עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hitman123,

אני מחפש צימר בגליל או גולן, בכללי באיזור צפון ל8-10 איש. אולי מישהו מכיר צימרים טובים לכמות אנשים כזאת ? בעיקר רצינו להשכיר וילה, אבל יוצא יקר מדי. נ.ב. זה ל NOVIY GOD. תודה רבה לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 17:59:41 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by Libby,

לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by CreativeX,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5879759145636232499 חח נקרעתי כל הסרט איזה חבורה של מטומטמים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..?? הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?

6. Started by TALEL,

אני זוכר קצת מהפזמון זה שיר מוכר רצח אבל אני לא זוכר איך קוראים לו "הולכים ליפן הלילה...הולכים ליפן...וזה מרגיש כל כך טוב" (באנגלית כמובן) מישהו יודע איך קוראים לשיר

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. בס"ד שלום רב אני מתענין קצת בנושא אני מדבר על התחום של קריאת אימילים וכו' לפי דעתי יש אתרים שמשלמים אבל קצת מאוד כמה סנטים בודדים מה דעתכם? האם מישהו באמת הרוויח מזה כסף אמיתי או לחשבון כמו paypal או e-gold תודה רבה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by ThaPhoeniX,

היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?

9. בטופסי ההרשמה לאוניברסיטה אני מתבקש לספק סמל, או מספר סידורי בן שתי ספרות של בנק לאומי, אך למרות שעברתי על כל הספר שבא עם טפסי ההרשמה, לא מצאתי את הסמל הנדרש. אם אחד מכם יודע על מה אני מדבר אנא עזור לי, אני בלחץ נורא

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by DimaX,

היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

:lol:

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by yambtz,

מישהו אמר לי פעם שיש דבר כזה אבל לא ידע להגיד לי על זה שום דבר חוץ מזה. מישהו פה יודע על זה ויכול לתת לינק? אם כבר אחנו בנושא, אז מה זה כל ההסמכות השונות האלה שיש? מה זה A+ או MCSE או כל הדברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Coca Cola,

התוכנה היא חוקית לגמרי! לכן אין לכם סיבה לנעול לי את הת'רד .. מישהו יודע? תודהמ הראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Guy King,

יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by 1nstall,

HONDA

19. Started by SensatioN,

ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. בואו נגיד ככה שאלתי המון המון אנשים (כל קריית שמונה +קיבוצים ואיזור) וכולם מכירים אך לא יודעים מי שר ואיך קוראים לשיר... אני לא זוכר תמילים שלו ממש כי שמעתי אותו פעם אחת אבל אני יוד תמנגינה מה שזכור לי כם לפי שמילים האילו אנשים אומרים לי "אההה ברור שאני מכיר" זאת בחורה ששרה ומתחיל ככה...בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת נו כבר קום כבר...אוי אמא את שוב.....לא זוכר המשך

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by mikko,

השנה כולם מצביעים לפינלנד !!! זה השיר שלהם כתבה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=709615 כולם להצביע להם!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by yoniby,

שלום אנשים, יש לי בגרות בעיצוב תוכנה בקרוב, ומבחן מתכונת עוד מספר ימים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסיכומים/מדריכים כלשהם שמסכמים ומסבירים את החומר בפשטות. ראוי לציין שהמבחנים הם עם חומר פתוח, כך שאפשר לקחת את המידע איתך למבחן. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. תגובות....

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by urich,

אני רוצה לקנות רדיו סוני דיגטלי (ולא ממש לא בא לי mp3 ואיפוד או סידי רק רדיו אני פשוט פריק של רדיו) שלא ראיתי בארץ ונראה לי שאני יחסוך כמה גרושים ככה המקום היחיד פחות או יותר שאפשר לקנות אותו זה מחברה מהונג קונג שמוכרים באיביי מה אתם חושבים הם אמינים האם כדאי לרכוש דרך איביי ודרך אגב מה בקשר למכירה נראהלי שיש לי לא מעט שטויות למכור שם http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3281&item=5754909338&rd=1&ssPageName=WDVW

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.