עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by תחמן מתימן,

תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by RoNeN86,

יש שיר של Bon Jovi ויש בו משהו Some girls שהוא אומר הרבה. מישהו יודע את שם השיר? תודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  4. Started by kinggil,

זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX

5. Started by x-boy_24,

שלום נכנסתי לאתר והיה שם שיר שמתנגן בזמן שגולשים פעם היה לי את השיר אבל ממזמן. זה מין רמיקס אז אני צריך את השם או אמיפה אפשר להוריד http://www.2all.co.il/Web/Sites/sus/PAGE22.asp

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by תחמן מתימן,

זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else

7. Started by תחמן מתימן,

השיר מופיע בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=8QDySowL7Hg תודה

8. Started by BetZeFer,

http://rapidshare.com/files/10807917/unknow.wav.html הקלטתי את זה בבקשה אני מחפש את זה מזמן.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by david2006,

הינא ההקלטה: תודה רבה לעוזרים. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=707A491916FD0F1A

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  10. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by ProZ,

נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by yanivnn,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון. יש לי מברגה נטענת שהמטען שלה התקלקל. המטען הוא . ככל הנראה הפיוז נשרף. אני צריך מקום או מישהו שיוכל לעזור לי עם זה. בברכה

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אהלן, אני ועוד חבר מעוניינים לעשות טיול אחרי צבא, עלתה האופציה של ניו זילנד. עכשיו התכנון הוא לסוע בערך באמצע מרץ, לזמן של כחודש וחצי. מקריאה בפורומים וכו', הבנו שהאי הדרומי יותר יפה, מה חלוקת זמן סבירה בין האי הצפוני והדרומי? איך מתרחש המעבר? באופן כללי, נשמח לעזרה בתכנון המסלול, התכנון הוא לשכור אוטו, אנחנו מעוניינים בטרקים וקצת ספורט אתגרי [בנג'י, צניחה חופשית וכו'], נשמח לעצות למקומות ולטרקים ומיקומם על המפה יעזור אפילו יותר כדי שנוכל לתכנן את המסלול שלנו. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by Spirit Crusher,

אני ועוד 3 חברים טסים ללונדון ל12 יום בתחילת אוגוסט. אנחנו משתכנים אצל משפחה של אחד מהחברים בלונדון ככה שיש לנו שם לינה וחלק מהמזון חינם. לפני שאני שואל אני רוצה לציין שכבר ניסיתי לשאול בפורום אתר "למטייל" אבל אף אחד שם לא מתייחס, או לא יודע מה לענות לי. בכל אופן אני כבר הייתי בלונדון וגם החבר שיש לו שם משפחה ואני משער שלא יהיה לנו יותר מדיי מה לעשות בלונדון, עם כל הכבוד זו עיר יפה אבל יותר מ4 ימים בטח לא יהיה מה לעשות...אנחנו לא חובבי מוזאונים ידועים. בכל אופן אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות נחמדים שיכולים להעביר לנו תזמן בכיף בסביבת לונדון או אפילו אם נצטרך לנסוע כמה שעות ברכבת אנחנו רוצים גם נופים גם פאבים מועדונים וכל מה שנראה לכם...רק תכתבו מה שעולה לכם לראש..אם עול…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asafgolan,

קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by arkady,

היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. טוב יש כמה מילים שאני צריך תרגום שלהן, אני מבין את משמעות המילה אבל אני לא יודע איך לתרגם, אז הנה: battleship cruisers destroyers את הראשון תירגמתי בתור "ספינות מלחמה", וזה נשמע לי גרוע את השני תירגמתי בתור "משחתות",אבל אני לא בטוח שזה נכון ובקשר לשלישי, אין לי מושג איך לתרגם... תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by judas_clown,

מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by moskitos,

y=sin n* x צריך למצוא את n

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by Netanel Michaeli,

איך אני מוצא הספק על מקור הזרם???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.