עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RayZ,

כל הזמן אנחנו עוסקים בפוליטיקה (טוב, לא כולנו..) שומעים מה זה אמר למי, ומי קילל את מי (ומקווים למכות, אבל אחרי שניה נזכרים שזה בלתי אפשרי :\ ) הנה קצת סאטירה, איך אומרים את זה בהיכל התרבות.. "שחיטת פרות קדושות" קודם כל, נתחיל בממשלת קדימה. אריאל שרון מקים לנו מפלגה. הנה התמונה הברורה ביותר מזווית הצפיה המובנת ביותר לעתיד עם המפלגה: שלי יחימוביץ': מה שכולם היו רוצים: (בצחוק.. אני מאחל רפואה שלמה לשרון, ושמח שביבי נבחר) מה עשו מהתמונה הזו.. טוב, נזרום ;D פרס מעלה מחשבות לאחר ההפסדה בפריימריז בעבודה: ואל תשכחו את המצב בארץ: בשביל זה, צריך להצביע קדימה: ללא מילים: ... עצוב: וזה נגמר בבכי.. וגם בדם.. :lol: לא רלוונטי להיום א…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

צריך המלצה לשרשרת יפה לצוואר עד 100 ש"ח. אני לא מחפש משהו יוקרתי אלא משהו יפה ונחמד. (וכמובן אל תביאו לי המלצות על שרשראות שיש בהם סמלים כמו של השטן או משהו אחר אלילי...) אגב אני גר בפתח תקוה, אז מקסימום אני יכול להגיע לתל-אביב, אם זאת באמת שרשרת יפה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

עבד עלי :lol: http://www.travellady.biz/coolstuff/idiot.htm

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by New-Old User,

אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by R0ck,

http://www.cardomain.com/memberpage/359006

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ

14. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני מחפש משהו בסגנון של http://free-online-surveys.co.uk אבל בעברית. תודה!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה המראה החיצוני של DDR1-DDR2 זה אותו דבר? שאלה שניה יש לי לוח אם Motherboard Name Asus P4S800-MX איך אני יודע אם מתאים לי DDR2 ואם זה יפעל אצלי כאלו ..כי הבנתי שזה תלוי בלוח אם. דבר שלישי מה ההבדל ב MHZ בכרטיסי זיכרון לדוגמא זכרונותוDDR2 1024MB 800MHZ CL5וKingstonו ונגיד 600MHZ ........... שאלה אחרונה וקצת לא קשורה היה לי פעם כונן קשיח נישלף גיביתי עליו מלא תמונות ודברים עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב אחר בנפרד הוא מציג לי תכונן כ REW יענו יש NTFS FAT32 לי הוא מציג כ REW ולא מראה לי תכונן במחשב שלי ואן לי דרך להגיע אליו ולמידע שיש בוא איך אני מחזיר אותו ל NTFS או פשוט איך אני מצליח להגיע למידע תודה רבה לכול העוזרים ומצטער אם היתה פה שאלה שנשאלה…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by HaEsrimVeArba,

הייתי לפני כמה חודשים באיזה אתר ו היה לו 404 ממש מגניב, עם מעיין CONSOLE דכאוני שמתלונן על משהו אני כבר לא זוכר בדיוק, אולי מיהו זוכר דבר דומה ויוכל לעזור לי למצוא את זה.. ---------------- Now playing: Beatles - Dear Prudence via FoxyTunes

19. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. אני עושה כמה בדיקות במקום העבודה שלי כבודק תוכנה (QA) והייתי רוצה לראות אולי אוכל לשאוב ממכם כמה רעיונות חדשים. במסגרת העבודה שלי אני בודק את תוכנת ה-SKYPE. יש לי כמה מצבי בדיקה: שיחה נכנסת,יוצאת,שיחה שלא נענתה,שיחה שנחחתה וכל אלו גם ברשת פנימית (כמו רשת ביתית קטנה) וגם ברשת רגילה בין 2 משתמשים שנמצאים רחוק אחד מהשני (בגלל שהבנתי שפרוטוקול ה-SKYPE מתנהג בכל מצב באופן שונה). יש לכם אולי רעיונות חדשים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by morangal555,

כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים