כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו כסא חצר מפלסטיק שמשענת היד שלה נשברה. אפשר להלחים אותה בחזרה? אם כן-איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח משהו ליום הולדת למישהי באי מייל . מישהו מכיר אתר טוב עם דברים כאלו חמודים שקופצים או משהו חמוד אבל ממש שווה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללחוץ כבל קואקסיאלי (כמו של הוט). ראיתי באיביי מגוון רחב של לוחצים, האם הלוחץ הזה טוב למטרה? http://www.ebay.com/itm/Coax-Coaxial-Cable-Ratchet-Plier-Crimper-0-315-0-252-0-068-HEX-0-042-SQ-/271077451823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1d79a82f הרעיון הוא לחבר לקצה הכבל קונקטור זכר. ראיתי שיש כמה סוגים - TRS-59 / TRS-6 וכנראה עוד... מה אומר המספר בסוף? מה נחשב לאיכותי יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/433590#top יצירה שמצאתי ב-stage, משהו מפרק...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047392,00.html מישהו צריך לימצוא לה מפרט
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שני ארועים שקרו לאחרונה העלו אצלי חיוך. 1.השקת טכנולוגיית זיהוי תנועות הגוף החדשה של מיקרוסופט ל-X-BOX, ה-Kinect ויציאתו של משחק חדש: 2. הפאשלה של Apple עם האייפון 4 והפתרון הנואש של אפל בדמות מגן גומי חינם לכל רוכש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מכיוון שיש לי רק נקודה אחת בה מחובר הקו טלפון של HOT בבית, ואני בדירה עם שתי קומות מאוד חסר לי האלחוטי אחרי שהיונדאי הקודם מת. חשבתי על שני אלו, לאחר ההמלצות בזאפ: Uniden APX7000-2IL Panasonic KX-TG7100 ב-360 ש"ח מקבלים שתי יחידות של ה-Uniden, וב-300 ש"ח יחידה אחת של הפאנאסוניק. כמה שאלות: 1. ה-uniden עובדים ב-2.4GHZ? אני יודע שהתקן ל-DECT הוא 1.9GHZ אבל קראתי את זה איפשהו שיתכן ששלהם עובדים ב-2.4 וזה עלול להפריע ל-WLAN. 2. ב-Uniden השלוחה לא צריכה להתחבר לקו הטלפון אלא רק לחשמל נכון? בוא נגיד ומת לי הטלפון של יחידת הבסיס אבל הבסיס ממשיך לתפקד, האם השלוחה תמשיך לתפקד? הפאנאסוניק נראה לי יותר איכותי, אבל בהפרש המחירים ביניהם עדיף לשלם עוד קצת ולקבל שת…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
שלום בקישור הזה יש משחק מטוסים און ליין, ורציתי לדעת מה שם המנגינה שמתנגנת ברקע. היא מנגינה מאוד מוכרת, אני אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאחד הלקוחות שנפגעו מנפילת פלונטר, סתם מתוך סקרנות אני נכנס כל שבוע לאתר לראות אם משהוא זז ... והאין זה פלא היום ... הטקסט במבקש למצוא שותף עיסקי נעלם ? אם יש למישהו שמץ , או מידע זה יעזור מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
במהירות של 1.5 מגה.... האם זה משתלם ושווה? לעבור מ-ADSL לכבלים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי חברים לצערי למיר מחשבים - הכריזה פשיטת רגל - מישהו נפגע מהדבר ?האם הם חייבים למישהו משהו ? האם יש מה לעשות אם הם חייבים לי דיסק שנשלח לתיקון ? יש למי לפנות ? מהם חוויותיכם מהם ? האתר כבר לא עולה !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-