כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן כולם.. אני עושה עבודה באנגלית על השיר דיסקו אינפרנו ועדיין לא הצלחתי להבין תמשמעות של שתי המילים ביחד.. מישהו אולי יכול לומר לי ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=48907476
-
שלום לכולם, עשיתי פתיחה לטראנס (אל תתיחסו לשניות האחרונות). רציתי לשמוע חוות דעתכם על הפתיחה (לא דברים כמו "הטראנס חרא" או "אני בונה אחד יותר טוב") תיעצו לי מה לשפר בקשר ל: מהירות, פתיחה, צליל, המשך, אחר... הנה הכתובת: http://members.lycos.co.uk/barakdahan/tranceform.mp3 עריכה: תשמרו את זה בשם, או תכתבו את הכתובת על פס הכתובת. לייקוס לא נותנים לשמוע בלחיצה על הקישור.
-
אני יודע שזה לא קשור לכלום אבל פשוט הייתי חייב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056552,00.html מי שהצליח לראות את זה ולא להתפוצץ מצחוק, חזק ממני. אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון בתור אחד שלא צופה בסדרה הזו, או בטלנובלות באופן כללי, או כמעט בכלל בטלויזיה - לא הבנתי אם הקטע הזה היה רציני או סוג של קומדיה? בכל מקרה - אין כשרון.
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב. בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו. החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass). כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום. עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור. לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ MP3 מהאינטרנט? איך אני מוריד את זה? הינה קישור לדוגמא... http://www.supersite.co.il/manzur/dedigal.mp3 והינה אתר שמאפשר "הורדה": http://www.manzur.ilt.co.il/guests.php?id=99 זקוק באמת דחוף לתשובה, דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן פרסומת מגניבה לאללה של איזה 2-3 דק' (האמת ראיתי שתיים). אח"כ אמרו לי שזה של mountain dew, משקה כזה. הצלחתי להוריד איזה 2 פרסומות שלהם, אבל זה לא זה. הם גם קצרים יותר. בגדול בפרסומת רואים איזה מרדף מגניב כזה של שני אופנוענים במהירות אדירה בעיר, יש שם גם את האפקט של זמן יריית כדור (מ'המטריקס'). בפרסומת השניה יש גם איזשהו מרדף על אופנועים אבל עם שתי בחורות. יש שם פעלולים ממש יפים. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להגיד לי מאיפה להשיג את הסרטונים. ד"א, גם באתר שלהם הם לא מופיעים, יש שם סרטונים אחרים (יש שם אחד עם סטיבן סיגל. מומלץ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. ליפני כמה ימים הייתי אצל בן דודי, צפינו בערוץ StarWorld וAXN וניתקלנו בכמה סדרות (שאיני ניזכר בשמם) אשר בהם מופיעים סירטונים קצרים על דברים מצחיקים שקוראים במרדפים (בדרך כלל בארה"ב) בין אם זה המרדף עצמו או בין אם זה מה שהחשוד עושה\מדבר בזמן שהוא נעצר. אם איני טועה מביאים את התוכנית כל יום שבת. רציתי לישאול אתכם, האם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטים בסיגנון דומה? אם כן אשמח לדעת את כתובתו
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אתמול ב3-4 לפנות בוקר קיבלתי דו"ח של 1000 שקל (10 נקודות), אני נהג חדש עם 5 חודשים רישיון כבר, והשוטר לא אמר לי כלום על שלילת רישיון או מבחן תאוריה חדש וזה אם שוללים רישיון, שוללים אותו במקום?? או שאחרי כמה ימים מודיעים לי? כנ"ל לגבי מבחן עיוני? מה מי מו?????? בדוח לא רשום כלום חוץ מהקנס עצמו.. ובקשה בלי תגובות "רק 5 חודשים רישיון וכבר דוחות?" בלה בלה בלה עריכת המנהל: כותרת...
-
- 146 תגובות
- 14.8k צפיות
-