עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הלן חברים, יש ברשותי כמה ספרים חדשים שלא השתמשתי בהם: www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הסט של 2008 בניילון, השאלה איפו ניתן למכור אותם? אין לי מה לעשות איתם, סיימתי את ההסמכה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…

3. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by scorpion,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  7. Started by AdamS,

ת'רד קצת מוזר. אבל יש לי בעייה כבר כמה ימים ב-Xbox ולא ממש הצליחו לעזור לי בפורום. ואני אפילו לא יודע מה לכתוב בגוגל בשביל למצוא פיתרון או הגדרה לביעה. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי למצוא איזה משהו בנושא בגוגל אני אודה לו מאוד. זאתי בעיה: אני דיי נושא, בבקשה תעזרו לי. אני לא מצליח למצוא משהו בגוגל שקשור לבעיה הזאתי ספציפית. מישהו יכול לעזור לי למצוא פיתרון או איזה משהו לכתוב שם חח. תודה מראש לעזורים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  9. Started by frenzy,

אהלן אז ככה...אם תעשו משו אחד, רק אחד מתתוך מה שיופיע בסרט הבא, תקבלו כל מה שתרצו. ;D

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by Grihan,

אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אפשר להזמין לארץ שוקרים? (stun gun) שאלה שניה היא האם אפשר להזמין BB gun? כלומר כל רובי ואקדחי האוויר עם הכדוריות פלסטיק. ואם כן אז מותר כל סוג? או שנגיד אפשר אקדח אבל אסור רובה צלפים?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. Started by ChrisBrown,

איך ? http://www.youtube.com/watch?v=dUz4yPdw5Ao

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by m1ke,

סתם FYI לאלה שנוהגים לשכוח ולהשאיר את ה FB פתוח במקומות עבודה או מחשבים אחרים: http://www.ghacks.net/2010/09/03/facebook-adds-remote-logout-feature/ פייסבוק הוסיפו אפשרות לביצוע logout מ- sessions מרוחקים (ממש כמו בג'ימייל). או במילים פשוטות, אם שכחתם לעשות logout מהמחשב של החברה, תוכלו לעשות את זה מהבית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. במנילה הקודמת רשמתי ממר"מ או 8200 יש לכם עוד יחידות? אני מחזיק כרגע בטכנאי PC MCSA ועכשיו אני לומד MCSE בגלל זה גם דחו לי את הצבא לטובת הלימודים יש לכם הצעות? פרופיל 64.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. יצרתי איתם קשר - מחפשים סוקרים מתחום הצילום מומחי\ות תוכן הגדרת התפקיד ·כתיבת מדריכי קנייה מעמיקים וידידותיים בתחומים הבאים: מחשבים וציוד היקפי, טלוויזיות וקולנוע ביתי, סטריאו ושמע, מצלמות ·עדכון של המדריכים באתר לפי הצורך ·עבודה במודל פרילנסר http://www.wisebuy.co.il/SitePage.aspx?PageID=161

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. http://www.etn.fm/ מומלץ להתחבר לstream של הprogressive תהנו

20. Started by M_G_N_U_M,

בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. Started by dropsy,

דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

מחפש מקום טוב, בעל מגוון רחב של מוצרים וסוגים של כל מיני אביזרים ושטויות לרכב כגון: מדבקות, כיסויים, טסות וכו עדיף מאוד מאוד שהמקום הזה יהיה באזור המרכז אחרת זה לא יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by urielka,

של ימחר מבחן במחשבים ויש שם אוטמטים (מחסנית,רצפים,תכונות והוכחות). אני יודע מחסנית ,רצפים והוכחות אבל אני לא מבין מה זה תכונות ואיך מוכחים שזה רגולרי למישהו יש חומר או הסברים ודוגמאות על זה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by composite,

אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים