כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שניתן להשתמש בו כמעבת תמלילים נייד רק שזה לא laptop או palm?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
ככה, המתג של הדוד שמש שלנו הלך (נשברה חתיכת פלסטיק בפנים). בכל מקרה קנינו חדש. יש לנו מתג שכולל את המתג עצמו ועוד נורה מעליו (לא על המתג, מעליו). החיבור של החשמל ממש מוזר שם, חיברתי את המתג החדש כמו שהקודם היה וזה עובד (מין הסתם), אבל מישהו מוכן להסביר לי... צירפתי תמונה של החיבורים. מגיע מלמעלה (מהדוד שמש אני מניח) שני כבלים, אחד אדום ואחד שחור. מלמטה (אני מניח שזה מהארון חשמל) מגיע 2 חיבורים לבנים ואחד אדום. החיבורים הולכים כמו שזה מופיע בציור (אפור = לבן) השאלה שלי זה למה יש כל כך הרבה חיבורים? לא אמור להיות שניים של מתח ואחד של הארקה? עריכה: אני רק אסביר את הציור, הריבוע הכחול התחתון זה המתג (שלו יש ארבע חיבורים) הריבוע הכחול העליון זאת הנורה (שני חיבורים) [attachment…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מי שהוא משקיע בה ? אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה . מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב .. בעד ? נגד ?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חזרתי מהמילואים ואיתי הסטריפים. תהנו. http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/easy-money-party-part-2-8.html
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה על מקום להדפסת פוסטר + מסגור והדפסה על קנבס בחיפה עם מחירים סבירים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 275 צפיות
- 2 followers
-
-