עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nyromith,

היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by superbijo,

מה נשמע חברים קניתי סט עכבר+מקלדת של חברת COUGAR ועשיתי סרטון אני מאוד ממליץ על הסט הוא ממש יפה ,המקלדת והעבר מאוד נוחים ואיכותיים אשמח מאוד אם תגידו מה לשפר לסרטון הבא ,זוויות,צילום,תמונות, וכל מה שעולה לכם לראש

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by hzhz24,

שלום . יש לי בעיה של סחרחורת קלה מידי פעם.בחדר ישנו פלורסנט ארוך אחד של 36W, אני חושב שזה בגלל חוסר תאורה בחדר, אני גם מרגיש שהחדר לא מואר חזק . אני קורא וכותב בערך 9 שעות לא רצופות באותו חדר . אין לי בעיה של מספר במשקפיים, המשקפיים שלי מעודכנות במספרם הנכון. אין לי שום בעיה כללית אלא רק בזמן הכתיבה ורק באופן ממושך לדוגמא מעל 4 שעות רצוף. אז ככה על מה ללכת? אלה האופציות שמצאתי הנראות טובות. http://www.amperel.co.il/products/86119 http://www.amperel.co.il/products/86118 או ללכת על דבר כזה? http://www.amperel.co.il/products/154105 האם זה לא יהיה חזק מידי לחדר בגדול סטנדרטי? זאת גם חזקה מאוד. http://www.amperel.co.il/products/117457 פחות בעוצמה, אולי יתאים יותר לחדר סטנדרטי?…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני בעל דירה שהינה מושכרת, בעוד כחודש בנין הסמוך לדירה (כ 8 מטר מהדירה) הולך לעבור פינוי בינוי למשך כ-שנתיים. אשמח לשמוע עד כמה מקובל\ראוי\רצוי (ואולי לא בכלל) להוריד את דמי השכירות (באחוזים). רק רוצה להדגיש הבנין שהדירה שלי נמצאת לא הולך לעבור שיפוץ אלא הבנין הסמוך. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה

• 3 תגובות
    • 8.8k צפיות
  6. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by whitiger19,

...........................

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lev-27,

הראו לי היום בעבודה. לא הפסקתי לצחוק.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by koko0,

פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by roylu,

אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by Tycoon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by djelectric,

מישהו מוכן להסביר לי את זה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSQ9400

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  15. אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. למשל: "מדיבורים לא יוצא חיר". גוגל לא עזר לי במיוחד, אבל נתקלתי בביטוי הזה פעם או פעמיים. http://www.google.co.il/search?q=%22%EC%E0+%E9%E5%F6%E0+%E7%E9%F8%22 מה זה? אני מבין את המשמעות, אבל מה הפירוש של הביטוי עצמו? מה זה לעזאזל חיר?

• 5 תגובות
    • 32.4k צפיות
  17. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חבר שלי מתקשר אלי(זה שנשרף לו המחשב בגלל ספק זול) ואומר לי: "עשיתי חישובים והכל ואין לי כסך למע' DURON חדשה, הלכתי לחנות והמוכר הציע לי לוח VIA APPLO 133...." אני כל לא יודע מה יותר גרוע הטמטום שלהם או זה שהם עושקים אותנו

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by imac,

יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  20. אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shai11,

המשך לת'ראד הזקן הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237478.0 טוב יאללה אני יפתח באחד... אני וחבר קיבלנו דודה לשבור דברים ומ 2 בצהרים עד 6 שברנו 2 מסכי crt ששכן הביא לי בזריקת אבנים.. ועוד איזה 15 מנורות פלורסנט שכבר שברנו בכל דרך אפשרית. יאללה תמשיכו

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by DarkRise,

אז ככה לפתע משום מקום באוזן שמאל אני שומע צלצול מוזר בלתי פוסק שמשגע אותי צליל כזה מוזר שאני שומע חזק מאוד כשמאוד שקט בחדר לא ממש יודע איך להסביר איך זה קרה? למישהו היה את זה ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היה לי טסט היום וזה אחד הדברים הכי מלחיצים בעוולללםםם ! היה גשם פסיכי אבל הטסטר לא נגע לי בברקס או בהגה ואני מת לדעת אם עברתי !! אני פשוט פקעת עצבים ! איך אני אוכל לדעת אם עברתי או לא ? (אגב הטסט היה הראשון...)

• 22 תגובות
    • 32.4k צפיות
  25. Started by LL@SS,

איבדתי אותה לפני כמה חודשים ואני חייב אותה עכשיו, איך אני מנפיק חדשה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 22.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים