כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.techtree.com/India/News/HOT_NEWS_Intel_Guns_for_a_Five_Core_Chip/551-88107-581.html חחח אהבתי. הצתה מאוחרת אבל הייתי בעבודה עד עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
התחברתי לספקית 012 והתחייבתי ל6 חודשים. כאשר הסתיימה לי תקופת ההתחיבות החלטתי שאני עובר לברק התנתקתי מ012 ב 9/10/05. כמובן הם המשיכו לשלוח לי חשבוניות ולחייב אותי הרי למה לא?! עכשיו סיימתי שיחת טלפון על חשבוני שאורכה כ50 דקות. במהלך השיחה המוקדנית אמרה שבאמת התנתקתי ב9.10 אבל הם המשיכו לחייב אותי עד הראשון למה?! ככה. הם טוענים שאני גלשתי באותם ימים אבל זה לא נכון כי אני בכלל התחברתי לברק באותו יום שהתנתקתי. וחוץ מזה זה שהם ממשיכים להשאיר את הקו פתוח עד סוך החודש זה בעיה שלהם. זה לא בעיה שלי. במהלך הצעקות שניהלתי עם המוקדנית אמרתי לה שהתנקתי בגלל שהכל היה חראף והוספתי להגיד שעובדה גם עכשיו הכל חרא שם, עובדה הם לא רוצים להודות שהם עשו טעות ולא מוכנים לזכות אותי בחודש שהם חי…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא מצאתי דרך יותר קצרה לנסח את זה... ;D יש למישהו מושג מה יהיה שם ? והאם צריך או אפשר להתכונן לזה ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים? כמה זמן זה לוקח לכם? מאיזה גיל התחלתם? כמה זמן לקח לכם להרכיב את המפרט הראשון שלכם ובאיזה גיל זה היה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש להם אחלה מוזיקה.. מישהו יודע אם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ איפשהו?..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
[הועבר "ידנית" לפורום תוכנה] : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277727.new#new
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לאחרונה הכרתי מישהי ממש חמודה, הפרטים באמת לא חשובים, אז אגש לעניין: היא גרה בקיבוץ מגן, אני גר בת"א = בעיה. אני לא רוצה שהיא כל הזמן תיגרר אליי, אני רוצה גם לבוא אליה(למרות שהקיבוץ נמצא מטר מרצועת עזה )... יש דרך להגיע לשם לא עם מכונית פרטית? רכבת לשם? או אולי רכבת למקום אחר באזור ומשם אוטובוס? אוטובוס ישר לשם אפילו? כל רעיון שיש לכם יתקבל בברכה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התוכנה היא חוקית לגמרי! לכן אין לכם סיבה לנעול לי את הת'רד .. מישהו יודע? תודהמ הראש
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-