנט כדי שאוכל לשלוח את זה לאח של גיסי שגר שם... ושהוא יביא לי אותם... כידוע רוב האתרים בחו"ל לא תומכים בכרטיסי אשראי בנלאומיים.. ושמעתי שהפתרון הפשוט ביותר הוא חשבון ב PAY PAL אז ככה... יש לי כמה שאלות... 1) מה העלות של פתיחת חשבון כזה ? 2) אני פותח אותו עם כ.אשראי של אחותי אבל רוצה שזה יהיה רשום על שמי אפשרי ? 3) האם כל האתרים מכבדים את זה ולא עושים יותר מדי בעיות ? 4) אין מצב שירמו אותי ואני אמצא את עצמי מסובך עם כמה גרוזינים צהובי שיניים ? 5) מישהו כבר ניסה את זה כאן ? הכל הולך חלק ? 6) איך מתחילים ואם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Athlon-WINGS,

אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …

• 70 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  11. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by TeaTime,

השאלה בכותרת... אני כבר חצי שעה מחפש ולא מוצא!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שאלה שבטח כולנו דנים בה מידי פעם (ברור מה... ) גיליתי את התשובה... לאחר הרבה זמן... אבל מה אתם חושבים? אבא או סבא? ואם אתם שואלים את עצמכם אם עישנתי משהו... אז נסגור על זה:

• 131 תגובות
    • 19k צפיות
  14. Started by pc student,

חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי

15. Started by DXT,

מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by tomerco,

http://80.230.196.225%20:8000/listen.pls

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by computer_freak,

אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by FARKASH7,

קיבלתי זימון ורציתי לדעת מה עושים שם.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by icebreak,

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by R0ck,

http://205.188.234.37:8022 Winamp -> Ctrl + L ולהזין את הכתובת! כל מילה נוספת, מיותרת!

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  22. אבל בלי משפטים או סיפורים של אהבה רק דברים יפים אחרים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by POD,

רציתי להיות בטוח שאני זוכר נכון, אם יש כזה משפט שאומר שהגובה ליתר, במשולש ישר זוית ושווה שוקיים, חוצה את היתר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

סוניק!! סליחה אם זה ספאם http://www.newgrounds.com/portal/view/151706

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by Djx,

בתאריך 20 (מחר) נפתחת קטגורייה של techtv ויהיה שם פרקים מאותו היום !!!!!!!! ועונות שלמות של אקס פליי שומרי מסך וכל שאר התוכניות שמשודרות פה ולא משודרות פה אגב ביס זה פרקים חוזרים מלפני שנה אז ישראל\תל-אביב יציג פרקים בשידור חי (באיחור של 6 שעות) תהנו..... www.israel.telaviv.st

דיונים חדשים בפורומים