עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. Started by eviatar28,

לא הייתי סגור בדיוק איפה אני אמור לפתוח את זה אז החלטתי לפתוח את זה כאן.... אם יש לי מטען שיכול להטעין מצברים עד 19v (ככה רשמו), יש מצב שהוא יטעין מצבר של משאית שהוא 24v או רק בעזרת 2 מטענים כאלו?(בקשר לעניין הבנתי שאפשר להטעין את המצבר עם שני רכבים שכל אחד הוא 12v...)

3. http://toronto.etn.fm:8110 Winamp -> Ctrl +L

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by me799,

היי. למעשה אין לי שום ניסיון בתכנות (מלבד כמה ניסיונות אקראיים עם פייתון). הייתי רוצה ללכת לקורס טוב שאוכל ללמוד בו מהבסיס. בעיקרון הרצון שלי הוא להיות מסוגלת לבנות ולפתח אתר אינטרנט ברמה גבוהה (דמוי ממשק של אתר הכרויות). למעשה לי ולחבר שלי יש רעיון לגבי אתר שאנחנו רוצים לבנות, אבל לשנינו אפס ידע בתיכנות. כמובן שחשבנו להיעזר באנשי מקצוע, או ידידים עם רקע בתחום, אבל חשבתי שלא יזיק לי לרכוש רקע בעצמי (ידע טכני בבניית אתר, עיצוב). יש למישהו המלצות לגבי קורסים רלוונטים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by harbinger,

למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by yarl,

שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה

9. Started by ScreameR,

בבקשה תגידו לי אני מת לקנות!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אז לענין-יש אתר הנקרא קליקות. באתר יש אלבומי תמונות של חברים יש כתבות מענינות וכל מיני דברים להעביר את הזמן לבני נוער-אבל העיקר הוא שאתם גם מרוויחים כסף כשאתם באתר! להסבר יותר מפורט ולדעת מה עליכם לעשות כדי להרוויח ולעביר את הזמן הירשמו לאתר. קישור לאתר- http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=118423

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by timac,

בפרומו של הרווק בערוץ 10 איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by mt_nro,

שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. Started by MAYCAR,

למישהוא יש ניסיון לגבי אורח חיי סוללה ארוכים בין MOSER לPANASONIC מה יותר עמיד לטווח ארוך מבחינת עוצמת סוללה ? אני בלבט בין 1611 ל1871

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. Started by redead,

בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. כותרת ואם צריך להביא משהו מיוחד ואיך אני לוקח תבקשה...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. שמתי לב שאם אני מעביר למישהו כסף, המישהו הזה יכול לראות את הכתובת שלי , איך אני מבטל את האפשרות הזאת?

18. Started by redti,

שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים אולי שמות של שירים של מדונה סגנון שנות ה-80 דוגמת השיר la isla bonita ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.albinoblacksheep.com/flash/gollum.php

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal‏. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש. לא מחשב מוכן אלא כזה שאני מרכיב אותו רכיב-רכיב. אני מחפש חנות שתהיה זולה, אמינה ועם שירות לקוחות טוב ואדיב. מומלץ גם שיהיה לה אתר אינטרנט שבו אוכל לבחור את הרכיבים ולדעת את המחירים (אני פחות או יותר יודע אלו רכיבים, אבל יכול שבחנות המסוימת לא יהיה רכיב מסוים ואת זה ארצה לדעת). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by DXM,

לאחרונה מופיעים לי כל מיני "סטאטוסים" של מעיין דף בפייסבוק, לא אישרתי חברות של החרא הזה או משהו מעולם! הבעיה שזה לא USER או משהו כזה וזה פשוט לא מפסיק להופיע לי, זה מציף לי את הפייסבוק וזה מציק בעין. אם יש למישהו רעיון איך לחסום את החרא הזה אנא רשמו פה. הדף נקרא NextMusic.me - שירים להורדה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. אם נכנסתם בטעות זה ספוילר!!!!!!! מה בקופסא?!?!?!?! נראה לי זה הראש של שרה או אל ג'יי יותר סביר אבל ששל שרה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  25. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.