עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.albinoblacksheep.com/flash/gollum.php

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal‏. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by DXM,

לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. אם נכנסתם בטעות זה ספוילר!!!!!!! מה בקופסא?!?!?!?! נראה לי זה הראש של שרה או אל ג'יי יותר סביר אבל ששל שרה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  7. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

8. Started by Jesper,

מישהו פה יכול להמליץ לי על חנות טובה לרכיבי מחשב באילת? אני נוסע לשם עוד מעט וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק אם אפשר לחסוך שם כמה שקלים כשאני קונה חלקים למחשב...

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by Dark Respect,

אני לא מצליח באיביי לראות דברים שקניתי לפני יותר מ60 יום. לאן הם נעלמו?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. יש לי כל מיני לייקים מאחד החברים שמראה תמונה וקישור יעני לסרטון בגוגל. לא ידוע לו שהוא עשה את הלייקים האלה. זאת אומרת או שמישהו פרץ לחשבון שלו ועשה לייק מבלי שהוא ידע ויראה את זה אצלו... או שמישהו פרץ לחשבון שלי ועשה??? או שזה כמו פירסומת כזו שלקחה את הפרטים שלו והשתמשה בזה בשביל לפתות אותי? אבל בעצם אפשר בכלל לשים משהו על הTIMELINE בפייסבוק מבלי שהוא חבר שלך או סתם ככה מבלי שזה מסומן כפרסומת? מאיפה זה בא?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. וואי אני נשפך מצחק, איך הם מסופקים... :silly: :silly: :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=oDVpNJZ11ko&search=missle

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by shalomelbe,

הקוסקוס והחריימה של אמא שלי הקובה של אבא שלי מה עוד לבקש? איך עבר אצלכם החג?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  14. שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by redead,

אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  16. Started by yacovmateo,

ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  18. טוב זה שיר חדש שלי אשמח לביקורת שלכם את ואני - תמיר בן נעים

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  19. Started by leyaniv,

לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. מדובר באתר עם אנימציות של "אנשי מקלות" שרוצחים אחד את השני בדרכים מקוריות, למשל יש סדרה שלמה של מאין איש-בהמה כזה שהוא תותח על שפשוט פושט על כולם. זה כאילו עולם כזה שיש אנשים ירוקים ואנשים כחולים והם כל הזמן רוצחים אחד ת'שני, אז נגיד הכחולים תפסו ת'בהמה הקטלנית הזאת אז הם שיחררו אותה בעיר של הירוקים ואז הבהמה רוצחת מלא ירוקים... זה אחד האתרים החזקים ביותר שאני מכיר ברשת.. פשוט קורע מצחוק, קצת אכזרי, אבל זה לא נורא כי זה בסה"כ דמויות חד ממדיות כאלה (כמו ציור של ילד בכיתה א' של בן אדם, אבל בפלאש/צייר). בקיצור תהנו, אני די חרשתי על כל האתר הזה כבר לפני כמה שנים, אבל נזכרתי בו לאחרונה. www.stickdeath.com

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by בוני70,

למה אין לאתר הזה APP לסלולר ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by stone cold,

היום גיליתי תאתר - google translate http://translate.google.com/translate_t מה שהוא עושה זה בעצם לקחת כתובת של אתר או ציטוט מאתר ולתרגם את זה לשפה אחרת ויש כל מיני שפות זה אומנם לא מתרגם ב100% אבל מספיק כדי להבין לינקים ומישפטים באתרים אם שפות כמו סינית יפנית ועוד

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. חיפשתי משהו מעניין זה הדבר היחידי שמצאתי: http://www.sciencescotland.org/register_thankyou.aspx יודעים איך אני מוצא עוד? במגוון תחומים..

25. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים