כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
זמר גברי שר ואני שמעתי את זה ברדיו.(שיר כזה שקט) והפזמון הוא כזה: run my world around me run my world around me will you stay will you stay או משהו בסגנון הזה. יש לכם מושג איזה שיר זה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תמונות גדולות על רקע לבן. לא מצאתי בשום מקום.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את האתר הזה :http://www.leadinglightdesign.com/projects_fable.php ומאו התלהבתי מהתמונות היפות שיש שם. רציתי לדעת אם יש עוד אתרים או אפילו חוברות שאפשר לקנות עם תמונות מסוג כזה. אני אשמח ללינקים או למקומות שאפשר לקנות דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
-
צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל
-
אני מתכוון לצאת היום למסיבת רחוב בפלורנטין. קראתי שהשנה זה לא יהיה ברחוב אלא במסעדות ובארים באזור כי העירייה לא תוכל לנקות את כמות הליכלוך אחר כך,יש בזה אמת? חוץ מזה ממישהו שהיה, איך המסיבות בפלורנטין בד"כ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
-
אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
שאלה ממש קשה,לא הצלחתי לפתור. אשמח אם תעזרו. מצא את אורכו של המיתר הקצר ביותר של המעגל x^2+y^2-4x-8y+10=0 העובר דרך הנקודה (2;1) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה ככה לכבוד החג אני רוצה לנסות להכין תמד ביתי אבל לא מצאתי מתכון מדוייק וברור באינטרנט אז חשבתי להסתמך על הנסיון שלכם. במתכונים באינטרנט, הכמויות לא מדוייקות- היחס בין הדבש למים, כמות השמרים, סוג השמרים (שמרי יין או שמרי בירה, שמרים נוזליים או מוצקים). לא ברור לי גם במדוייק כמה זמן להשאיר את זה סגור בכלי, חלק אומרים חודשיים וחלק ממליצים שנתיים. כמו כן יש כאלה שמוסיפים קינמון באיזשהו שלב של הבישול וכו' אשמח לקבל ממישהו (עם נסיון שלו או של חבר- עדיף) מתכון טוב, ומדוייק כדי להכין תמד ביתי טוב. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-