עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hell,

אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

3. היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. מקצת שיטוט מהיר מגלים שאפשר לקנות משקפי ראייה במחירי רצפה לעומת מה שהולך בארץ. http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/ http://www.cheapglasses123.com/ http://www.zennioptical.com/#/?gclid=CMXvtczz16YCFUww3godygMOHQ http://www.eyebuydirect.com/samplenew.php?price_rang=7.95,49.95 מישהו מכיר אתר מהימן לבצע ממנו רכישה כזו?

• 3 תגובות
    • 11.8k צפיות
  7. Started by OR007,

חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  8. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

9. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by Vega,

אהיה אסיר תודה למי שיוכל לפרסם או לקשר לסיכומים איכותיים לקראת הבגרות/מתכונת בהיסטוריה, פרט לסיכומים שמצויים באתר של ערוץ ההיסטוריה, או מהספר מיקוד של אורי סלומון. כרגע אני משתמש בספר המיקוד של אורי סלומון, אך כמה מורים להיסטוריה שאני מכיר אמרו שישנו חלק מהספר שהוא "מצוין" וחלק אחר שמצויות בו "טעויות קריטיות" (צטוט ישיר). אשמח אם למישהו יש אוסף אחר של סיכומים שאוכל להשוות עמם, אגב - כשאסיים את הסיכומים שלי אעלה אותם לכאן. תודה רבה, אבינועם, ואני משאר שגם עוד הרבה יודניקים סהרוריים (או סתם באופוריה שבתחילת הבגרויות).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html לי יצא 33%.

• 48 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. Started by Nyromith,

היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by superbijo,

מה נשמע חברים קניתי סט עכבר+מקלדת של חברת COUGAR ועשיתי סרטון אני מאוד ממליץ על הסט הוא ממש יפה ,המקלדת והעבר מאוד נוחים ואיכותיים אשמח מאוד אם תגידו מה לשפר לסרטון הבא ,זוויות,צילום,תמונות, וכל מה שעולה לכם לראש

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by hzhz24,

שלום . יש לי בעיה של סחרחורת קלה מידי פעם.בחדר ישנו פלורסנט ארוך אחד של 36W, אני חושב שזה בגלל חוסר תאורה בחדר, אני גם מרגיש שהחדר לא מואר חזק . אני קורא וכותב בערך 9 שעות לא רצופות באותו חדר . אין לי בעיה של מספר במשקפיים, המשקפיים שלי מעודכנות במספרם הנכון. אין לי שום בעיה כללית אלא רק בזמן הכתיבה ורק באופן ממושך לדוגמא מעל 4 שעות רצוף. אז ככה על מה ללכת? אלה האופציות שמצאתי הנראות טובות. http://www.amperel.co.il/products/86119 http://www.amperel.co.il/products/86118 או ללכת על דבר כזה? http://www.amperel.co.il/products/154105 האם זה לא יהיה חזק מידי לחדר בגדול סטנדרטי? זאת גם חזקה מאוד. http://www.amperel.co.il/products/117457 פחות בעוצמה, אולי יתאים יותר לחדר סטנדרטי?…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני בעל דירה שהינה מושכרת, בעוד כחודש בנין הסמוך לדירה (כ 8 מטר מהדירה) הולך לעבור פינוי בינוי למשך כ-שנתיים. אשמח לשמוע עד כמה מקובל\ראוי\רצוי (ואולי לא בכלל) להוריד את דמי השכירות (באחוזים). רק רוצה להדגיש הבנין שהדירה שלי נמצאת לא הולך לעבור שיפוץ אלא הבנין הסמוך. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה

• 3 תגובות
    • 9.6k צפיות
  19. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by whitiger19,

...........................

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lev-27,

הראו לי היום בעבודה. לא הפסקתי לצחוק.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by koko0,

פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by roylu,

אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים