כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
sierra trading post תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
"אליפות העולם במשחקי מחשב, ה-World Cyber Games, היא אירוע בינלאומי עצום ומלהיב, בו משתתפים מיטב שחקני המחשב מכל העולם. השחקנים הטובים ביותר בתחומם, וכים בפרסים כספיים יקרי ערך, ובתואר הנחשק 'אלוף העולם במשחקי מחשב'." נלקח מתוך הכתבה שפורסמה ב Gamer.co.il . ב 6.10 עד ה 10.10 , תתקיים תחרות משחקי המחשב הגדולה ביותר בעולם , ה WCG , בפעם הרביעית . זו השנה הראשונה שהתחרות מתקיימת מחוץ לקוריאה , והפעם התחרות תתקיים בסאן פרנסיסקו . זו השנה השניה שישראל שולחת נציגים , באמצעות נטוויז'ן ו Gamer.co.il . הנציגים שישלחו יהיו במשחקים Fifa 2004 , Warcraft III ו Unreal 2004 . לכל אחד מהמשחקים ישלח נציג אחד , יחד עם מספר כתבים של גיימר שישלחו למקום לסקר את האירוע . ההרשמה לליגות פתוח…
-
אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי מדיח בוש סופר סיילנט חצי אינטגרלי המדיח עושה עבודה מצויינת אולם מגיע לשלב הסופי ונתקע על זמן לסיום של דקה אחת לזמן בלתי מוגבל ועליי לרסט את הפעולה שלו כל פעם בסופה אודה לעצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבדתי כטכנאי מעבדה בשתי מקומות, מבחינת הזמן בסה"כ שעבדתי זה 8 שנים, מבחינת תכלס ידע וניסיון מרגיש לי כמו טכנאי של 4 שנות ניסיון. כן התעסקתי עם פירוקים והרכבות של מחשבים נייחים וניידים, איתור ופתרון תקלות ותמיכה מרחוק. מה שאני פחות נחשפתי אליו זה תקלות רשת, חיווט נכון של כבלים במחשבים נייחים, הרכבת קירור מבוסס נוזל, החלפת מקלדות פנימיות ומסכי מגע במחשבים ניידים, הלחמות ותקלות תוכנה (מסכים כחולים אני ממש חלש בניתוח ואבחון) לרוב עשיתי את אותה העבודה ולא היו דברים חדשים בשנות עבודתי. כמה לדעתכם אני זכאי לקבל במקום חדש או כמה אני יכול לדרוש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי שלום צריך דחוף סיוע היה לי תיבת דוא ל בGMAIL שהייתי רק מאחסן דברים לאחרונה נסיתי להכנס ולשחזר את הסיסמא וקבלתי תגובה שאין כתובת כזו למי אני יכול פנות לשחזר התיבה ולמי אני יכול לפנות ב GMAL תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
אחרי ההצלחה הגדולה של Django Unchained, הבמאי האקסצנטרי מחליט להמשיך בעולם המערבונים עם The Hateful Eight, שמקבל טריילר רשמי ראשון כעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-ראשונה-למערבון-החדש-של-קוונטין-טר/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://toronto.etn.fm:8110 Winamp -> Ctrl +L
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי. למעשה אין לי שום ניסיון בתכנות (מלבד כמה ניסיונות אקראיים עם פייתון). הייתי רוצה ללכת לקורס טוב שאוכל ללמוד בו מהבסיס. בעיקרון הרצון שלי הוא להיות מסוגלת לבנות ולפתח אתר אינטרנט ברמה גבוהה (דמוי ממשק של אתר הכרויות). למעשה לי ולחבר שלי יש רעיון לגבי אתר שאנחנו רוצים לבנות, אבל לשנינו אפס ידע בתיכנות. כמובן שחשבנו להיעזר באנשי מקצוע, או ידידים עם רקע בתחום, אבל חשבתי שלא יזיק לי לרכוש רקע בעצמי (ידע טכני בבניית אתר, עיצוב). יש למישהו המלצות לגבי קורסים רלוונטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
אז לענין-יש אתר הנקרא קליקות. באתר יש אלבומי תמונות של חברים יש כתבות מענינות וכל מיני דברים להעביר את הזמן לבני נוער-אבל העיקר הוא שאתם גם מרוויחים כסף כשאתם באתר! להסבר יותר מפורט ולדעת מה עליכם לעשות כדי להרוויח ולעביר את הזמן הירשמו לאתר. קישור לאתר- http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=118423
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כותרת ואם צריך להביא משהו מיוחד ואיך אני לוקח תבקשה...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעביר למישהו כסף, המישהו הזה יכול לראות את הכתובת שלי , איך אני מבטל את האפשרות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שמות של שירים של מדונה סגנון שנות ה-80 דוגמת השיר la isla bonita ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-