עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Noither,

זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by approx,

אז מיהו הסטיג ? (הלבן לא השחור)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by eART,

האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ככה צריך לשדר סדרות כאלה, לא 24 הנבלות שמותחים אותך חצי שנה... סדרה מעולה, העונה השניה נראת ממש ממש טוב כבר מהפרק הראשון. http://www.tvrage.com/Sleeper_Cell/episode_list

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. Started by Koby,

מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galh_5,

סתם לדעת

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. מערב רב של הכתבותץ בקשר לממתקים מלכותיים חזרתי לסוכר (חצי\שטוחה כפית סוכר) אבל אני רוצה לשמור על המשקל שלי לכן אני רוצה לנסות לעשות קיצוצים בסוכר- לגמרי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by danielzxc,

שלום, מישהו פעם שמע על הרשת K.S.P למחשבים??? אמין?שירות טוב? תנו ביקורת כללית עליהם.. נ.ב: אם אסור לפתוח הודעה מסוג כזה אני מצטער.. אני חדש פה.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by compman112,

Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  16. Started by Reze,

משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  18. ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by דמיאל,

זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. Started by cleric,

-

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. http://www.youtube.com/watch?v=QMJ9HG1VglU

23. Started by MilkMan,

עקפנו את השיא הקודם, 966 ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.