כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 296 צפיות
- 2 followers
-
-
what i need to do so i can use it in israel
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
זמר גברי שר ואני שמעתי את זה ברדיו.(שיר כזה שקט) והפזמון הוא כזה: run my world around me run my world around me will you stay will you stay או משהו בסגנון הזה. יש לכם מושג איזה שיר זה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תמונות גדולות על רקע לבן. לא מצאתי בשום מקום.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את האתר הזה :http://www.leadinglightdesign.com/projects_fable.php ומאו התלהבתי מהתמונות היפות שיש שם. רציתי לדעת אם יש עוד אתרים או אפילו חוברות שאפשר לקנות עם תמונות מסוג כזה. אני אשמח ללינקים או למקומות שאפשר לקנות דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל
-
אני מתכוון לצאת היום למסיבת רחוב בפלורנטין. קראתי שהשנה זה לא יהיה ברחוב אלא במסעדות ובארים באזור כי העירייה לא תוכל לנקות את כמות הליכלוך אחר כך,יש בזה אמת? חוץ מזה ממישהו שהיה, איך המסיבות בפלורנטין בד"כ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-