עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  2. Started by frenzy,

אהלן אז ככה...אם תעשו משו אחד, רק אחד מתתוך מה שיופיע בסרט הבא, תקבלו כל מה שתרצו. ;D

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by Grihan,

אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  4. אפשר להזמין לארץ שוקרים? (stun gun) שאלה שניה היא האם אפשר להזמין BB gun? כלומר כל רובי ואקדחי האוויר עם הכדוריות פלסטיק. ואם כן אז מותר כל סוג? או שנגיד אפשר אקדח אבל אסור רובה צלפים?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

איך ? http://www.youtube.com/watch?v=dUz4yPdw5Ao

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by m1ke,

סתם FYI לאלה שנוהגים לשכוח ולהשאיר את ה FB פתוח במקומות עבודה או מחשבים אחרים: http://www.ghacks.net/2010/09/03/facebook-adds-remote-logout-feature/ פייסבוק הוסיפו אפשרות לביצוע logout מ- sessions מרוחקים (ממש כמו בג'ימייל). או במילים פשוטות, אם שכחתם לעשות logout מהמחשב של החברה, תוכלו לעשות את זה מהבית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. יצרתי איתם קשר - מחפשים סוקרים מתחום הצילום מומחי\ות תוכן הגדרת התפקיד ·כתיבת מדריכי קנייה מעמיקים וידידותיים בתחומים הבאים: מחשבים וציוד היקפי, טלוויזיות וקולנוע ביתי, סטריאו ושמע, מצלמות ·עדכון של המדריכים באתר לפי הצורך ·עבודה במודל פרילנסר http://www.wisebuy.co.il/SitePage.aspx?PageID=161

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו

13. Started by M_G_N_U_M,

בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  14. Started by dropsy,

דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. Started by urielka,

של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by composite,

אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש

19. היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד

20. Started by urielka,

where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. Started by dodoboy,

הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?

22. שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.

23. ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה

25. אבא שלי מחפש קליפים של מוזיקה טונסאית.יש איזה אתר שאפשר להשיג ממנו קליפים כאלה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.